Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

KM28?? το επόμενο σ/κ...


Μέσα στο ερχόμενο σαββατοκύριακο, θα βρεθώ στο ΚΜ28?? σε μέσο υψόμετρο. Θα φροντίσω να έχω μαζί μου τον βασικό - ελάχιστο εξοπλισμό (FT897 & οριζόντια Yagi)για να κάνω λίγες επαφές στα 2Μ. Αν το συγκεκριμένο τετράγωνο λείπει από τη συλλογή σας, θα χαρώ να σας το δώσω εγώ. Έχετε το νου σας στις συχνότητες κλήσης και ίσως τα πούμε...
Περισσότερα δεν γράφω, γιατί πολλοί αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να ανατρέψουν τα αρχικά σχέδια. Η πιθανή ώρα ανάβασης θα είναι ή απόγευμα Σαββάτου ή, πρωινό της Κυριακής... Αν κάτι αλλάξει θα το γράψω εδώ! CU.

14 σχόλια:

sv8gke είπε...

Εύβοια;Ορος Όχης; κανένα δρακόσπιτο θα χτυπήσεις πάλι;
πα πα πα πα πα!!!

2Μδης είπε...

Λέω να πάω στο Ναό της Ήρας να ανάψω ένα κεράκι στη μεγαλόχαρη...

Ανώνυμος είπε...

SX1DL ?????

2Μδης είπε...

Πρώτη φορά το ΞΑΝΑκούω!

2Μδης είπε...

Την πρώτη φορά που το άκουσα πάντως, έμαθα για κοινή ελληνογερμανική παρέα που θα δουλέψει με το διακριτικό αυτό το επόμενο σαββατοκύριακο.
Εγώ δεν συμμετέχω στην ομάδα, απλώς θα κάνω "ντου" σε ανύποπτο χρόνο να δω αν όλοι εργάζονται πυρετωδώς για να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους.
(Τώρα βέβαια με αυτό το "ελληνο-γερμανική φιλία" δεν ξέρω μην ανακύψει κανένα πρόβλημα... Η γερμανική κατοχή είναι πιο πρόσφατη από την τουρκική και λογικό θα είναι να υπάρχουν αντιδράσεις. Εκτός αν αυτά που γράφονται για τους Τούρκους είναι αποτέλεσμα θρησκευτικού παροξυσμού...)
Τέλος πάντων, με την ραδιοερασιτεχνική διπλωματία άλλοι είναι οι αρμόδιοι!
(Εγώ είμαι από χωριό!)

2Μδης είπε...

Διόρθωση:
Το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο, όχι το αυριανό!!

sv8gke είπε...

SX1DL ?????

Τιν τούτο πάλι;στα 2μ;

2Μδης είπε...

ναι,ναι! ΚΑΙ στα 2Μ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια. ειναι μια ομαδα που βασιστηκε σε μια ιδεα που ειχαμε με τον Mike DH5MK. θα δουλεψουμε με αυτο το διακριτικο που συμβολιζει τα prefix που αντιστοιχουν στις δυο χωρες. Δεν θα δουλεψουμε αποκλειστικα στο aegean αλλα και σε δορυφορους , καθως και ψηφιακα modes se 2m και 70cm. Ειμαστε ιδιαιτερα φιλοδοξοι σε αυτο το κομματι. ο εξοπλισμος μας θα εχει τη λογικη της καλης ληψης και της λογικης ισχυος. θα εχουμε προενισχυτες χαμηλου θορυβου και φιλτρα σε ολες τις μπαντες αλλα δεν θα χρησιμοποιησουμε Amplifiers. η κεραια για τα 2μ ειναι ιδιοκατασκευη του SW1IXP και στα 70 εκατοστα μια 18 στοιχειων (εχουμε τη δυνατοτητα μεχρι τα 39)
στα 6μ θα εχουμε μια 2 στοιχειων του SV1GRN. Οτι κανουμε θα γινει απλα και μονο για τη διασκεδαση μας με καμμια διαθεση αυτοπροβολης η ανταγωνισμου. θα χαρουμε πολυ να σας ακουσουμε στον αερα οχι για τους ποντους αλλα ετσι για να τα πουμε βρε αδερφε. και για του λογου το αληθες δε θα σας ζητησουμε και Locator (αστειευομαι)
73 SW1JGW
ΥΓ την ομαδα απαρτιζουν επισης οι SW1EIX SW1IXP SV1GRN.

sv8gke είπε...

Πολύ ωραία πράγματα Δημήτρη,σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλά να περάσετε,αν και αυτό θεωρήται δεδομένο!!!Αν βρω κόσμο για να βοηθήσε, εκτός από τα 2μ θα βάλω και 21 ελ. στα 70cm και 35 στα 13cm.Ελπίζω βέβαια να βοηθήσει και ο καιρός γιατί έτσι οπως το πάει όχι για βουνό δεν είναι αλλά ούτε για θάλασσα.Σε κάθε περίπτωση θα ακουστούμε και θα τα πούμε και από αέρος.
73 Μιχάλης
Υ.Γ Τελικά 2μδη τον χαλάσαμε και τον Δημήτρη,τον φέραμε στο 300....μάλλον θα έβαλε και το χεράκι του ο Πάνος!!!

The road less pedaled είπε...

Καλη επιτυχια παιδια !
Θα προσπαθησω να ειμαι κι εγω QRV με την νεολαια απο τα Σερρας για να σας κανουμε !
73 !

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη, είναι σχεδόν απίθανο να έρθει στον ισιο δρόμο. Όταν τον πιάνει λόξυγκας όμως γυρίζει τις κεραίες οριζόντια.
Προμηνύεται πολύς λόξιγκας το σ/κ.
Πάνος

2Μδης είπε...

Θα κάνω και εγώ εφόδους, ωστε να αποφευχθούν παρατράγουδα!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι Γιάννη αν και τον αράπη και αν πλένεις το σαπόύνι σου χαλάς.
Πάνος