Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

HST 2010 Results





































50 σχόλια:

2Μδης είπε...

Τα συγχαρητήρια για τους συναδέλφους που μας εκπροσώπησαν έχουν γραφτεί τόσο από μένα όσο και από άλλους ραδιοερασιτέχνες, στην αρχική ανάρτηση.
Εδώ

http://2mdes.blogspot.com/2010/10/blog-post_08.html

sv7nhn είπε...

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της αποστολής, αγωνιζόμενους και συνοδούς για τη συμμετοχή αλλα και για το αποτέλεσμα φυσικά! Όπως όλοι γνωρίζουμε....η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και είμαστε πιστεύω όλοι πολύ χαρούμενοι όταν βλέπουμε να γίνονται τέτοια βήματα προόδου, βήματα που πηγαίνουν ενα σκαλάκι ποιο ψηλά το hobby μας σ αυτό το κομμάτι που ήταν (σχετικά) άγνωστο για τα ελληνικά δεδομένα.
Και πάλι συγχαρητήρια! Και του χρόνου με υγεία :)
de SV7NHN

takis perreas είπε...

Καλημέρα!
Κεσάτια σήμερα!
Το "μπράβο" είναι μια μικρή δισύλλαβη λέξη με σύσκολη προφορά ενω γλωσσωδέτες σαν το "μπινελικοκοχεροκουτούπωμα" αναβλύζουν πηγαίως!!!

Ανώνυμος είπε...

Πω, πω βγηκε παλι ο φωστηρας να πει τον καλο του λογο...
Δεν ασχολησαι καλυτερα λεω εγω, με τα αποτελεσματα και τους επιτυχωντες των Αγγλικων εξετασεων...?
Αντε μπας και ησυχασουμε απο σενα...

2Μδης είπε...

Για... πάμε πιο κάτω!

Στα παιδιά πρέπει να πούμε πολλά μπράβο και στους υπεύθυνους να ενθαρρύνουν και άλλους συναδέλφους να συμμετέχουν του χρόνου στην ομάδα. Η συγκεκριμένη θέση της Ελλάδος στην κατάταξη, ήταν με μόλις τρεις συναδέλφους!!!

sv7nhn είπε...

Δεν είναι θέμα ενθάρυνσης και μόνο. Ο λόγος που φέτος η αποστολή ήταν 3 μελής ήταν (αν δεν κάνω λάθος) καθαρά για οικονομικούς λόγους της ΕΕΡ. Έτσι, και 5 άτομα να θέλαμε να πάμε, πάλι 3 θα πηγαίναμε.

2Μδης είπε...

Eεεε... Του χρόνου που θα έχουμε ξεπεράσει την κρίση και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια θα στείλουν δεκαεξάδα! ΗΙ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί sv7nhn, υποννοείς ότι δεν σου έγινε πρόταση κι ενώ ήθελες να πας, δεν πήγες λόγω οικονομικών;
Γιατί εγώ ξέρω άλλα..

takis perreas είπε...

16 Οκτωβρίου 2010 1:54 μ.μ.

Την καλημέρα μου και σε σένα!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ακόμη περιμένω να μάθω με πια κριτήρια έγινε η επιλογη.Και μην βγει πάλι κανένας φωστήρας γκεκες και αρχίσει τι ειρωνείες. Ρωτώ και κανείς δεν μου δίνει πειστική απαντηση.Οσο για το ότι έκανε οικονομία η ΕΕΡ αυτά είναι ιστορίες για μικρά παιδιά.
Ααααα που σε γκεκε λύσε το τουρμπάνι από τα αυτιά να ακούσεις το κράξιμο που σου ρίχνουν ολοι.Και κάτι για σένα κ.2Μδη ένα μεγάλο thanks για τις ενημερώσεις.

2Μδης είπε...

