Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Είναι ωραία στον Άθω να χτίζεις παλάτια...

...ο παπάς θα στα κάνει συντρίμμια-κομμάτια...



Από μήνες είχα την πληροφορία ότι ψήνεται μια "πολυεθνική" dx-pedition στο Άγιο Όρος. Ο δραστήριος συνάδελφος από την συμπρωτεύουσα ήταν αισιόδοξος και ενθουσιώδης ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρουν... Ωστόσο το κράτησα επτασφράγιστο μέχρι να εκπνεύσει η προϋπολογιζόμενη διάρκεια της δραστηριοποίησης μήπως και τυχόν διαψευστώ. Γιατί γνώμη μου ήταν (και είναι) ότι τα εμπόδια σε οποιαδήποτε δραστηριότητα από το Άγιο Όρος εκφράζονται σθεναρά από ένα και μοναδικό άτομο. Και επειδή η ματαιοδοξία δεν έχει ημερομηνία λήξης... αποκλείεται να γίνει η dx-pedition!!!


Σύμφωνα με το πλάνο λοιπόν, η πολυεθνική ομάδα θα αποτελείτο από δυο άξιους Έλληνες συναδέλφους που θα εκπροσωπούσαν το "DX team Βορείου Ελλάδος" και Αμερικάνους, βαλκάνιους και Ρώσους που θα εκπροσωπούσαν το "World Wide DX  Group". Όλοι αυτοί θα έκπεμπαν με τα ατομικά διακριτικά τους συνοδευόμενα κατά περίπτωση από το /Α. Έτσι δεν χρειαζόταν η όλη διαδικασία έκδοσης ειδικού διακριτικού που θα σκόνταφτε σίγουρα στην έγκριση της ιερής επιστασίας. 

Θυμίζω ότι η επιστασία έχει εγκρίνει μέχρι στιγμής πακτωλούς ευρωπαϊκών κονδυλίων αλλά συνεχίζει να σκανδαλίζεται από τυχόν ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα και δεν έχει δώσει καμία έγκριση σε κανέναν από τότε που πήρε ρ/ε άδεια ο πρώτος μοναχός.

Στο παρασκήνιο λοιπόν όλους αυτούς τους μήνες, γίνονταν προετοιμασίες και όλα προχωρούσαν κανονικά (.....................................) και όλα έδειχναν ότι θα είχαμε αίσιο τέλος μέχρι που έφτασε στα ιερά αφτιά η είδηση...


Η dx-pedition θα άρχιζε στις 6 Ιουνίου και θα τελείωνε χθες, στις 13 Ιουνίου. Τέσσερις σταθμοί με καλούς χειριστές θα ήταν στον αέρα συνεχώς και σήμερα θα είχαν γίνει δεκάδες χιλιάδες επαφές σε όλες τις μπάντες από τα 160μ έως τα 6μ. Δεκάδες χιλιάδες ραδιοερασιτέχνες σε όλο τον κόσμο θα ήταν ενθουσιασμένοι για το new one QSO με τον Άθωνα. 

...Και μόνος δυσαρεστημένος θα ήταν αυτός που σήμερα είναι ικανοποιημένος αφού κατάφερε να ακυρώσει άλλη μια ραδιοερασιτεχνική προσπάθεια...

Σχετικά:  «...και πας ο ακούων μου τους λόγους τούτους και μη ποιών αυτούς ομοιωθήσεται ανδρί μωρώ, όστις ωκοδόμησεν την οικίαν αυτού επί την άμμον...» (Ματθ. 7,26)
Η... πόρτα που αναφέρεται στο κείμενο!

90 σχόλια:

SV1NJX είπε...

Σχεδιάζει τη δικιά του τέκνον μου Ιωάννη. Το φθινόπωρo που θαχει και μπούγιο.

Ανώνυμος είπε...

Δλδ τι έκαναν επί μήνες; Δεν είχαν συνεννοηθεί από την αρχή για την άδεια; Εφόσον δεν υπήρξε κάποια συνεννόηση αρχικά η κατάληξη δεν εκπλήσει

2Μδης είπε...

Μάλλον πίστεψαν ότι απευθύνονται σε ένα κράτος με υπόσταση όπου υπάρχει και εφαρμόζεται η νομοθεσία.

Δεν ήξεραν ότι εδώ οι μοναχοί και οι παπάδες το έχουν ρίξει (με αυτό τον τρόπο) στο ραδιοερασιτεχνισμό...

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε περίπτωση η άγνοια πληρώνεται. Η όλη προετοιμασία την στιγμή που γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν δείχνει ότι δεν το είχαν πάρει στα σοβαρά. Οπότε ας μη μιλάμε για dx-pedition κλπ

Costas SV1XV είπε...

Επειδή τα περί DX-pedition τα είχα ακούσει και εγώ και μάλιστα τα συζήτησα με συνάδελφο πριν από μήνες, μου είχε προκύψει η ακόλουθη απορία:

Ξέρετε αν το Π.Δ. 271/1976 έχει καταργηθεί ρητά στο σύνολό του? Αν όχι, τότε θεωρητικά απαιτείται ακόμα άδεια από την Ιερά Επιστασία (άρθρο 6, παράγραφος 1, εδάφιο λα).

Στην περίπτωση που το Π.Δ. 271 δεν έχει καταργηθεί ρητά: Ακόμα και αν σιωπηρά (de facto) δεν εφαρμόζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του, μπορεί ακόμα να το επικαλείται όποιος πιστεύει ότι θίγονται δικαιώματά του που προκύπτουν από αυτό, στην περίπτωσή μας οι Αγιορείτες Πατέρες.

Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει θετικά?

73 Κώστας SV1XV

takis perreas είπε...

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πόσο νεωτεριστές είμαστε στην Ελλάδα και ότι ακόμα μία φορά μεταφράζουμε και τροποποιούμε τα πράγματα κατά το δοκούν.

Στον Παγκόσμιο Ραδιοερασιτεχνισμό το /A σημαίνει την "ενελλακτική τοποθεσία σταθμού" -alternative-.
Στην Ελλάδα θεωρείται ότι σημαίνει Όρος Άθως -Mount Athos-.

