Τρίτη 23 Απριλίου 2013

8ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος.

                                                   Γράφει ο SV1LKM

Τη Κυριακή 21 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο 8ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος.  

Τη διοργάνωση του Μαραθωνίου είχε αναλάβει ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ ύπο την αιγίδα των  UNESCO - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, IAAF, AIMS, Ε.Ο.ΕΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πέλλας -Κιλκίς και Νεας Μενεμένης. 
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:  Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο,Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Α.Π.Θ. Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Ν.Θεσσαλονίκης, ΕΚΑΒ, Έλληνες Διασώστες, Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δ.Θ., Διασωστική Ομάδα Αγίου Παύλου, Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Χαλκηδόνας, Λέσχη Ελλήνων Βατραχανθρώπων, Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Δυτ. Θεσσαλονίκης "West Side Salonica", Ραδιοερασιτεχνική Λέσχη Μακεδονίας, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Ελλάδος, Πρότυπη Ραδιοερασιτεχνική Ομάδα, Ραδιολέσχη Έδεσσας, Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας, Ένωση Ελλήνων ΡαδιοερασιτεχνώνΟργανισμός Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, Ο.Α.Σ.Θ.
Όπως μπορείτε να καταλάβετε όλος αυτός ο κόσμος θα έπρεπε κάπως να έχει μια επικοινωνία για τη σωστή διοργάνωση και πραγματοποίηση του αγώνα. Αυτό πραγματοποιήθηκε με υπεύθυνο επικοινωνιών τoν SV2GQN (Άρης) πρόεδρο της Πρότυπης Ραδιοερασιτεχνικής Ομάδας Θεσσαλονίκης ο οποίος και οργάνωσε την ομάδα ραδιοερασιτεχνών η οποία θα ελάμβανε μέρος στο Μαραθώνιο. 
Τηλεπικοινωνικό κέντρο, οχήματα διαδρομής, όχημα συντονιστή, όχημα τέλους, επικοινωνία με όλα τα εθελοντικά τμήματα, έλεγχο διεξαγωγής του αγώνα κλπ.  Στη προσπάθεια αυτή συνέβαλαν και πέντε μέλη της Ομάδας Εκτακτων Αναγκών της ΕΕΡ. Οι SV1IYA, SV1HER, SV1IXY, SV1OAN και SV1LKM ταξίδεψαν το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου για Θεσσαλονίκη με τρένο. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πολύ νωρίς το πρωί με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση του Μαραθωνίου. Η Ομάδα μας έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη όπου και δεχθήκαμε τη θερμή υποδοχή του Άρη(SV2GQN) και του Γιώργου (SV2JJE) οι οποίοι και μας βοήθησαν για τη μετακίνηση μας προς το ξενοδοχείο όπου και θα διαμέναμε. Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση και τις τυπικές διευκρινήσεις κανονίστηκε το ραντεβού για την απογευματινή μας συνάντηση. Στόχος η εγκατάσταση μηχανημάτων στα οχήματα του Μαραθωνίου. Είχαμε μόλις μερικές ώρες ξεκούρασης. 
Εκμεταλευτήκαμε αυτό το κενό για μία σύντομη βόλτα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με ένα καλό γεύμα σε όμορφο σημείο μετά τις υποδείξεις του αγαπητού SV1OAN. 
Πέντε το απόγευμα οι γνωστοί πλέον Γιώργος και Άρης μας μετέφεραν στο Χώρο του Καυτατζόγλιου σταδίου όπου και αναλάβαμε την τοποθέτηση συστημάτων επικοινωνίας, Aprs και GPS στα οχήματα που θα συμμετείχαν οργανωτικά στο Μαραθώνιο. 