Αααα! Όλα κι όλα! Λίγα με τον φίλο μου τον Γκέκα!
Ολοι; Ποιοι όλοι τον κράζουν; Εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα; Και στο κάτω κάτω και να έχει πει κάποιος κάτι για το Μιχάλη, κολλαει η λάσπη στο διαμάντι; Μην τους ακούτε.
Απλώς τώρα τελευταία υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να μοιάσουν στη Λουκά. Τρέχουν και τσιρίζουν πίσω από γνωστούς για να τους προσέξουν.

Για περισσότερα σχετικά με την επιλογή και πως έγινε στην ΕΕΡ. Τετάρτες απόγευμα pse!

Ανώνυμος είπε...

πάλι στεγανά κ.2Μδη ...στα διαμάντια δεν κολλάει λάσπη ....αλλά καίγονται πολύ εύκολα.

sv8gke είπε...

Εγώ θα θα λύσω το τουρμπάνι,λύσε και εσύ το φουστάνι και θα ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία....θα σου μείνει αξέχαστη...πίστεψε με..

Ανώνυμος είπε...

nai poly eykola kaigontai. Stous 900 vathmous kelsiou.
MONO!
Oi egkefaloi na deis ti eykola kaigontai!!

sv7nhn είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε/η ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ και συγκεκριμένα απο τον SV1RP. Δεν υπονοώ τίποτα απολύτως στα λεγόμενά μου περι αυτού το θέματος.
Εν πάση περιπτώσει...δεν θα καθήσω να απολογηθώ κιόλας για τους λόγους για τους οποίους δεν θέλησα να πάω στο HST... Καλά κάνεις και ξέρεις αυτά που ξέρεις. Πες τα και σε μας εδώ δημόσια για να τα μάθουμε.

Ανώνυμε/η Νο2, η επιλογή έγινε καθαρά απο τις καταχωρημένες επιδόσεις στο RufzXp. Μπορείς να δείς σχετικά εδώ: http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=235&LANG=GR

Όσο αφορά για την επιλογή των χειριστών για το HQ contest για το οποίο είχες ρωτήσει παλιότερα....εκεί υπάρχει όντως κάποιο ''θέμα''.... ;)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ sv7nhn,

νομίζω πως μόνος σου ήρθες εδώ για να δώσεις τα "θερμά σου συγχαρητήρια".

Όσο για το "θέμα" του HQ που επικαλείσαι, "πες τα και σε μας εδώ δημόσια για να το μάθουμε" ;)
(δικά σου λόγια)
Γιατί αν δεν απατώμαι δόθηκε εκτενής απάντηση από την ΕΕΡ αλλά μάλλον δεν σε κάλυψε έτσι;

Ανώνυμος είπε...

sv7nhn σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ..για αυτό εξάλλου ξεχωρίζουν οι Βόρειοι. Η μόνη απάντηση που πήρα στο ερώτημα μου .Και φυσικά στο ΗQ CONTEST έλαβε μέρος ο κολλητός του κολλητού. Όσο για σένα γκεκε σε παραδίδω στην χλεύη των συναδέλφων εξάλλου από την φωτο φαίνεται ποιοι φοράν μαντίλες .και δεν θα πέσω τόσο χαμηλά για να σου απαντήσω …οι συνάδελφοι εξάλλου ξέρουν το ποιος εισαι ……….

Ανώνυμος είπε...

Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα!

sv7nhn και ανώνυμε: στο HQ αδικηθήκατε μια και έχετε υπερσταθμάρες καθώς και αμέτρητες συμμετοχές σε μεγάλα κόντεστ.
ανώνυμε: σου ξαναδώθηκε αυτή η απάντηση, αλλά ως γνωστόν.. "σύνδεση με Κάϊρο".

Αγαπητά μου παιδιά.. γράψτε ένα νουμεράκι: Κέντρο Δηλητηριάσεων, 210 7793777

Ανώνυμος είπε...