Όταν με το καλό τα Σ/Κ θα εκπέμπω από το χωριό στην Μάνη, παρά από την έδρα του σταθμού στην Καλαμάτα, το χαρακτηριστικό θα γίνεται SV3AUW/A.

Για την εξόρμηση, δεν ξέρω - δεν οίδα - δεν γνωρίζω! Θεωρώ όμως ότι θα έπρεπε να έχει γίνει συνεννόηση με του Κρατικούς φορείς εν πρώτοις και ίσως και με τον Διοικητή του Όρους.

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω θεώ!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν έγινε συνεννόηση με τους αρμοδίους. Η πατατιά οφείλεται σε όσους είχαν αναλάβει τα διαδικαστικά εδώ.
73

2Μδης είπε...

Επισήμως το υπουργείο ζητάει την έγκριση μόνο για την έκδοση ειδικού διακριτικού.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν απαιτείται. Αυτό έχει τσεκαριστεί.

Αν πάει δηλαδή ένας συνάδελφος ο οποίος έχει μπει νόμιμα με διαμονητήριο και στο δρόμο βγάλει ένα 817 και κάνει επαφές με το /Α στο διακριτικό του, σε αυτή την περίπτωση είναι απόλυτα νόμιμος.

Το κακό είναι ότι όσοι πάνε -πιστοί χριστιανοί όντας- τρέχουν να πάρουν την ευχή πρώτα και να ενημερώσουν. Οπότε τρώνε ορθά κοφτά την άρνηση και σου λέει να πάμε κόντρα στο Θείο??? Άστο μη μας καταραστεί κιόλας...

Τα ίδια προβλήματα έχει και μια dxpedition γιατί θά μείνει μέρες θα χρειαστεί χώρο θα κάνει εγκαταστάσεις. Δεν μπορεί να πάει στο ξεκάρφωτο ούτε για... φυσιολατρικούς λόγους. Αναγκαστικά θα ενημερώσουν και εκεί θα φάνε την πόρτα στα μούτρα.

Αφού είναι θέλημα θεού! Τι λέμε τώρα;

Costas SV1XV είπε...

Από που προκύπτει ότι το /A σημαίνει "Athos"?

Ο SV2ASP/A το χρησιμοποιεί επειδή έχει δηλώσει σαν κύρια θέση στον (πρώην) Ν. Θεσσαλονίκης και στην Μονή είναι η εναλλακτική του θέση.

Αν κάποιοι ξένοι εξέπεμπαν από τον Άθω σε συνθήκες DX-pedition, με τα ισχύοντα σήμερα θα έπρεπε να είναι "SV2/****/P".




Ανώνυμος είπε...

παραφράζω λίγο κάτι που διάβασα στη σελίδα του xv
Οι φάσεις μιας dx-pedition
Η φάση του ενθουσιασμού
Η φάση της απογοήτευσης
Η φάση του πανικού
Η φάση της έρευνας για εντοπισμό των ενόχων
Η φάση της παραδειγματικής τιμωρίας των αθώων
Η φάση της επιβράβευσης όσων δεν έκαναν τίποτα για την dx-pedition

καλά κάνουν και ζητούν άδεια όσοι ζητούν.

2Μδης είπε...

α. Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λέει ο Κώστας. Αν δείτε και τα διακριτικά έτσι ήταν προγραμματισμένα.

β. "... για φυσιολατρικούς λόγους (και όχι μόνο)..." ήθελα να γράψω.

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Τί ανακαλύπτει κανείς ... !!!

http://www.k3lp.com/dges_oct__2012.htm (κάπου εκεί στο μέσο...)
http://www.ae5x.com/blog/2013/03/16/im-betting-its-sva-mount-athos/
http://dxccsleuth.wordpress.com/2012/08/13/mythical-mount-athos/

Τελικά, όλοι το είχαν πάρει μυρωδιά κι εμείς ... συναχωμένοι !!

2Μδης είπε...

Έτσι...!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ενημέρωσε ο 2μ φαίνεται είχε δεσμευθεί, θεμιτόν.
Να δούμε τώρα εάν θα κρίνει (όπως συνηθίζει για πάρα πολλά ραδιοερασιτεχνικά θέματα) τους διοργανωτές της δράσης που οργάνωναν λέει επί μήνες την όλη κατάσταση αλλά φαίνεται στα κρυφά από της αρμόδιες αρχές.

SV8GKE είπε...

Επιτέλους έπεσε και η τελευταία φαντασίωση, ότι αν βγω sv8gke/a δεν έχω κανένα πρόβλημα, και ότι ο νόμος ορίζει μόνο άδεια για ειδικά διακριτικά.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, για εκπομπή χρειάζεται άδεια από Ιερά Επιστασία, είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι.

Ο Αμερικάνος νόμιζε ότι θα βγάλει άδεια με 3 μάνικες και ένα πυροσβεστήρα, λες και πήγε να δώσει χάντρες και πολύχρωμα πανιά σε μάυρους....

2Μδης είπε...

Τα πράγματα είναι απλά:

@14 Ιουνίου 2013 - 3:31 μ.μ

Αν θέλεις να οργανώσεις dx pedition, κοιτάς την νομοθεσία, την ακολουθείς κατά γράμμα και όταν σου φέρουν την παραμικρή αντίρρηση/ σε χτυπήσουν φιλικά στην πλάτη/ σου τα μασάνε, τραβάς τα άκρα και ζητάς να εφαρμοστεί η νομοθεσία. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ είναι αναποτελεσματικός. Άρα λάθος.
Πόσοι πρέπει να φάνε την πόρτα στα μούτρα για να το καταλάβετε;

Για μένα το μόνο πρόβλημα είναι ότι για να μπεις πρέπει να υπογράψεις ένα χαρτί και να δηλώσεις το τι πιστεύεις. Εδώ είναι που δεν ισχύει τίποτα ούτε ανθρώπινα δικαιώματα ούτε δημοκρατία. Και βεβαίως εγώ δεν θα υπέγραφα ένα χαρτί "ελαφρά τη καρδία" δηλώνοντας χ.ο. για να μπω στο αγιο όρος. Κάποιος που μπαίνει αν θέλει παίρνει ένα 817 και μια κεραιούλα βγάζει και δυο τρεις φωτογραφιούλες ότι ήταν εκεί και κάνει τις επαφές του σύμφωνα με το νόμο. Και ας πάει μετά όποιος θέλει να αποδείξει ότι δεν ήταν νόμιμος. "Δεν είμαι νόμιμος κύριε; Βάση ποιάς νομοθεσίας;"

Ο νόμος είναι σαφής. Και βεβαίως δεν λέει πουθενά ούτε για χάντρες ούτε για πολύχρωμα πανιά.

