Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ξέρεις από υφαλοκρηπίδα;

Δεν τα παράτησα! Απλώς η δουλειά δεν αφήνει πολλά χρονικά περιθώρια τελευταία. Οι καιροί που επιλέγαμε τους πελάτες, έχουν περάσει. Η οικονομική κρίση μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα, μας αναγκάζει να αφιερώνουμε παραπάνω χρόνο στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, προκειμένου να ετοιμαστούμε για τα δυσκολότερα. Αυτά σαν πρόλογος, μιας και διαπίστωσα ότι έχω να κάνω ανάρτηση από την προηγούμενη εβδομάδα!

Σήμερα παρέλαβα το καινούριο SV NEA και θα γράψω δυο λόγια για ότι είδα.
Όσοι απορούσατε τι είναι το ooVoo που ακούτε να έχει απορροφήσει τελευταία τον SV1ΒΚΤ , ανατρέξτε στο 2ο μέρος του άρθρου του SV1CDN σελίδα 46.
Στα νέα των επαρχιακών συλλόγων είδα την ανακοίνωση δυο χάμφεστ, ένα στη Βέροια κι ένα στο Αμύνταιο. Στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων είδα να συμμετέχουν γνωστά διακριτικά επίσης. Γνωστά για την δραστηριότητα τους εννοώ!
Τα σκίτσα του Τάσου SV8YM απίθανα. Η εύθυμη πινελιά σε όλο το σύνολο, ειδικά ο αλανιάρης γάτος δίπλα στο τρίποδο του SV1KU!!!!
Το μήνυμα του Τούρκου συναδέλφου στη 12η σελίδα, είχε διαβαστεί και στην εκδήλωση και είχε αποσπάσει θερμά χειροκροτήματα. Ευτυχώς τώρα το έχουμε και σε γραπτή μορφή, για να το εξετάσουμε ενδελεχώς μήπως υπονοεί κάτι που μας ξέφυγε! (Βλέπετε σαν ραδιοερασιτέχνες πρέπει να είμαστε και ολίγον διπλωμάτες, αλλιώς θα φτάσουν οι Τούρκοι μέχρι τον Ισθμό…)
Η παρουσίαση της εκδήλωσης της ΕΕΡ άριστη, με πολλές φωτογραφίες. Και αυτή, που δείχνει μεταξύ άλλων, δυο συναδέλφους να παρακολουθούν αμέριμνοι στη σελίδα 9. Αν παρατηρήσετε την φωτογραφία είναι η ίδια που εμφάνιζε τους συναδέλφους να τρώνε και να πίνουν εντός της αιθούσης σε περασμένη ανάρτηση του blog! Βλέπετε το Photoshop έχει πολλές δυνατότητες! (Και οι περισσότεροι συνάδελφοι χιούμορ ευτυχώς…)
Από την εκδήλωση είχα κι άλλες φωτογραφίες, δεν τις δημοσίευσα τότε όμως για να μην υποκαταστήσω άλλους. (Αυτό είναι και απάντηση σε αυτόν που παραπονέθηκε ότι δεν έβαλα στο blog ΜΟΥ φωτογραφία, του φίλου του που βραβευόταν.) Τώρα που το SV NEA κυκλοφόρησε και δημοσίευσε αυτές που μπόρεσε, δείτε κι άλλες στο τέλος της ανάρτησης.
Ο Παντελής του J49I στη σελίδα 30, με το πουλοβεράκι του… και η παρουσίαση μιας ενδιαφέρουσας και δύσκολης συμμετοχής στο CQ W W CW DX CONTEST. Ελληνο-Ιταλική συνεργασία αυτή την φορά που ουδόλως απασχολεί την ραδιοερασιτεχνική μας διπλωματία (δεν είναι αλλόθρησκοι αυτοί…)
Αυτά! Η σελίδα της αλληλογραφίας ήταν ικανοποιητική δεόντως. Τόσο για την σθεναρή και έξυπνη απάντηση της δεύτερης επιστολής(το χάρηκα!), όσο και για την παρατηρητικότητα της πρώτης. (Νομίζανε οι λιάπηδες ότι θα μας πάρουνε τις πλάτες!!)

Κλείνοντας θέλω να προσθέσω στην ανάρτηση μου, την προχθεσινή δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη, όπως γράφτηκε σαν είδηση στο e-typos.gr Όσοι εξασκούν την διπλωματία σε (ραδιο)ερασιτεχνικό επίπεδο, να την διαβάσουν για να αποφύγουν στο μέλλον να φέρονται βασιλικότεροι του βασιλέως.
«Υποστηρίζουμε την ομαλή και θετική εξέλιξη σχέσεων Ελλάδος και Τουρκίας. Χαιρόμαστε επειδή βλέπουμε ότι η θέση της Ελλάδος για το θέμα της ενταξιακής πορείας διαμορφώνεται υπό τα κριτήρια που ισχύουν γενικώς για τις υποψήφιες χώρες». Ο κ.κ. Βαρθολομαίος τόνισε ότι μια ενδεχόμενη ένταξη θα ωφελήσει την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ευρώπη και υπογράμμισε ότι «η διαφορά της θρησκείας δεν πρέπει να αποτελεί κώλυμα αλλά κίνητρο για τη συνεργασία».
+Ευλόγησον+