Στο τεύχος 118 του sv νέα στην σελίδα 12 κάτω δεξιά λέει επί λέξει ο sv1rp .....όλοι οι χειριστές μπαρουτοκαπνισμενοι.....έτσι έγινε η επιλογή. Λοιπόν κοιταξτε ποιοι έλαβαν μέρος στον προηγούμενο διαγωνισμό και θα καταλάβετε...αν με 3χρονια αδειούχος είσαι μπαρουτοκαπνισμενος τότε να τον χαίρεστε τον ραδιοερασιτεχνισμος σας ....όσο για λάχανα και κοπριές δείχνει το ποιον σου αγαπητε μου ...έτσι απαντούν όταν δεν έχουν επιχείρηματα ...Καληνύχτα ανώνυμε 6.47

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό μου παιδί,

ο sv1rp δυστυχώς χρησιμοποιεί μια γλώσσα με φιοριτούρες και κορδελάκια, η οποία, όπως και σε αυτή την περίπτωση εκτός από ατυχής δημιουργεί και παρεξηγήσεις.

Προς ενημέρωσή σου λοιπόν, στο IARU HF Contest, πάντα τρέχουν οι πιο δυνατοί σταθμοί στης χώρας και χειρίζουν έμπειροι χειριστές.

Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να μας δώσεις λεπτομέρειες για τον υπερσταθμό σου, τις επιτυχείς και πολλές συμμετοχές σου σε μεγάλα κόντεστ καθώς και ποιός είναι αυτός με τα 3 χρόνια που δεν άξιζε να λάβει μέρος.

Όσο για την κοπριά και τα λάχανα, σας ταιριάζει γάντι αγαπητέ μου. Θέλεις επιχειρήματα; Θέλεις απαντήσεις; Πάρε εδώ να 'χεις https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8419310261365937003&postID=363757464259988435 ξεστραβώσου και διάβασε το σχόλιο του SV8GKE στις 9 Οκτωβρίου 2010 3:45 μ.μ. και μετά έλα να αραδιάσεις τις εξυπνάδες σου, "αδικημένε Βόρειε".

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μπαμπακα με έστειλες αδιάβαστο ....όσο για τον συνάδελφο που μου γράφεις εεε ναι εκεί ταιριάζει η παροιμία που έγραψες .Λοιπόν τέλος μπαμπακα να τον χαίρεστε τον ραδιοερασιτεχνισμο σας. Αλλά ότι και να κάνετε έχετε καταντισοι γραφικοί. Εμείς θα είμαστε απλοί και γνήσιοι ραδιοερασιτέχνες γιατί το γουστάρουμε αυτό το χόμπι και θα το χαιρόμαστε...που ότι και να κάνετε θα είμαστε παρόντες πάντοτε και παντού....δες στο ΗQ contest ποιοι ελαβαν μερος και αν εχω αδικο θα ζητησω συγνωμη ...μέχρι τότε καληνύχτα. Και τελος.

Ανώνυμος είπε...

Ότι είσαι αδιάβαστος, είσαι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Γιατί αν διάβαζες κοντεστικούς ρεφλέκτορες, αν παρακολουθούσες τα κοντεστ και ποιοί σταθμοί παίρνουν μέρος, δεν θα είχες τα μαύρα μεσάνυχτα που έχεις.

Ώρα καλή στην πρύμνη σου κι αγέρα στα πανιά σου, γνήσιε ραδιοερασιτέχνη, πανταχού παρόντα, τα πάντα πληρόντα.

Μου θύμισες τον άλλον που ασχολείται 50 χρόνια με τον ραδιοερασιτεχνισμό.
Μάλλον θα δώσατε εξετάσεις μαζί με τον Τέσλα και τον Μαρκόνι.