Το είπα και πιο πάνω, όλα ξεκινούν γιατί αντι όσοι πηγαινουν εκεί να ασχοληθούν με την νομοθεσία και μόνο, τρέχουν να φάνε λουκουμάκι και να μαζέψουν ευχές...

Πήγαινε σε ένα άλλο μοναστήρι σε ένα μετόχι σε ένα βράχο και κάνε επαφές. Ποιος θα έρθει να σε εμποδίσει; Βάση ποιας νομοθεσίας;

Απλώς όλοι σέβονται τον Χ γέροντα και ο Χ γέροντας εκμεταλλεύεται το σεβασμό. Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

@SV8GKE πες μας σε παρακαλώ που είναι ξεκάθαρος ο νόμος με την Επιστασία; Σε ποιά παράγραφο του κανονισμού μας αναφέρεσαι; Εγώ διαβάζοντας την ραδιοερασιτεχνικά νομοθεσία βλέπω πως είναι ξεκάθαρο ότι οποιοσδήποτε Ελληνας ράδιο ερασιτέχνης μπορεί να εκπέμψει από την Ελληνική επικράτεια.Δεν βλέπω μόνο Αμερικάνους. Και συνάδελφο που ήταν στην Καλόλιμνο μαζί σου βλέπω. Ας μην κάνουμε πάντως καλύτερα συζήτηση για το ποιοί πουλάνε πολύχρωμες θαυματουργές χάντρες στους δικούς μας ιθαγενείς. Για το ότι κανείς δεν μπορεί να εκπέμψει επίσης θυμίζει έντονα καθεστώς ιθαγενών.

Ανώνυμος είπε...

http://www.k3lp.com/DGES_Europe_Trip_110612_web/MountAthos_03Web/DSC04357.JPG

Ανώνυμος είπε...

Η λύση: Δέκα είκοσι ραδιοερασιτέχνες μπαίνουν ξεχωριστά για προσκύνημα στο Άγιο Όρος και έχουν μαζί τους και από ένα FT817. Πάνε σε όλα τα μοναστήρια εκτός από ένα συγκεκριμένο και αρχίζουν να κάνουν δέκα είκοσι επαφές ο καθένας.
Ποιος θα πάθει κολούμπρα?????

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν επιμένουν στο θέμα της περιτομής ο καλός DXer δηλώνει ακόμα και εβραίος προκειμένου να κάνει το ψώνιο του.

Μόνο ο διμετρήδης τα έχει μπήξει και δεν μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε Άθω στα 2 μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 817 ΠΑΛΙΟΖΑΓΑΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΟ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ.

2Μδης είπε...

http://www.ea2ry.com/n6pse/mtathos/

...για να μην ρωτάτε ένας ένας...

2Μδης είπε...

To παρακάτω κείμενο το έλαβα από τον Δημήτρη SV2GWY και το δημοσιεύω αυτούσιο για να περάσει ολόκληρο χωρίς περιορισμούς σε αριθμό γραμμάτων-χαρακτήρων.

"ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ"

Πολλά γράφτηκαν εδώ για την προσπάθειά μας για DX pedition στο Άγιο Όρος. Το παρασκήνιο είναι αρκετά μεγάλο και είναι πολύ φυσικό μόνο εικασίες και υποθέσεις να μπορεί κάποιος να κάνει. Τα περισσότερα posts είναι "περίπου μέσα" εκτός του "Ανώνυμου". Δεν μπορώ να ξέρω την "ιστορία" σου φίλε μου, αλλά από τα γραφόμενά σου δε μου δίνεις την εντύπωση του "ψαγμένου", σε αντίθεση με τους υπολοίπους που κατέθεσαν τη γνώμη τους ΚΑΙ επωνύμως (ψάρωσέ με με το callsign σου).

Η τακτική μας έπρεπε να είναι μέσα σε νόμιμα πλαίσια ακολουθώντας τη Νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους αλλά και του Καταστατικού Διοίκησης του Αγίου Όρους. Να ενημερώσω ότι επίσημος ομιλητής του Ελληνικού κράτους με το Άγιο Όρος είναι το Υπ. Εξωτερικών (ο νοών, νοείτω).

Μέχρι τώρα έχω "φάει 2 φορές ΠΟΡΤΑ" από την Ιερά Επιστασία μπορεί τώρα να είναι η 3η και θα συνεχίσω μέχρι και την 5η. Το 5η έχει τη σημασία του. Διαβάστε το "Καταστατικό Διοίκησης" και θα καταλάβετε.

ΟΛΑ και ΟΛΟΙ καταλήγουν στην Ιερά Επιστασία. Σε 4 μοναχούς που αν θέλουν να σε δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο σε παραπέμπουν στην Ιερά Κοινότητα των 20, όπου εκεί σίγουρα είσαι "χαμένος" και αν το ham radio "βγει στον ντάκο" μια φορά...ΞΕΧΑΣΤΕ οποιαδήποτε ελπίδα. ΥΠΟΜΟΝΗ… όχι επιμονή γιατί εκνευρίζει… όσοι επισκέφθηκαν το Άγιο Όρος, ακόμα και σαν τουρίστας το καταλαβαίνεις από την αρχή.

Απόφασή μας, δική μου και του Βαγγέλη SV2BFN ήταν, το 1/3 των χειριστών να είναι SV σε μια International Χ-pedition των 8~16 ατόμων.

Αρκετές οι λεπτομέρειες φίλε Ανώνυμε, που δεν μπορείς να φανταστείς, πχ την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ μεταφοράς καυσίμων, τη διακοπή λειτουργίας γεννητριών πέραν της δύσης του ήλιου, το σημείο των σταθμών για ανοικτό ορίζοντα, τις εγκρίσεις ενημερώσεις στα Σώματα Ασφαλείας κλπ.