Το απόγευμα εκείνο είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε και κάποιους από τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο για να μας βοηθήσουν. SV2HVL ο Ηλίας που θα συμμετείχε στο κέντρο επικοινωνίας, Ο SV2BBC αγαπητός και άξιος συνάδελφος ο οποίος θα αναλάμβανε στο 21,5χλμ υπεύθυνος για τον τάπητα χρονομέτρησης, ο SV2HQK o Γιώργος ο οποίος θα ήταν υπεύθυνος στο όχημα του χρονομέτρου. 
Ο τελευταίος δέχθηκε και ένα σύντομο μάθημα απο τον SV1OAN για την επισκευή κονέκτορα σε μαγνητική κεραία. Ο Κώστα ο SV2HPH από το όχημα περισυλλογής 2 με το Yaesu 8800 ανά χείρας για την τοποθέτηση του στο όχημα. Σίγουρα ξεχνάω κανα δύο συναδέλφους που ήταν στη παρέα μας. Μέσα σε δύο ώρες και με την άψογη συνεργασία με τους υπευθύνους του Τρίτων είχαμε τελειώσει με τα οχήματα. Τελευταία αποστολή για το Σαββατόβραδο ο έλεγχος της εγκατάστασης στο κέντρο επικοινωνιών απέναντι από το Λευκό τον Πύργο.
 Όλη η ομάδα κατεβήκαμε στη παραλία όπου μας περίμενε η σκηνή του κέντρου έτοιμη στη θέση της. Απέναντι από το σημείο του κέντρου η φοβερή ομάδα της ΕΡΒΕ που είχε στήσει εγκατάσταση και έτρεχε το ειδικό διακριτικό κάτω από τον Λευκό τον Πύργο. Μια μεγάλη παρέα από συναδέλφους που μας υποδέχθηκε με γέλια, χαρές, αγκαλιές και λίγο τσίπουρο. Ανέβηκαν οι Αθηναίοι στη Θεσσαλονίκη. Χαμός. 
Η ομάδα μας κατέληξε στα γραφεία της MARC για ενημέρωση σε συνδυασμό με καλό φαγητό και λίγο καλό κρασί (σ.σ. όλο πίνατε!) για να τιμήσουμε τη συνάντηση. Εγώ κατέληξα με ξάδελφο που είχα χρόνια να τον συναντήσω στη Αριστοτέλους για βόλτα και ξενάγηση στα τοπικά εδέσματα. Για λίγο όμως αφού η επιστροφή στο Ξενοδοχείο απαραίτητη λόγω του προγράμματος για τον Αγώνα. Εγερτήριο 5 το πρωί. Μεταφορά στο Λευκό Πύργο και στο κέντρο επικοινωνιών. Εκεί μας περίμεναν ο Ηλίας(SV2HVL), o Δημήτριος (SV2GWY),o Γιώργος (SV2JJE),όλοι οι υπεύθυνοι από τον αθλητικό σύλλογο του ΤΡΙΤΩΝ. 
5.30 συναρμολογήται ο ιστός με τις τρεις κεραίες που θα κάλυπταν τις επικοινωνίες μας. Μηχανήματα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δοκιμές, σχέδια, τελευταία ενημέρωση. Επτά το πρωί αναλαμβάνουμε πόστα. Εγώ σε όχημα περισυλλογής με οδηγό έναν εξαίρετο Θεσσαλονικιό αθλητή παραλαμβάνουμε τα δυο παιδιά υπεύθυνα για το τάπητα χρονομέτρησης και ξεκινάμε για το 21,5χλμ της διαδρομής και έλεγχο των σταθμών μέχρι τον τερματισμό. 
Λέμε τις καλημέρες με όλους τους συναδέλφους, βοηθάμε στα όποια μικροπροβλήματα της πρωινής ετοιμασίας των σταθμών και όλοι μαζί περιμένουμε στις 8.00 την εκκίνηση. Η Γιορτή αρχίζει. Περίπου 1600 αθλητές από κάθε σημείο της χώρας ξεκινούν από την Πέλλα για τον Λευκό Πύργο. Όλα κυλάνε ομαλά. Στους σταθμούς υπάρχει κέφι και όρεξη. Όλοι οι εθελοντές δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. 
Σε κάποιους σταθμούς έχουν στηθεί και τα όργανα με μουσικές και τραγούδια. Ο ήλιος λαμπρός βοηθάει στη παρουσία του κόσμου στους δρόμους για χειροκρότημα των αθλητών. Το τηλεπικοινωνιακό κέντρο με τους SV2HVL, SV2GWY, SV1IYA δουλεύει άψογα, με ροή πληροφοριών σε σωστούς χρόνους, δίνοντας άμεση λύση στα όποια μικροπροβλήματα εμφανίζονται. 
Οι ώρες κυλούν γρήγορα και στις 12:00 έχουμε εκκίνηση των 5 χιλιομέτρων και των 12 χιλιομέτρων. Περίπου δέκα χιλιάδες δρομείς ξεχύνονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο του τερματισμού μπροστά από το Λευκό το Πύργο χιλιάδες κόσμου απολαμβάνουν τον αγώνα και συμβάλουν στο κλίμα γιορτής που επικρατεί σε όλη τη παραλία της Θεσσαλονίκης.......  
Ένας ακόμα μαραθώνιος φτάνει στο τέλος του. Η κάθε εθελοντική ομάδα αρχίζει και μαζεύει τον εξοπλισμό της. Αγκαλιές και φιλιά αποχαιρετισμού και μια ευχή για καλό αντάμωμα την επόμενη χρονιά ακούγεται σε κάθε γωνία. Η ομάδα μας με την παρέα των SV2GQN, SV2GWY και SY2AMC κατευθύνεται σε κοντινό εστιατόριο για λίγη ξεκουραση και ένα καλό φαγητό (σ.σ. μόνο?) πριν την αναχώρηση για την επιστροφή μας. 