Εδώ ακόμα περιμένουμε τις λεπτομέρειες για τον σταθμό σου, τις περγαμηνές σου από συμμετοχές σε κόντεστ, καθώς και δημοσιευμένες επιδόσεις σε RUFZ και Morse Runner. Αλλιώς.. ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

για την ταμπακέρα μπαμπακα ....κουβέντα δεν βλέπω...... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Υ.Σ συνάδελφε 2Μδη ζητώ συγνώμη αν έγραψα κάτι που δεν έπρεπε ..και το λέω ειλικρινά δεν είναι σχήμα λόγου .
παραμένω αναγνώστης του blog σου.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα εδώ είσαι;;;

Για την ταμπακιέρα πιτσιρίκο:
Σου απάντησα τρις, τι δεν καταλαβαίνεις;;;;

Η ουσία είναι μία: Πες μας λεπτομέρειες από τον σταθμό σου, πες τις συμμετοχές σου σε μεγάλα κόντεστ.
Για την ταμπακιέρα λοιπόν! Που αδικήθηκες λοιπόν;;


Όσο για τα υπόλοιπα, δες το θέμα του νήματος, δες τι γράφεις και ξανασκέψου πόσο "καλός, αγνός και γνήσιος ραδιοερασιτέχνης" είσαι.
Γιατί εγώ μόνο άδολη και αγνή κακία βλέπω.
Σάμπως ο πρώτος θα 'σαι ή ο τελευταίος;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω ξανά ...αλλά φαίνεται ο χαρακτήρας σου και ο τρόπος που λειτουργείς και λειτουργείτε εσείς οι φωστήρες του ραδιοερασιτεχνισμου ....μόνο ο 2μδης έχει δικαίωμα να μου πει να μην ξαναγράψω στο blog του .....γκεκε; αν κάποιος σας αμφισβήτηση ορματε να τον φάτε πιράνχας του ραδιοερασιτεχνισμου…
σου είπα δες το προηγούμενο contest ποιοι έλαβαν μέρος ...εκεί πολύξερε θα βρεις το κολλητό του κολλητού που πήρε μέρος και έχει βγάλει άδεια εδώ και 3 χρόνια. άντε μπαμπακα δεν κοιμήθηκες ακόμη;

Ανώνυμος είπε...

Ο δικός σου χαρακτήρας και το δηλητήριο φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι, και από το πόσο σχετικά είναι αυτά που γράφεις με το θέμα του νήματος "HST 2010 Results" (άραγε ποιός είναι το πιράνχας και ο κομπλεξικός;;)

Επειδή δεν είμαι ΥΜΕ για να κρατάω κυτάπια με την παλαιότητα των αδειών του καθενός, σε παρακαλώ μίλησε ευθέως σε ποιόν συνάδελφο αναφέρεσαι, ποιός απαγόρεψε την συμμετοχή ατόμων με 3 χρόνια άδεια σε HQ. Αλλά ακόμα και ανώνυμα δεν έχεις τα κότσια να μιλήσεις με μπέσα.

Όσο για το αν θα γράφεις, κανείς δεν σε περιορίζει. Απλά έχεις ρίξει καμιά 5 καληνύχτες μέχρι τώρα, αλλά εδώ γυρίζεις.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ:
πες μας για τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΑΘΜΟ, τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ σε κοντεστ, τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ δημοσιευμένες επιδόσεις σε rufz και morse runner.

Αν δεν έχεις να πεις τίποτα για τα παραπάνω, κοφ'το, τρέξε κανένα κόντεστ, στήσε έναν σταθμό και μετά να έχεις απαιτήσεις. Ο κρίνων κρίνεται αγαπητέ μου.

SV2HWR είπε...

sv7nhn: Δημήτρη τα έχουμε πει 1000 φόρες θα στο ξανά πω
δεν γίνετε ο χ Γερμανός να βγαίνει με 3el στα 40μ στα 50μ ύψος με 500w+ και με 3-4 χείριστες με πείρα και να θέλεις εσύ να βγεις με δίπολο 100w και μόνος σου!
άμα ήθελες να συμμετάσχεις στο IARU HQ να έστελνες ένα e-mail στον RP.
Όσο για το HST εσύ ο ίδιος μου το είχες πει πολλές φόρες ότι δεν σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις.... οπότε πιο είναι το πρόβλημά σου?