Το «/Α» του Γέροντα Απολλώ θεωρητικά ΔΕ σημαίνει «/Athos”. Αυτό το εννόησαν τα logger, ίσως και ο ίδιος ο Μοναχός. Το πατρικό του είναι στην περιοχή της Αγ. Σοφίας. Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να μη συνεχίσει να λέει «SV2ASP/A” γιατί πλέον μόνιμη θέση είναι το Αγ.Όρος και Alternative πλέον το διαμέρισμά του στο Κέντρο.

Οι σκέψεις 817 παραμάσχαλα, ας παραμείνουν φαντασιώσεις γιατί εκτός από Μοναχούς στο Άγιο Όρος έχει Αστυνομία και Τελωνείο. Φυσικά είναι και η ARRL που ΔΕ νομίζω να δεχτεί valid αυτά τα QSOs.

Επαναλαμβάνω ότι η προσπάθεια συνεχίζεται ελπίζοντας στη ΝΕΑ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ που ανέλαβε τα καθήκοντά της μόλις εχθές.

Είναι πάρα πολλά τα θέματα και οι λεπτομέρειες που μπορούμε να συζητήσουμε αλλά θα κουράσουν. Κατά τη διάρκεια των «ζυμώσεων», αν ο Γιάννης μου δίνει το «βήμα» του blog του, ευχαρίστως να σας ενημερώνω ή να απαντώ στις απορίες σας.

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», οι ημερομηνίες που έχουμε θέσει είναι Σεπτέμβριος 2013, Ιούνιος 2014 κ.ο.κ

gia to SV reg@m otto,





de SV2GWY / Demetreos

ΥΓ: Τα ανωτέρω προσυπογράφει και ο «συνένοχος» Βαγγέλης SV2BFN

ΥΓ: Μέχρι ενεργοποιήσουμε το SV0A κάνουμε εξάσκηση σε “men style expedition”. Αύριο 15/6/2013 με το SV66FF . καλό ?

2Μδης είπε...

Να απαντήσω και στο ερώτημα του Δημήτρη ότι ΒΕΒΑΙΩΣ και θα δοθεί βήμα σε οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει, αλλά και σε οποιοδήποτε θέμα ραδιοερασιτεχνικού ενδιαφέροντος έρθει στο ιστολόγιο...

Τον ευχαριστώ και για την απάντηση εδώ..

Ανώνυμος είπε...

Καλά που γνωρίζεις τις λεπτομέρειες εσύ, κατά τα άλλα αγνοούσες να έχεις λάβει πρώτα την άδεια και μετά να κάνεις προετοιμασίες μηνών.

Ανώνυμος είπε...

SV66FF???? Αν μετατρέψουμε τα FF σε αριθμούς τότε SV6666

Είσαστε σίγουροι ότι δεν θα εξαγριώσετε με αυτό το διακριτικό τους πατέρες????

SV2BFN είπε...

Tελικά η άγνοια σκοτώνει!
Αγαπητε " Ανωνυμε" δεν εγινε καμία απολύτως προετοιμασία. Απλα σε συζήτηση που έγινε εδω στην Θεσσαλονίκη, παρουσία όλων των ξένων ραδιοερασιτεχνών που ΘΑ συμετειχαν , λέγαμε ότι ΑΝ πάρουμε την άδεια τι προετοιμασίες πρέπει να γίνουν. ΟΛΑ θα γινόταν αφου παρθει η άδεια. Τώρα όπως είπε και ο SV2GWY οι παρασκηνιακές κινήσεις και ...προσεγγήσεις "διαφόρων" έγιναν και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Γιαυτο λοιπον ο ΤΙΤΛΟΣ του μηνύματος του τα λέει όλα "ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ"

Υ.Γ. Δεν είναι στο στυλ μου να γράφω και να απαντώ. Μπορει κάποιος να με θεωρήσει μέχρι και...αντικοινωνικό. Ευχαριστώ γιά το βήμα!

Ανώνυμος είπε...

"Στο παρασκήνιο λοιπόν όλους αυτούς τους μήνες, γίνονταν προετοιμασίες και όλα προχωρούσαν κανονικά" αυτό με μπέρδεψε ίσως. Αν θέλεις λες πότε καταθέσατε το αίτημα σας και πότε απαντήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Έ, βέβαια, είχαν κανονίσει ημερομηνίες, bandplan, pilots, QSL managers... Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια τους ξέφυγε, και αυτή τα χάλασε όλα.

Καλή η προσπάθεια για ξεκάρφωμα κύριε SV2BFN αλλά τα γεγονότα σε διαψεύδουν.



SV2BFN είπε...

Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε από το Νοέμβριο του 2012. Η 'αρνητική" απάντηση δεν δώθηκε επίσημα αλλά ...παρασκηνιακά. Για περισσότερες λεπτομέρειες - αν και δεν χρειάζονται νομίζω - γωρίζει ο SV2GWY. Όσο για τον τελευταίο "επικριτή" του όλου project , έχω να του πω ότι επειδή μάλλον έχει πείρα από το πως οργανώνεται μιά dxpedition και μαλλον επειδή έχει συμμετάσχει σε καμμιά ντουζίνα από δαύτες όοοολα αυτά που περιγράφεις (ανώνυμα πάντα γιατί άραγε? )γίνονται απλά με ...ένα πληκτρολόγιο και ένα pc. Ακριβώς έτσι όπως κρίνεις εσύ. Όσο για το ποιόν μου (ξεκάρφωμα) άς με κρίνουν άλλοι και όχι εσύ!

SV2GWY είπε...

"αγνοούσες να έχεις λάβει πρώτα την άδεια και μετά να κάνεις προετοιμασίες μηνών"

"Στο παρασκήνιο λοιπόν όλους αυτούς τους μήνες, γίνονταν προετοιμασίες και όλα προχωρούσαν κανονικά" αυτό με μπέρδεψε ίσως"

Τα εισαγωγικά σημαίνουν ΑΚΡΙΒΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο ?

Σε παρακαλώ "Ανώνυμε" πριν να στείλεις τα posts σου, διάβαζέ τα πρώτα να δεις αν στέκουν λογικά!

