Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Βραβείο που χρειάζεται...

Έστω και καθυστερημένα, θα αποδοθούν ευθύνες για τις καταστροφές από φωτιές σε δασικές και μη περιοχές. Προκειμένου η λαϊκή κατακραυγή να μην μετατραπεί σε αποχή από τις κάλπες, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μετριάσουν την οργή του κόσμου τιμωρώντας δημοσίως τους υπευθύνους! Και επειδή η τιμωρία όλων είναι δύσκολη και ουτοπική, αποφασίστηκε να τιμωρηθεί αντιπροσωπευτικά ένας εθελοντής-ραδιοερασιτέχνης. Ως γνωστόν οι εθελοντές είναι υπεύθυνοι για τις καταστροφές των δασών μας τα οποία επιβλέπουν τους θερινούς μήνες αλλά παρόλα αυτά τελικά καίγονται και στη θέση τους ξεφυτρώνουν βίλες! Πιθανολογείται ότι πέρα από το έργο της φύλαξης εμπλέκονται και στην οικοδόμηση, ηλεκτροδότηση, υδροδότηση των νεοκτίστων!!
Ως εκ τούτου δικαίως αποφασίστηκε η δημόσια τιμωρία ενός εξ αυτών, φήμες αναφέρουν ότι θα του ρίξουν ένα γερό στειλιάρι, προς συμμόρφωση των υπολοίπων! Θα ακολουθήσουν αθλοπαιδιές με εξωτικά ζώα (λιοντάρια, κροκόδειλους) με συμμετοχή του εθελοντή. Για να μην επιβαρυνθεί το δημόσιο με επιπλέον έξοδα μεταφοράς, ανακοίνωσαν στον εθελοντή ότι θα τον «βραβεύσουν» για να πάει μόνος του!! Δείτε και την ανακοίνωση
Καλή σαν ιδέα, αν και το γεγονός ότι θα πάει για βραβείο και τελικά, θα του ισιώσουν τη γούνα στο ξύλο εμένα δεν μου αρέσει καθόλου! (Είμαι ψυχοπονιάρης!...)

11 σχόλια:

sv8gke είπε...

Μην ανησυχείς Γιάννη,οι Γάλλοι φημήζονται για το savoir vivre,θα τον τακτοποιήσουν με "τρόπο",το στειλιάρι θα είναι από κέδρο,τα ζωντανά θα είναι καθαρόαιμα Αφρικής και εμβολιασμένα,για φαντάσου να τον στέλναμε για βράβευση στην.......Τουρκία!!!!!!

Συγχαρητήρια Αντρέα,πάντα τέτοια και να παραμείνεις ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ,γιατί από εθελοντές λαμόγια έχουμε χορτάσει!!!

SV1GRN είπε...

Συγχαρητήρια Ανδρέα και εις ανώτερα.
Η μεθοδική δουλειά χωρίς φανφάρες αργά ή γρήγορα αναγνωρίζεται, ίσως ευκολότερα στο εξωτερικό!
73

Andreas είπε...

Σας ευχαριστώ, θεωρώ όμως πως αυτό το μετάλλιο ΔΕΝ είναι μόνο δικό μου.

Είμαι απλά ένα φύλο στο δέντρο του Ελληνικού εθελοντισμού.

Το μετάλλιο αυτό αφιερώνεται σε όλους τους Έλληνες Εθελοντές, θα μου επιτρέψετε να έχω μία ιδιαίτερη σκέψη για τα όλα τα μέλη των ΟΕΑ τους ''δικούς'' μου ανθρώπους και στους κοινούς μας αγώνες.

Ευχαριστώ για την συνεργασία και την υποστήριξη σας και σας καλώ ενωμένους να κάνουμε πράξη το αρχικό όρμα του ραδιοερασιτεχνισμού, ΜΑΖΙ μπορούμε να οραματιστούμε και να πετύχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

SV1GFH ΣΑΜΑΛΤΑΝΟΣ Ανδρέας Νικόλαος

2Μδης είπε...

Δεν τις "μάζεψες" τελικά;;
Κρίμα!...

Andreas είπε...

Τους έδωσα την διεύθυνση του σπιτιού σου.

The road less pedaled είπε...

Ανδρέα συγχαρητήρια !!!
Να έχεις δύναμη και μεράκι να φέρνεις τέτοιες επιτυχίες !!

2Μδης είπε...

Α! Η διεύθυνση μου είναι λάθος! Βγαίνει δίπλα, σε μια σχολή καράτε...
(απέναντι από το σκοπευτήριο!)

Ανώνυμος είπε...

...δίπλα σε ένα τσίρκο με λιοντάρια!

Ανώνυμος είπε...

Ο αλλος τι επαθε; Παραφρόνησε;

2Μδης είπε...

Μην ασχολείσαι με παραφρονημένους!
Υπάρχουν ειδικοί...

Andreas είπε...

ευχαριστώ.......