Ανώνυμος είπε...

καλως τα εξαπτερυγα !!!!!!!

2Μδης είπε...

Κύριοι συνάδελφοι, αν διαβάσετε τα σχόλια χωρίς τους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν, θα διαπιστώσετε ότι γίνεται διάλογος. Αν προσθέσετε τους χαρακτηρισμούς και στην συνέχεια προσθέσετε και άλλους, θα δείτε τηνσυζήτηση να ξεφεύγει...
Συνεχείστε να συνδιαλέγεστε με αυτόν που διαφωνείτε αλλά αν θέλετε μην κάνετε χαρακτηρισμούς...
Μειώνετε τα όποια επιχειρήματα σας.
Ευχαριστώ...

sv7nhn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
sv7nhn είπε...

Έσβησα το προηγούμενο ποστ διοτι όπως επαναλαμβάνω δεν θα απολογηθώ μέσα απο ένα blog σε έναν ανώνυμο για τα ραδιοερασιτεχνικά πεπραγμένα μου...
Παντελή έτσι όπως τα λές είναι. Τα συζητήσαμε, είπαμε τις γνώμες μας και τέλος. Ο καθένας έχει την άποψή του. Σεβάσου το απλά.

Ανώνυμος είπε...

Scripta manent! ;)
Το ποστ που διέγραψες, όπως και τα προηγούμενα, ήταν για το Κέντρο Δηλητηριάσεων, γι'αυτό πήρες και τις ανάλογες απαντήσεις :)
Όσο για το HQ, δείτε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο και μετά προσαρμόστε τις απαιτήσεις σας στην πραγματικότητα.
210 7793777

sv7nhn είπε...

Φυσικά και...scripta manent. Γι αυτό το έγραψα. Αλλιώς θα το συζητούσα με τα φιλαράκια μου

sv7nhn είπε...

Και μιας και θέλεις να ανταλάξουμε και τηλέφωνα, πάρε κ εσύ το δικό μου: 210 6104 590 :)

Ανώνυμος είπε...

Το έγραψες αλλά το απέσυρες άρον-άρον, τυχαίο; Δεν νομίζω!

Τι κρίμα που δεν μπορούν να απολαύσουν οι αναγνώστες του blog την εν λόγω ανάρτηση, γιατί εκεί θα έβλεπαν όλο το μεγαλείο σου!

Κράτησε και τα δύο νουμεράκια, θα σου χρειαστούν, μπας και ηρεμήσεις και αρχίζεις να διαβάζεις:

Ότι ο Παντελής έγραψε "3el στα 40μ στα 50μ ύψος με 500w+ και με 3-4 χειριστες με πείρα ", αλλά εσύ διάβασες 1 kW και βάλε.
Αλλά δεν με εκπλήσσει, διότι και παλιότερα είχες πρόβλημα με την ανάγνωση και κατανόηση κειμένου, όπως πχ της ραδιοερασιτεχνικής νομοθεσίας, άλλα διάβαζες, άλλα έλεγες και την πάτησες.

Με λίγα λόγια, αυτό που είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, είναι κάτι άλλο και είναι και ανίατο. Δυστυχώς.

sv7nhn είπε...

Έτσι ακριβώς!

Ανώνυμος είπε...

Ε ηταν δυνατον να ΜΗΝ υπαρξει καποιος που να φαγωθει και σ'αυτο το θεμα??

Ανώνυμος είπε...

2mdi μπραβο στα παιδια που ηταν εκει. Μπραβο και σε οσους μπόρεσαν να ακουσουν τα παιδια αυτά. Μακάρι και εμείς να μπορέσουμε κάποια στιγμή να είμαστε εκεί. Αλήθεια ακούει κανείς, διαβάζει κανείς. Καλές επιτυχίες καλη συνέχεια.

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Είναι καλούτσικα και στα βραχέα...

sv2xi είπε...