"SV66FF???? Αν μετατρέψουμε τα FF σε αριθμούς τότε SV6666" Τα αριθμητικά συστήματα είναι: δυαδικό - δεκαδικό - δεκαεξαδικό. αντίστοιχα λοιπόν είναι:

1111-15-F.Στο 16δικό to FF είναι ο αριθμός 255.Μάλλον θα εννοείς ότι το F είναι το 6ο γράμμα του Αγγλικού αλφαβήτου οπότε FF=66 kai SV66FF= SV6666...kai?

Κάνε μία αναζήτηση στο qrz.com για πληροφορίες.

Δε θέλω να αντιπαρατεθώ πλέον μαζί σου γιατί θα υποβαθμίσουμε το επίπεδο που ΑΞΙΑ έχει κρατήσει ο 2μίδης στο blog του μέχρι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

SV2BFN, αφού το ξέρεις ότι δεν σε θέλει το πληκτρολόγιο, μην το βασανίζεις το πράγμα. Κακό στον εαυτό σου κάνεις. Άσε να τα γράψει ο SV2GWY, που του έχει πάρει τον αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Αρα η είδηση του 2μηδη αλήθεια είναι. Για άλλη μια φορά επαληθεύεται σε μια τρανταχτή είδηση. Καταλαβαίνω από τα γραφομενα του sv2gwy ότι η υπόθεση δεν χάθηκε απλά πήρε αναβολή για σεπτέμβριο?? Ίσως η δημοσιότητα βοηθήσει να αμβληθούν οι αντιρήσεις των μοναχών και να σας ακούσουμε τελικά.
Τωρα τι έγινε και πως έγινε θα το ξεχάσουμε τις λεπτομεριες αν τελικά πετύχει η dx-pedition.

Γκιώνης είπε...

Παρακαλώ όπως όλοι ακουσετε με προσοχή.

http://www.youtube.com/watch?v=DJODxvgkfE0

Και ελέησον ημάς.

Γκιώνης

Θ. Ρουσόπουλος είπε...

Πω πω φασαρία για ένα θέμα που θα είχε ήδη λυθεί αν είχατε απευθυνθεί στο κατάλληλο άτομο...
Ένα τηλέφωνο στο Γέροντα Εφραίμ στο Βατοπέδι και όλα θα είχαν λυθεί με τον καλύτερο και πιο απλό τρόπο...

Την επόμενη φορά κάντε μου ένα τηλέφωνο, να σας το κανονίσω εγώ...

Γκιώνης είπε...

Ως Χ.Ο. απολαμβάνω τις λειτουργίες του Αγίου Όρους και σεβομαι τις αποφάσεις της επιστασίας,του Πρώτου Αυτών και των Ηγουμένων που αιώνες τώρα διατηρούν τη πίστη τους και το κοινόβιο βαση του Χριστιανισμού.
Τιμώ και σεβομαι τον SV2BFN και SV2GWY.Αρτιες οι προσπάθειες. Απλά το Αγιο Όρος θέλει έναν καποιο σεβασμό τον οποίο και δεν επιδείξατε.

Γκιώνης

ΥΓ Καλό θα ήταν να καταλάβετε ότι πρέπει να σταματήσουμε να χασκογελάμε με την Ιστορία.

Γκιώνης είπε...

Ελληνες Χριστιανοί πρέπει να λειτουργήσουν στην Αγια Σοφιά, Ελληνες Ραδιοερασιτέχνες πρέπει να ακουστούν από το "Περιβόλι της Παναγιάς". Η Σοφία της Ελληνικότητος και το μεγαλείο αυτής παρακαλώ όπως γίνει σεβαστό.

Ειναι το βυζάντιο Ελληνικό?????

Τωρα που εκλεισε η ΕΡΤ θα ακούσουμε πολλές απόψεις.


Εγω μεγάλωσα με την Ελλη Στάη, τη Φωτεινη Πιπιλή και τον Τασο Μπιρσίμ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Και μεις μεγαλώνουμε με τις βλακείες σου. Δεν καταλαβαίνεις ότι μερικές φορές ειναι καλύτερα να μη μιλάς.;

Ανώνυμος είπε...

"Στο παρασκήνιο λοιπόν όλους αυτούς τους μήνες, γίνονταν προετοιμασίες και όλα προχωρούσαν κανονικά"
είναι απόσπασμα από το άρθρο εδώ, που φαίνεται δεν διάβασες. Οπότε οι προετοιμασίες επί μήνες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα είχατε εξασφαλίσει την άδεια.
Δεν χρειάζεται να το κουράζομαι παραπάνω, σε κάθε περίπτωση εσείς προσπαθήσατε όπως μπορέσατε καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ.άμα πεί ο Ψυχάρης ο.κ όλα κομπλέ;η τον έχουν ξυλώσει; η δεν του περνάει; ΘΑΝΑΣΗΣ.

Αντίχριστος 666 είπε...

Θ. Ρουσόπουλε, τα σημερινά δεινά συμβαίνουν εν μέρει επειδή ο γέρων Εφραίμ ή κάποιος άλλος από τη Μ. Βατοπεδίου έβαλε τον Baldur από το παράθυρο στον Άθω.

2Μδης είπε...

...και η γέροντες -που ως γνωστόν παρακολουθούσαν το dxcluster- το έμαθαν και σκανδαλίστηκαν. Τι νομίζατε μέχρι τώρα ότι κάποιος από εκεί τους επηρέασε για να είναι μοναδικός? Τι λέτε καλέ?

Ανώνυμος είπε...

FROM: MONK APOLLO (SV2ASP/A)
DOHIARIOU MONASTRY
630-87, MOUNT ATHOS
GREECE

TO: A.R.R.L, DXCC DESK
225, MAIN ST.
CT 06111
U.S.A.

July 1, 1992


Dear Sirs,

I did send you, a long time ago, a letter with all the official papers in which I prove that the transmissions of the German radio amateur BALDUR DROBNICA (DJ6SI) from Mount Athos were illegal. Unfortunatelly, until now I did not receive any regular reply from you.

DJ6SI, who overall illegally imported his transceivers in Mount Athos, instead of understanding his mistake and ask for apology, because he challenges an international scandal, he continues his acts, with the same slyness.

The last act was to write an article in QST, probably the most official magazine, which was published together with a photo showing the cell in which he was hospitalized. The photo pictures him and a monk (named Damaskinos), aside the bells of the cell. The monk sent a letter to QST and me. I enclose a photocopy of that letter to you.