Όλοι μας ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους από τη Θεσσαλονίκη για τη φιλοξενία τους και την εγκάρδια αλληλεγγύη τους στη προσπάθειά μας. Ευχαριστώ την ΕΕΡ που στηρίζει την Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών σε αποστολές σαν και αυτή. Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές και διοργανωτές του αγώνα που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και προσπάθειας. Ευχαριστώ την ομάδα μου το Χρήστο, το Σωτήρη, το Στέλιο, τον Αντώνη για την φοβερή παρέα που κάναμε και για το όμορφο ταξίδι που ζήσαμε.Εύχομαι του χρόνου να είμαστε και πάλι εκεί ακόμα περισσότεροι. 
Καλή συνέχεια σε όλους σας 
SV1LKM

34 σχόλια:

takis perreas είπε...

Κυρίες και Κύριοι!
Ο SV1LKM aka "γκιώνης" στο συγγραφικό του ντεμπούτο!
Άξιος!!! Άξιος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΜΕΤΡΙΔΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΤΟ BLOG. BJY, ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ... ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.



SV8GKE είπε...

O παπάς έτρεχε πιο γρήγορα και από γαζέλα!!

Ευλογημένος αγώνας!!

2Μδης είπε...

Δεν είναι για πρώτη φορά! Ευχαριστώ τον Δημήτρη SV1LKM που μας μεταφέρει όλη αυτή την πετυχημένη προσπάθεια των συναδέλφων μας...

Συγχαρητήρια σε όλους για την συνεργασία και την προβολή του ρ/ε στο ευρύ κοινό...

Πριν λίγο πληροφορήθηκα την περιπέτεια υγείας στην οποία μπήκε κάποιος συνάδελφος μας (και bloger!), που εκτός από τον αέρα έχουμε συζητήσει και από αυτόν εδώ το χώρο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά...

2Μδης είπε...

Α ξέχασα!
Στον συνάδελφο πιο πάνω που διαμαρτύρεται έχω να πω ότι συνέταιρο βάζουμε στις δουλειές και εγώ δεν έχω συνεταίρους.
Εδώ είναι ιστολόγιο και -όπως γράφω και στην αρχική σελίδα- παρουσιάζεται ο υπαρκτός ραδιοερασιτεχνισμός, αυτά που καλώς ή κακώς συμβαίνουν. Αν κάποιος συνάδελφος θέλει και μπορεί να συνεισφέρει το κάνει.
Τώρα αν εσύ έχεις βάλει ταμπέλες σε κάποιους και δεν θέλεις να τους διαβάζεις μην τους διαβάζεις... Μη γίνεσαι όμως χυδαίος στην προσπάθεια σου να τους καταγγείλεις για χυδαιότητα.

Ανώνυμος είπε...

"Ραδιοερασιτεχνική Λέσχη Μακεδονίας, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Ελλάδος, Πρότυπη Ραδιοερασιτεχνική Ομάδα, Ραδιολέσχη Έδεσσας, Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας, Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών"

Εκεί, οι σύλλογοι είναι περισσότεροι ή οι ραδιοερασιτέχνες;

SV1NJX είπε...

Μπράβο στον LKM για το ρεπορτάζ. Μπράβο και στους εθελοντές συναδέλφους που ήταν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός την συνέταξε ρε παιδιά την ανάρτηση και βάλατε το όνομα του Γκιώνη από κάτω ως συγγραφέα...?

Έλα Διομήδη πες μας την αλήθεια...
Ποιός...?

2Μδης είπε...

Καλημέρα!

Και όμως, αυτός το έγραψε. Έχει κρυφό ταλέντο και πρέπει να το αναδείξει. Και συγχρόνως να έχει μέτρο σε άλλα...

Σχετικά με το Μαραθώνιο πάντως θέλω να παρατηρήσω, ότι σε αυτόν που γίνεται στην Αττική τρέχουν πολλοί, άλλοι ντυμένοι ρωμαίοι, άλλοι ντυμένοι Ζορροί (!), και διάφορα άλλα "νούμερα". Σε αυτόν της Θεσσαλονίκης μόνο τον παπά είδα...

SV1NJX είπε...

...μόνο τον παπά είδα...

εκει το ματι σου εσυ. Στο Αθω πρέπει να σε έχουν επικηρυγμένο...