Τα συγχαρητήρια για τους συναδέλφους που πήγαν...
Η προσωπική μου αντίρρηση στον τρόπο επιλογής.Κατά την γνώμη μου(που ήταν και η απάντηση μου όταν ρωτήθηκα αν θέλω να συμμετάσχω)Πρέπει να υπάρχουν μόνο αντικειμενικά κριτήρια.Ανοικτοί
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΊ αγώνες στην Ελλάδα.Και τα αποτελέσματα το μοναδικό κριτήριο. Καλό το rufzxp αλλά είναι ένα μικρό μέρος των αγώνων..Με όλη μου την καλή διάθεση δεν μπορώ να παραδεχτώ σαν αντικειμενικό κριτήριο το αν είμαι μέλος σε έναν ορισμένο σύλλογο η όχι...Θα γλιτώναμε και τα πιθανά αρνητικά σχόλια..Σοβαρή λοιπόν προετοιμασία την επομένη φορά...
Κλεάνθης Ουγιάρογλου
sv2xi-hb9jbr

Ανώνυμος είπε...

όποιος ήθελε να πάει θα πήγαινε απλά οι περισσότεροι είναι μονό λόγια...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Ουγιάρογλου,

για να αξιώσετε χρηματοδότηση από την ΕΕΡ για την συμμετοχή σας, δεν νομίζετε πως πρέπει να είστε μέλος της?
Δεν ήταν λοιπόν σοβαρό το γεγονός ότι η ΕΕΡ στήριξε την συμμετοχή 3 νέων ατόμων χρηματοδοτώντας στο ΑΚΕΡΑΙΟ 100% την συμμετοχή τους? Και βέβαια θα μπορούσατε να έρθετε καλύπτωντας το ποσό της συμμετοχής σας.

Επίσης, μιλήσατε για "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ". Που είδατε να λήφθηκαν υπόψιν "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ"? Η toplist του RUFZxp είναι ένα αδρό κριτήριο για να κρίνει κανείς πέντε πράγματα. Αλήθεια, εχετε πληροφορίες για το πως επιλέγουν οι εθνικές ομάδες άλλων χωρών τα μέλη τους?

Γι'αυτό κύριε Ουγιάρογλου, καλό είναι να στηρίζετε μια προσπάθεια η οποία είναι ακόμα στην αρχή, από το να κάνετε πικρόχολα σχόλια.

sv2xi είπε...

Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε
Ουδέποτε Θέλησα να κάνω πικρόχολα σχόλια η να υποβαθμίσω την αξιόλογη προσπάθεια των συναδέλφων που συμμετείχαν στους αγώνες ,η την προσωπικότητα οποιοδήποτε γνωστού η αγνώστου σε μένα ανθρώπου ....
Επειδή μάλλον δεν γνωρίζεται τι ακριβώς έγινε, σας αποστέλλω την μοναδική μου αναφορά στα χρήματα όπως την έγραψα προτού φυσικά γίνει κάτι γνωστό δημοσίως για την συμμετοχή στους αγώνες.
(e-mail):
Αγαπητέ συνάδελφε
Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση στην Ελληνική ομάδα του cw.Αν και ακόμα δεν γνωρίζω λόγω εργασίας αν τελικά θα μπορέσω να συμμετάσχω, θα ήθελα σε παρακαλώ να με ενημερώσεις πότε και που θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες στην Ελλάδα και αν η (ακολουθεί το όνομα συλλόγου)αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής των αθλητών.
Φιλικά
Κλεάνθης
SV2XI-HB9JBR
Αν αυτό αποτελεί αξίωση χρημάτων..ας το κρίνουν οι συνάδελφοι..
Όσο αφορά τον τρόπο επιλογής σε άλλες χώρες μια και την επόμενη χρονιά οι αγώνες είναι στην Γερμανία δείτε στο www.darc.de και μετά για παράδειγμα Aktuelles στο κουτάκι suche βάζουμε hst διαβάζουμε το δεύτερο άρθρο..Για τους συναδέλφους που δεν γνωρίζουν Γερμανικά υπάρχουν φωτογραφίες των τοπικών και παν γερμανικών αγώνων καθώς και τα σχετικά forum.
(Πατήστε για παράδειγμα εκεί που γράφει Deutsche Telegraphie Pokal).Eκτός από την DARC συμμετέχουν και οι κάτωθι σύλλογοι της Γερμανίας:AGCW,RTC,FMC,HSC.
Εκεί πρέπει να φτάσουμε κύριε Ανώνυμε και αυτό γίνεται μόνο με την ευγενή άμιλλα στους αγώνες.
Αυτός είναι και ο λόγος που γκρινιάζω και όχι για να κάνω πικρόχολα σχόλια......
Κλεάνθης
SV2XI-HB9JBR