In other articles that were published, DJ6SI mentions about the CEPT Licence, but he is not telling the truth; he explains the rules of CEPT LICENCE, the way that fits his purposes! I asked the European Community (E.E.C.) to send a copy of this licence to me. I posted you a photocopy, in order to show you which is the truth and which is DJ6SI's false point of view.

Dear Sirs,

All the official papers relative to the subject are registered in the files that the HOLY COMMUNITY OF MOUNT ATHOS, the GREEK MINISTRY OF EXTRENAL AFFAIRS, the GREEK MINISTRY OF COMMUNICATIONS, the GREEK RADIO AMATEUR ASSOCIATION (R.A.A.G.) keep, as they are waiting for the last fair solution, that you will finally cancel those transmissions DJ6SI made from Mount Athos.

The Holy Community, with which I'm in continue contact, is very irritated and disappointed with the handling of the problem and informed me that they decided, that in the future they will not permit to Greeks or foreigners make any transmissions again from Mount Athos, except the monks of Mount Athos.

Persons and events like this, disturb the peace, the regularity and the prays in Mount Athos; these things that all the people of the World have respected for more than 1000 years and will respect forever.

As a result, give this fair solution, because otherwise you will continuate these kind of problems, as many more will try to do the same and with the same shifty, mean way, that DJ6SI did. Well, in this Holy place anything has to be done with legal methods, if we want to have the bless of GOD. I want to believe that with the help of GOD's will, this affair will be finished appropriately, if we want to hear Mount Athos on the air again.

With great sorrow

Monk Apollo


P.S.: Anything that was published concerning me and my transmissions from Mount Athos till now, is lie. Any true informations that will come will be valid only if they have a Greek signature. If you don't cancel the transmission of DJ6SI, you will never again hear me on the air. Tnx

Ανώνυμος είπε...

Dear DX friends,

It's been over two years since Mount Athos went off the air as a protest to ARRL, which, despite the evidence we provided and despite our efforts, finally recognized and approved the illegal transmissions of DJ6S1 Baldur Drobnica, from Mount Athos.

As an amateur radio operator and as a Mt. Athos monk, I did my duty in trying to prevent lowering the quality of amateur radio to a level of self-interest, as amateur radio admittedly includes in its entirety many worthy individuals. However, since many individuals and clubs all over the world insist and beg for the amateur radio voice of Mt. Athos to be heard again as a message of hope and peace to our troubled world, I want to make it known that in the coming year I will occasionally use some of my precious time to see to it that the serene and "out-of-this-world" voice of Mt. Athos will once again be spread to the ends of the earth.

And this, despite my justified grievances toward ARRL, which, as if what happened with DJ6S1 was not enough, recently tabled a proposal to expel Mt. Athos from the DXCC list. But ARRL ignores the tact that Mt. Athos is the continuation and survival to this day of the Byzantine Empire, Despite the tact that it is under the jurisdiction of the Greek State, it has its laws as it is a self-ruled part of it. This privileged status of Mt. Athos has been officially adopted by the European Community, while the undisturbed continuity of its unaltered life has exceeded 10 centuries. I remain with the conviction that a similar situation will be avoided in the future and send you my best wishes from Mt. Athos.

God Bless You,
SV2ASP/A Apollo Monk.

Ζευς είπε...

Εγώ λέω ότι πολύ ψηλά τον αμανέ τον έχει πάρει ο τράγος ο Απολλώ και γενικά όλοι οι τράγοι που μαντρίζονται μέσα σε Ελληνικό έδαφος (και που πολλοί από αυτούς δεν είναι καν Έλληνες).
Στα παλαιότερα χρόνια όλοι οι κίναιδοι, οι αρσενοκοίτες ή αυτοί που δεν ήθελαν να πολεμήσουν για την πατρίδα τους πήγαιναν και φόραγαν ράσο για να καλύψουν τα ρεζιλίκια τους.
Την μαγκιά τους την θυμούνται μόνο όταν κάποιους τους θίγει τη σαπιοκοιλιά τους ή προσπαθήσει να τους κάνει να πληρώσουν φόρους για την αμύθητη περιουσία τους.
Γι' αυτό και οι Τούρκοι δεν πείραξαν το "Άγιο" Όρος και μάλιστα του έδωσαν με σουλτανικά φιρμάνια, εκτάσεις και προνόμια.
Για να μην ξεχάσουμε και την περίφημη συγχαρητήρια επιστολή της "Ιεράς" επιστασίας στον Χίτλερ, που του έστελνε την ευλογία της.

Πάντως ο Γκέκας έχει δίκιο.
Με πυροσβεστήρες και μάνικες δεν γίνεται δουλειά, τι τους πέρασε για ιθαγενείς;
Αυτοί για κάνουν μπίζνα θέλουν από Τριχωνίδα και πάνω.
Α ρε τράγοι, ξεφτίλες...

Αντίχριστος 666 είπε...

Έτσι μπράβο, να ανάβουν τα αίματα, γιατί το παρακάναμε με τις ευγένεις και τις τσιριμόνιες εδώ μέσα...

Ο Εξαποδώ είπε...

Από το QRZ.COM, για το call SV2ASP: "Orthodox Christian monks whose main aim is... the fight against passions in the pursuit of Life Eternal..."

Εντάξει, λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.



Γκιώνης είπε...

Μπολωνεζ με μπόλικο τριμμένο τυράκι.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Αυριο μετά την Εκκλησία έχει μπάνιο σε ερημική παραλία.

Μπορειτε να κανετε DX επαφές απο το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Και αυτό Άβατο θα ειναι για τρεις μήνες.

God Bless America.

Γκιώνης

ΥΓ. Εσυ μη με διαβάζεις.

Ο εισαγγελέας είπε...

Αν δεν αλατίσει και το βρωμοπούλι θα σκάσει...


Γκιώνης είπε...

Τι εγινε στα 88 κολλησε? Δε θα γραψετε άλλα? Αντε μπας και βγαλουμε κανενα φραγκο.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Κοιτάτε να δείτε τι κάνουν οι κληρικοί σε άλλες χώρες.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231253221

Καλά είμαστε ακόμα.

Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο και καλές επαφές.

Γκιώνης

ομιλείτε ελληνικά? είπε...