2Μδης είπε...

...και αλλού! Και αλλού!

SV8GKE είπε...

Στα Μετέωρα εννοείς;;

2Μδης είπε...

Χμμμμ....! Ναι στα μΕτΕωΡα...

takis perreas είπε...

Εκεί ο Γιάννης θα μάθει να κάνει ανεμοπτερισμό χωρίς ανεμόπτερο και para-pente χωρίς το parachute!!!
Yee-haa!!!

Ανώνυμος είπε...

http://tofileleutherogeladi.files.wordpress.com/2007/09/arkas3.jpg

SV1NJX είπε...

Πώς έδρασαν τα OEA της ARRL στο Μαραθωνιο της Βοστωνης...

http://www.arrl.org/news/radio-amateurs-provide-communication-support-in-boston-marathon-bombings-updated

2Μδης είπε...

Πως έδρασαν??? Σα γαζέλες!

Γκιώνης είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Περάσαμε πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη. Είδαμε πολλούς συναδέλφους.Ανταλλάξαμε απόψεις και ακούσαμε τα νέα τους. Μου έκανε φοβερή εντύπωση το γεγονός οτι οι συνάδελφοι στη Βορειο Ελλάδα χρησιμοποιούν συνέχεια τους επαναλήπτες και πραγματοποιούν επαφές. Ακούγονται στον αέρα κατι που δε συμβαίνει με τους συναδέλφους τουλάχιστον στην Αττική. Επίσης πολλοί συνάδελφοι ακούγονται στο D Star κατι που μου άρεσε πολύ. Για ακόμη μια φορά με εντυπωσίασε η φιλοξενία της Θεσσαλονίκης και η έντονη ζωή στους δρομους της και στην παραλία.
Απο δρομείς ειναι γεγονός έτρεχε ο Παπάς και ένας Ρωμαίος. Παπάς στο Μαραθώνιο της Αθήνας δε νομίζω οτι συμμετέχει.
Ενα μικρό λάθος παρατήρησα μόνο. Ειναι αγώνας 10χλμ και όχι 12 όπως λανθασμένα αναφέρω.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία και για τη συμπαράστασή σας.
Η συμμετοχή μας σε τετοιου είδους εκδηλώσεις βοηθάει το χόμπι, τη Πόλη και τη Χώρα και εμάς ατομικά καθώς λειτουργούμε ομαδικά με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ραντεβού σε επόμενες εκδηλώσεις.
Καλό θα ήταν να γυρίσω στο αρχικό μου mode και να μη σας καλομαθαίνω με καλογραμμένα κείμενα.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Δοκίμασε να μας κακομάθεις με καλογραμμένα κείμενα ή αλλιως χώστα στη μη καθομιλουμένη.

Ανώνυμος είπε...

Αφού εδώ τούς επαναλληπτες τους έχουμε όταν μπεκροπίνουμε μετα να παίρνουμε μικρόφωνο και να ρευόμαστε!Οπότε καταφεύγουμε στα γραφτάαα!Τα οποία και μένουν τα άτιμα.

Μπάοκ και ας μη γ@...σω ποτέ είπε...

Παγωτό καϊμάκι, Τερκενλής, τρίγωνα, μπουγάτσες, σουβλάκι με ψωμί και Τούμπα libre.

Όλα αυτά πριν και μετά το Μαραθώνιο!

Α ρε Σαλονίκη με τα καλά σου!!!

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

Μια και μενουν τα γραφτά και με δεδομένο οτι δε γουστάρετε τα γιου αλλα μονο τα τουμπε. Θα ήθελα να παρουσιάσω ενα βιδεο απο το Youtube που ο διαχειρηστής ομολόγησε οτι δε γνωρίζει αλλα και κάποιοι άλλοι δεν εγνώριζαν.
Νομιζω ειναι χαρακτηριστικό για τους ραδιοερασιτέχνες της εκδήλωσης και γνωστό στους πολλούς.

http://www.youtube.com/watch?v=mvvvxPKSqBk

Κανω ολόκληρο πρόλογο για ενα βιντεο στο Youtube έλεος.

Μιλάω απο το βι-γιουετσεφ κατω απο τριγωνική διάβαση.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ο ελληνικός ραδιοερασιτεχνισμός στο μεγαλείο του κύριε Εισαγγελέα μου.
Να δω πότε θα απευθυνθεί ο Γκιώνης σε κάποιον Εισαγγελέα να σας μάσει γιατί το έχετε παραξηλώσει. Θέλω να πιστεύω πως ο πρόεδρος αναφερόταν σε σας.

Ανώνυμος είπε...

