Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Φίλοι, φίλοι, φίλοι...

Φίλοι από όλη την Ελλάδα! Το χάρηκα! Όλοι μια παρέα με κοινά ενδιαφέροντα. Κύριο θέμα συζήτησης το… τιμημένο το σποραδικό που καθυστερεί ακόμα!


Αλλά και οι εκτός Ελλάδος φίλοι και συνάδελφοι ήταν εκεί. Βρήκα επιτέλους τον Τόνι LZ1JZ, που τον "κυνήγαγα" ένα χρόνο να τον πληρώσω για τις κάρτες μου… «Άσε, του χρόνου που θάρθω θα με βρεις και θα μου τα δώσεις…» Τι θαυμάσιος άνθρωπος, και βεβαίως και η δουλειά του άριστη…

Βρεθήκαμε με τον Κωνσαντίνο τον SV1DPI, με τον Γιώργο τον SV8RX, με τον SV3ALA… Την Ευγνωσία SV3AGQ, με πολλούς φίλους από την SV3, SV2, SV4, τον SV3DJI, τον SV8AQY, πόσους άλλους ξεχνάω!
Οι γνωστοί και σεσημασμένοι των υψηλών συχνοτήτων παρόντες. Ο Λεωνίδας SV2DCD, ο Γιώργος SV9GPV, ο Μιχάλης SV3GKE/8. Κάθε γνωστό που συναντούσαμε μας έλεγε ότι μας έψαχνε ο τάδε, «…μα τώρα δα, εδώ ήτανε, που πήγε;…»
Με τον Μιχάλη πληροφορηθήκαμε ότι μας έψαχνε ο SV9OFO, κάναμε απελπισμένες προσπάθειες να τον βρούμε, κυκλωτικές κινήσεις… τίποτα! Στο τέλος απελπισμένοι πήγαμε και χτυπάγαμε τα κεφάλια μας ρυθμικά στον τοίχο…
Φίλοι καλοί, γνωστοί τόσα χρόνια στον αέρα. Έτοιμοι να ανταλλάξουν απόψεις για αυτό που μας ενώνει. Πρόθυμοι να κάνουν το επόμενο βήμα προς τα εμπρός…

5 σχόλια:

SV9OFO είπε...

Δεν φταιω εγω! ο SV9ABL με πηρε... αγκαλιά και με γυριζε σε όλο το λεκανοπέδιο αλλά και μεχρι την Σαλαμινα(!) προκειμένου να βρει μηχανή για το 8,5μετρο αλουμινένιο ιστιοφόρο του, πρόσφατο απόκτημα (ωωωωχ η μέση μου, τελικά την βρήκε).

Γιάννη μου, πως να στο πώ και τι θα μου είπεις...

αναμάζωξε και ενα ts-2000 απο αξιαγάπητο μυστακοφόρο κύριο της βορείου Ελλάδος,για το shack,
προς αντικατάσταση του 706 που τώρα οδευει προς το ιστιοφόρο,
Eμεις φτάσαμε νωρις, ειδαμε ολα τα προαναφερόμενα, αναμαζωξα κι ενα τιουνεράκι απο τον Τάκη, το οποιο δουλευει μια χαρουλα, και νοιωθω πολυ χαρουμενος για την αξέχαστη εμπειρία, πλην της αποτυχίας μου να σας εντοπίσω.

Ηρθα απο Κρήτη με τις λογ. φορτωμένες σε... μηχανάκι κια κατα τις 2 η ωρα πανικοβλήθηκε ο SV9ABL να τις ξεφορτωθει γιατι ειδε οτι με το νεο του απόκτημα (την μηχανη), το άλλο νεο του απόκτημα (το 20000 και ενα τελευταιας στιγμής 3ο απόκτημα (ενα παλιο 1000ρι του Στέφανου)...δεν υπηρχε χωρος για εμενα και με απείλησε οτι θα οδοιπορήσω εως τον Πειραια αν δεν καταφέρω να πουλησω τις λογαριθμικές (HiHi).

Τελικά οι "λογαριθμικες προς επιδειξη" εφυγαν χαρη τους πανευτυχεις νεους ιδιοκτήτες τους, αφου η τιμή ταπεινωθηκε ως ..κονιορτοποίησης, ο αγαπητός Δημήτρης SV1ALV μετα του μεταφορικου του εσπευσε προς βοηθεια και τελικά απέφυγα την πεζή όδευση.

Επιφυλάσσομαι του χρόνου (πρώτα ο θεός) να ειμαστε και πάλι μια μεγάλη παρέα (ηδη αρχισα να στοκάρω κεφάλαιο, και να αξιολογώ τα συσσωρευμένα εντος της αποθήκης υλικά μου για του χρόνου...)

sv8gke είπε...

Αχ τι θα κάνω νε σένα ρε 2μδη,πάλι με βάφτισες.....sv3/8 είμαι!!!

2Μδης είπε...

Επίτιδες το έκανα, το φέρνω απέξω-απέξω να σου αλλάξω και το όνομα αργότερα. Να πάρεις ελληνικό!

2Μδης είπε...

SV3GKE/8,SV3GKE/8,SV3GKE/8,SV3GKE/8,SV3GKE/8,SV3GKE/8,SV3GKE/8...
Πόσες φορές είπες;;

sv8gke είπε...

3 σετάκια των 10 για αρχή καλά είναι!!!......κοκκινιστό με έκανες!