SV2HWR είπε...

Λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή γιατί μερικοί δεν καταλαβαίνουν
Η Ε.Ε.Ρ. διέθεσε ενα σεβαστό πόσο για τους διαγωνιζόμενους που θα πάνε στο HST (περισσότερες πληροφορίες http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=235&LANG=GR ) από την λίστα είναι όλοι οι Έλληνες ραδιοερασιτέχνες που έστειλαν το score του στο RUFZ.
«Ο SV7NHN για προσωπικούς του λόγους, εφέτος δεν θα είναι μέλος της ομάδας.»
«Ο SV2XI δεν πληροί τους όρους της ΕΕΡ.» ο SV2XI δεν είναι μέλος της Ε.Ε.Ρ. οπότε δεν μπορει η Ε.Ε.Ρ. να χρηματοδοτήσει μη μέλη της αλλα θα μπορούσε ο καθένας να συμμετάσχει στο HST με την Ελληνική ομάδα απλά θα έπρεπε να καλύψει όλα τα έξοδά του.
Όσο για αυτό που είπε ο SV7NHN «Ο λόγος που φέτος η αποστολή ήταν 3 μελής ήταν (αν δεν κάνω λάθος) καθαρά για οικονομικούς λόγους της ΕΕΡ. Έτσι, και 5 άτομα να θέλαμε να πάμε, πάλι 3 θα πηγαίναμε.» Όχι η Ε.Ε.Ρ. δεν είπε ότι η ομάδα θα είναι τριμελής.

sv7nhn είπε...

@ sv2hwr:

Για την 3μελή αποστολή το διάβασα εδώ:
Απο το site της ΕΕΡ:

''Για την πρώτη της παρουσία σε αυτόν τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό η Ελληνική αποστολή θα είναι 5μέλης, αποτελούμενη από τρείς χειριστές και δύο συνοδούς. ''

SV2HWR είπε...

Αυτο ανακοινωθηκε αφου το ΔΣ γνωριζε ποιοι μπορουν να πανε και ποιοι οχι... καμια αλλη απορια?

sv7nhn είπε...

Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα κατι.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές.
Η αρχή έγινε.
Μπορούν και άλλοι ραδιοερασιτεχνικοί φορείς να οργανώσουν σχετικές αποστολές, όρεξη να υπάρχει.
6146

The road less pedaled είπε...

Στο τελευταίο 5-9, υπάρχει ένα "τεχνικά" απαράδεκτο άρθρο περί HST, με πολλά λάθη και ανακρίβειες, αλλά το κυριότερο με διακριτικές δόσεις χολής και ψεμάτων. Πρόκειται για το άρθρο του κ. Ουγιάρογλου SV2XI. Επειδή αφορά κι εμένα, το σχολίασα στο ιστολόγιό μου, τόσο από την τεχνική πλευρά του, όσο και από την ανάποδη, εδώ http://sv2kbs.blogspot.com/2010/11/blog-post.html#more

Ανώνυμος είπε...

Αλλά μετά δείτε και εδώ τις φωτογραφίες http://www.darc.de/referate/dx/schnelltelegraphie/hst/hst2007/gallery/contests/