Εμ επειδή τα κόβει ο 2μδης νομίζετε ότι δεν υπάρχει τόπος να αναρτηθούν...?
Ότι κόβεται από εδώ κι από αλλού, θα βγαίνει στο μπλογκ του εισαγγελέα...

Κι εσύ που προτρέπεις τον Γκιώνη να πάει σε κάποιον Εισαγγελέα, πες του να τον φέρει πρώτα από δω να διαβάσει τα κοσμιότατα σχόλια του ίδιου του Γκιώνη τα οποία ο φιλαράκος του ο 2μδης, δεν κόβει...

sv1gap είπε...

Θέλω ΟΛΟΙ μας να μην ξεχνάμε ότι:
1. Όταν ένας 12χρονος ψάξει στο Internet τι είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός, θα βρεθεί σε sites σαν αυτό εδώ.
2. Όταν ο γονιός ενός παιδιού, το οποίο παιδί του ενδιαφέρεται για το ραδιοερασιτεχνισμό, ψάξει, θα βρεθεί σε sites σαν αυτό εδώ.
3. Όταν οι γείτονες ενός ραδιοερασιτέχνη ψάξουν, θα βρεθούν σε sites σαν αυτό εδώ.

2Μδη, θέλω να αφαιρέσεις το σχόλιο "26 Απριλίου 2013 - 10:04 π.μ." και τα παρόμοια.

Με αγάπη για τον Ραδιοερασιτεχνισμό

sv1gap@yahoo.com

Γκιώνης είπε...

Επειδη και τα δυο σχόλια αναφαίρονται σε εμενα θα ήθελα να δηλώσω οτι δε με ενδιαφέρει. Επισης δε με ενδιαφερει τι γνωμη σχηματιζει για εμενα ο καθε γειτονας διαβαζοντας ανωνυμα υβριστικά σχόλια. Επίσης στη ραδιοερασιτεχνική κοινότητα υπάρχουν πασις φυσεως προσωπικότητες. Τελος η διαγραφη των σχολίων αντίκειτε στην ελευθερία του λόγου. Τέλος όλοι κρινόμαστε τοσο απο τα σχόλια όσο και απο την πραγματική κοινωνική μας συμπεριφορά.

Ευχαριστώ

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Παράλειψα να σχολιάσω για το δωδεκάχρονο νέο-α ο οποίος αν δε διαβάζει μπλογκ σίγουρα θα ακροάται στις ενδιαφέρουσες ραδιοερασιτεχνικές παρέες εντος και εκτός μπάντας και θα έχει μια άποψη για το ραδιοερασιτεχνικό χώρο.
Μη βγουμε όλοι άγιοι ξαφνικά και υπέρμαχοι της σοβαρότητος.
Τουλαχιστον σε ευχαριστω που γραφεις επώνυμα και ουδεν μεμπτόν με το σχόλιο σου. με καθε ειλικρίνια.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

Εχω ενα μικρο θέμα με το SV1GAP το οποίο δε το βλέπω κάπου. Τελος των πάντων παραμένω καλη τη πιστη σε όλα τα προηγούμενα.

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Tο σχόλιο που αναφέρει πιο πάνω ο συνάδελφος αφαιρέθηκε. Και έχει δίκιο με όσα λέει. Απλά μέχρι τώρα όλοι βγάζανε την ουρά τους απέξω και δεν έπαιρναν θέση υπεύθυνα και επώνυμα σαν τον συνάδελφο.

Πολλοί ξέρναγαν με αυτά που διάβαζαν στου "εισαγγελέα" ή στου γκσου αλλά δεν έγραφαν επώνυμα εναντίον τους.
Φαίνεται τα πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά.

Με την ευκαιρία, έμαθα ότι τα μοναδικά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΕΡ για τις θέσεις που εξέφρασε ήρθαν από ραδιοερασιτέχνη μπλογκερ και συγγραφέα όπερας. Με επιβεβαιώνει έτσι πλήρως...

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος έχει μπλό(γ)κ;Θα τα διαβάσει;Θα απαντήσει;Θα τα γράψει εκεί που ξέρει;Ο Θρύλος στο Λονδίνο μόλις τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος έχει μπλό(γ)κ;

Έχει. Το sv nea.

Θα τα διαβάσει;

τα έχει διαβάσει.

Θα απαντήσει;

Ναι. Σε δικούς του που είναι βέβαιος ότι θα του πουν πως έχει δίκιο.

Θα τα γράψει εκεί που ξέρει;

Έχει γράψει τόσα, δεν χωράνε άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τόσο μεγάλα έχει... τα τεφτέρια του;