Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μίλησε; Ας πρόσεχε!

Ωραία είναι να κάνεις κήρυγμα εκ του ασφαλούς! Φτάνουν κάποιοι στο σημείο να μιλάνε για την επαγγελματική δραστηριότητα του κάθε άλλου πλην του εαυτού τους. Μάλιστα όσοι έχουν μια θεσούλα στο δημόσιο, αντί να σέβονται το ψωμάκι που τρώνε από το υστέρημα των υπολοίπων χαζοβιολίζουν στο διαδίκτυο από την ώρα που πάνε στη δουλειά τους μέχρι την ώρα που σχολάνε.

Δείτε ένα τέτοιο παράδειγμα: Όπως προκύπτει από τα στατιστικά του ιστολογίου μου η ΙΡ 195.134.ΧΧΧΧ που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (στη λέσχη συγκεκριμένα) μπήκε πάνω από 50 φορές μέσα σε ένα 7ωρο στη σελίδα μου!
Προφανώς παράλληλα μπήκε αντίστοιχες φορές και σε άλλες παρόμοιες σελίδες. Όπως μου είπαν από το Πανεπιστήμιο υπάρχει χρονικός περιορισμός για τους φοιτητές, άρα ο κύριος αυτός εργάζεται στη Λέσχη του Πανεπιστήμιου Αθηνών.


Πιάνει δουλειά το πρωί και στις 09:09 έρχεται στο ιστολόγιο να τρολάρει. Μπαίνει - βγαίνει 52 φορές (!!!) μέχρι τις 14:57 προφανώς στις 15:00 σχολάει από την κουραστική μέρα του... Φεύγει ήσυχος για το ημερομίσθιο που του πληρώνουν οι μαλάκες και πάει να ξεκουραστεί και να επιστρέψει δριμύτερος να εξαπολύσει μύδρους για υπευθυνότητα, Σύνταγμα, οικονομία.
Τέτοιους κοπρίτες έχει πολλούς δυστυχώς το δημόσιο. Καθήκον μας είναι όταν παραφάνε από τον ιδρώτα του πραγματικού εργαζόμενου, να τους συνεφέρουμε με κάθε τρόπο. Με τηλέφωνα στους προϊσταμένους τους, στο αρμόδιο Υπουργείο στη διεύθυνση προσωπικού, με κοινοποίηση της δραστηριότητας τους στα μέσα κλπ. Βέβαια αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά άμα τους σουτάρουν από τη δουλειά τους, αλλά... μεγάλοι άνθρωποι είναι, νοήμονες, ας σέβονται αυτούς που τους βοηθάνε και περισσότερο μην εκμεταλλεύονται την αργομισθία τους για να μας προκαλούν και από πάνω...

Και επειδή πάντα στο δημόσιο χρειάζεσαι μέσον για να προχωρήσεις την υπόθεση σου, παρακαλώ τον κύριο Βαρλάμο που από άλλη σελίδα αναφέρθηκε ασεβώς στο πρόσωπο μου, και εργάζεται εξ όσων γνωρίζω στη Λέσχη του παραπάνω Πανεπιστήμιου, να μας αποκαλύψει ποιος κοπρίτης είναι αυτός που ξημεροβραδιάζεται στα ιστολόγια γράφοντας αρλούμπες για συναδέλφους του! Γιατί το οτι υπάρχουν κοπρίτες το ξέρουμε, αλλά δεν σημαίνει ότι θα τους αφήσουμε να μας ανέβουν και στο σβέρκο!
Να του συστήσει να μαζέψει τη γλώσσα του και να μην αναφερθεί πάλι σε μένα γιατί του έχω εκπλήξεις!!! Τις οποίες θα διαπιστώσει αν δω οποιοδήποτε σχόλιο του στη συνέχεια...

Αναγκάστηκα να μπω να ψάχνω τις ΙΡ για να διαπιστώσω τα κέρδη που έλεγε ο Σταμάτης. Επειδή δεν έχω κανένα οικογενειακό εισόδημα πλην της ατομικής μου επιχείρησης τον προκαλώ να αποδείξει αυτά που διαδίδει αλλιώς είναι κοινός συκοφάντης και κρίνει από τα μούτρα του...

1 σχόλια:

2Μδης είπε...

Σταθη εκεί που γράφεις, στο βόθρο, δεν διαβάζω. Έτσι τα νέα σου φτάνουν καθηστερημένα.

Έμαθα λοιπόν ότι θα πάς λές στο ΔΣ της ΈΕΡ να τους δείξεις την ανάρτηση. Εννοείται να πας!

Δικαιούνται λίγη διασκέδαση. Πες τους οτι εσυ ολη μερα περιφέρεσαι στο ιντερνετ και θα καταλάβουν...

Μετά βέβαια πες και τι ακριβώς εννοείτε στο βόθρο που γράφεις, για τον σταθμό της Λευκάδας που σας έριξε στα αφτιά, σας ξέσκισε χωρίς σάλιο, τον ήπιατε κανονικά κλπ και αφού δεν εννοείτε το Μιχάλη πείτε ΤΙ εννοείτε.

Βλάκες δεν είναι, κρίση έχουν και θα καταλάβουν...

Αλλά Στάθη, εσύ και κάτι άλλα τσουτσέκια γίνατε ραδιοερασιτέχνες νομίζοντας ότι είναι ο εύκολος τρόπος να βρειτε παρέα για σαχλαμάρες. Εισαι νυχτωμένος και θα ξυπνήσεις σύντομα. Η αργομισθία δεν είναι προσόν ξέρεις...