Σεμηνάριο Για Το Aegean VHF Contest
ΣεμΗνάριο Για Το Aegean VHF Contest

Παρακαλείται ο ΣΕΡ να διορθώσει την ανακοινωση του και να προσλάβει διορθωτή. Επειγόντως.

Γκιώνης είπε...

Ποιο Γιώτα θέλει?
Με τζέϊ γράφεται?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Μόνο για τέτοιες εξυπνάδες είσαστε.Πάρτε τηλ. και πέστε το στον κ.Κωνσταντίνο!

Γκιώνης είπε...

Ελα Κωσταντινε με ακούς?
Ναι, Ναι.
Αλλαξε το ητα και βαλε το γιώτα.
Δηματρακη αγόρι μου εγω ενα Mazda εχω.Μακαρι να ειχα TOYOTA.

http://www.youtube.com/watch?v=C8zSXl06fKE

Μιλα μου για το γιώτα και τι στο κόσμο.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Και τι δουλεια εχει ο Κωνσταντινος μ αυτα. Αυτος μονο απο κανα CB ξερει.
Εξάλλου υπαρχει νεος προεδρος

Τα σεμιναρια ομως για ποιο λογο τα διοργανωνει ο ΣΕΡ? Για τα μελη του?
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος στο ΣΕΡ είναι ο Μιχάλης SV1GFG, παλιό δραστήριο μέλος των ΟΕΑ της ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Για σένα ρε χάχα!

Ανώνυμος είπε...

Ανώμαλη προσγείωση στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και την ουσία:
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3834654

Ανώνυμος είπε...

Δε βαριέσαι, το θέμα καλά πήγαινε αλλά ξενέρωσε από τη στιγμή που εμφανίστηκαν ο Γκιώνης, ο Εισαγγελέας και τα ούφο του ΣΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Hi there fellows

This SY matter seems to turn into a very serious confrontation embellished with a lot of names against monk Apollo and his ham activity.

I would not like to involve into this mess but I feel that I ought to say two words in order to make clear some things about mount Athos.

Mount Athos is constituted by a large number of monasteries with a central administration –The Holy Communion- . Each one of the monasteries has its own independent administration, its abbot, who however comes under the Holy Communion .

Apollo is a simple monk in a monastery named Moni Dohiariou and as a permanent resident of mount Athos, asked and took his abbot’s permission to use his transceiver during his spare time.
This permission had the final approval (which is a rather difficult thing) by the Holy Communion .

Therefore monk Apollo has not the authority to permit or not any ham activity on mount Athos. Let's assume that monk Apollo was the supposed authority to permit ham activity for anybody on mount Athos, can you think of what would be going to become there?
The garden of Virgin Mary would turn not only into a DX park but also into a cause of altercation among radio amateurs for various and obvious reasons.

My friends, Mount Athos -the Holy Mountain- is a place for meditation, prayer and purification for over one thousand years , with the impassable for any creature of female gender , is the garden of Virgin Mary the mother of Mighty God. Let us refer to it with respect and not consider it as a rare DX place only. A little respect and modesty would not do any harm to anyone.

Now in point of some allusions about financial benefits of a withdrawn monk out of QSLing , I only can say that are childish thoughts of immature minds.
Why Apollo does not use the Greek qsl bureau ? I am sure that he would gladly explain the reason if we asked him a well meant question.

Mount Athos MUST be on the air for a lot of reasons and I think that monk Apollo is doing that fine.

73 to all de Constantine SV1AER
January 30, 2002

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχουν με τα ραδιοερασιτεχνικά οι καλόγεροι; Ο ραδιοερασιτεχνισμός είναι χόμπι, διασκέδαση. Γιατί δεν ασχολούνται αποκλειστικά με τις προσευχές τους; Ο ραδιοερασιτεχνισμός δεν είναι ούτε για να διαδίδεις το λόγο του Θεού ούτε για παρόμοια θέματα. Αφού πήγαν για μοναχισμό και ασκητισμό στο Άγιον Όρος ας αφήσουν εμάς που ζούμε στα εγκόσμια να κάνουμε το χόμπι μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεμβαίνουν σε ένα χόμπι και θέλουν να έχουν λόγο.

Γκιώνης είπε...

Ναι σας μάρανε ο Γκιώνης. Εισασταν εσεις ατομα μορφωμένα, με αξιοπρέπεια και πορεία για βραβείο και χαλάσαμε εμεις τη τούρτα.Για όλα τα κουλα φταίει ο Γκιώνης.

Ενα άλλο ωραίο θέμα εκτος απο το ραδιοερασιτεχνισμό και το Αγιο Όρος είναι "Η ομοφυλοφιλία και ο Χριστιανισμός"

Μαράκες παίζανε στη παραλία.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ηθελε κάποιος να γίνει καλόγερος.Πηγαίνει στο μοναστήρι που είχε επιλέξει και βρίσκει τον ηγούμενο.
-Δεν έχω αντίρρηση,του λέει,να γίνω καλόγερος.Το έχω πάρει απόφαση,αλλά ενα πράγμα είναι που με απασχολεί.
-Τι είναι αυτό που σε απασχολεί αδελφέ;
-Nα,άγιε ηγούμενε,οταν θα έχω σεξουαλικές ορμές εδώ στο μοναστήρι,πως θα τις καταλαγιάσω;
-Oλα τα έχουμε σκεφτεί και τα έχουμε λύσει χωρίς να αμαρτάνει το σώμα.Μια φορά την εβδομάδα,βάζουμε ενα ορθιο βαρέλι στο προαύλιο.Ολοι οι καλόγεροι σχηματίζουν μια ουρά και ενας-ενας βάζει το πουλί του στην τρύπα του βαρελιού και εφραίνεται η καρδία του χωρίς να μολύνει το σώμα του.Ευλόγισον..!
Ερχεται η μέρα όπου οι μοναχοί θα...συνουσιαστούν με το βαρέλι.Κάθεται στη σειρά ο νεοφερμένος και ανυπομονεί πότε θα κάνει την πρώτη του επαφή με την τρύπα του βαρελιού.
Φτάνει επιτέλους μπροστά στην τρύπα και αρχίζει να κουνιέται αγκαλιάζοντας το βαρέλι.Ενθουσιασμένος απο την εμπειρία,τρέχει και κάθεται πάλι στην ουρά.
Ξανά πάλι στην τρύπα και ξάνά πάλι στην ουρά.
Δεύτερη,τρίτη,τέταρτη φορά και φυσικά στην ουρά...
Για πέμπτη φορά έχει κουτουπώσει το βαρέλι και μονολογεί "Τι μοναστήρι είν'αυτό;Τι έχανα ο βλάκας τόσο καιρό με τις αμαρτωλές χαζογκόμενες;
Τότε ακούγεται μια φωνή μέσα απο το βαρέλι:
A ρε πούστη,δε θάρθει κι η δική σου σειρά;;;

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο...

Στους μοναχόντες το βαρέλι

Στην ΕΡΤ και στην πλατεία Ταξίμ το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=UBCL7hl--FE

κουτσοί-στραβοί είπε...

Άλλος? Για Άγιο Όρος?

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε την ενδημική χυδαιότητα του Γκιώνη, τώρα αρχίσαμε τις ανοησίες για κολασμένους ρασοφόρους. Έχουμε ξεφύγει τελείως, αποδεικνύεται ότι ο SV1IW είχε τελικά δίκιο.


Ανώνυμος είπε...

@6:20Ποιά ανοησία εν Χριστό αδερφέ;Λέμε τώρα μιάς και το πήγαν εκεί το θέμα,πώς πάνε σεξουαλικά εκεί πάνω.Η γενικά οι καλόγεροι.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας ανελλιπώς το παρόν blog, γίνομαι καλύτερος ραδιοερασιτέχνης.

Αισθάνομαι ευτυχής που ανήκω πλέον στην ραδιοερασιτεχνική κοινότητα.

Ανώνυμος είπε...

6:20
2:57
Θα ηταν ουσιώδες να κάνετε επώνυμα τα παραπάνω σχόλια. Αλλιώς μπορεί να είστε οι ίδιοι στους οποίους αναφέρεσται. Το πιθανότερο.

sv1gap είπε...

ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

sv1gap είπε...

Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος-ραδιοερασιτέχνης

Ανώνυμος είπε...

Ανώμαλη προσγείωση στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Νο.2

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epiasan-ton-albano-drako-tou-galatsiou-biaze-kai-lhsteue-gunaikes#.Ub91gNj3Mmc#ixzz2WVanfR8q
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/546006/viaze-gunaikes-se-parko-tou-galatsiou/ (σχόλια)
http://greeknation.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4876.html
http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4111.html
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/546054/exihniastike-dolofonia-65hronou-sto-goudi/

2Μδης είπε...

Χμμμ... Ξέρετε έχει ενα σποραδικό εδω και τρεισήμισι ώρες στα 2μ.

Μήπως να βγαίνατε να κάνετε καμια επαφή αντί να γράφετε παπαριές;;;

Λέω εγώ τώρα...

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Δώσεεε βρε Γιάννη !!

Γκιώνης είπε...

Διαβάζοντας τους ανώνυμους στην παρούσα ανάρτηση διαπιστώνω οτι η βλακεία δεν έχει ούτε όρια, ούτε προσωπικότητα.

Γκιώνης

gifts gulfirp είπε...

Οπωσδήποτε όμως έχει ράμφος και φτερά.

Ανώνυμος είπε...

ειδικά κάποιοι εξαιρετικά εμπαθείς (βρίζουν και κατηγορούν ασύστολα για όλα και για όλους) χρήζουν ιατρικής παρακολουθήσεως.

trsubje band είπε...

Κτηνίατρο χρειάζονται ή, ακριβέστερα, πτηνίατρο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται πτηνίατρος. Τους στρίβεις το λαρύγγι και τα ξεπουπουλιάζεις. Απλό.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να το ξεπουπουλιασω αφου ο γκιωνης δεν τρωγεται. Εκτος αν ξερεις καποια καλη συνταγη να κοβει την μυρωδια.

Ανώνυμος είπε...

Άμα πέσει πείνα με τις εκλογές, και γκιώνη θα φας και γατιά και χρυσόψαρα......

Γκιώνης είπε...

Τωρα με τις εκλογές βλέπω να σε ξεπετσιάζω ανθρωπόμορφε.

Ειμαι σιγουρος οτι σα μαλάκας περιμένεις να ακούσεις το Σαμαρά. Καλύτερα βγές και ασφάλισε τα μπατζούρια. Ερχόμαστε.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα, αρκετοί τα έχουν μαζέψει στο Διμετρήδη και τον Γκιώνη, ειδικά μετά την προσπάθεια ηθικής εξόντωσης του Τζίτζικα. Κάποιος θα τους κλείσει στο βαρέλι και θα τους στείλει στη Μονή Δοχειαρίου για τα περαιτέρω.

Ανώνυμος είπε...

Ευλόγησον!

Ανώνυμος είπε...

Αμήν πάτερ...

2Μδης είπε...

@21 Ιουνίου 2013 - 1:14 μ.μ

"Πολλοί" τα έχουν μαζέψει κατά τη γνώμη σου αλλά εγώ παντού εμφανίζομαι και κανένας δεν μου έχει πει τίποτα. Εσύ έχεις εξαφανιστεί και δεν έχεις μούτρα να εμφανιστείς πουθενά...
Όσο για τον τζίτζικα μάλλον τον μισείς πολύ για να επαναφέρεις κάθε τόσο το "ανδραγάθημα" του.

Ανώνυμος είπε...

2μδη, δεν σου έχουν πει τίποτα έως τώρα...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να σου πουν στο μέλλον ή να σε περιμένουν στη γωνία να σκοντάψεις...
Είδες πως σε χαρακτήρισαν στην περίπτωση του ISS...

Να θυμάσαι ότι η εκδίκηση, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

2Μδης είπε...

Ζεστό είναι πιο νόστιμο...

Γκιώνης είπε...

"Αρκετοι τα εχουνε μαζεψει"
"Δε σου είπαν τίποτα"

Το σωστο ειναι:

Αρκετοι στα εχουμε μαζεψει και δε σου ειπαμε τίποτα.

Όχι μόνο εισαι ανώνυμος αλλα εισαι και κουτσομπόλης.

Πηγενε πιο περα γιατι μπορει να γινεις παράπλευρη απώλεια.

Γκιώνης