Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Πέρνα μέσα τώρα...

Το κόστος του χάμφεστ της Αθήνας, αυτή την στιγμή βγαίνει από τις εισφορές των μελών της Ε.Ε.Ρ. και μειώνεται από το ενοίκιο που καταβάλουν οι εκθέτες. Ίσως πρέπει να μπει εισιτήριο μικρού αντιτίμου στο μέλλον. Αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στους επισκέπτες που θα έβγαιναν και θα ξανάμπαιναν στο χώρο, παράδειγμα στους καπνιστές. Θα έπρεπε σε κάθε είσοδο να πληρώνουν νέο αντίτιμο! Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος "μαρκαρίσματος" των επισκεπτών και αυτή τη στιγμή το μόνο που μου έρχεται σαν ιδέα είναι αυτό της διπλανής φωτογραφίας...

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και στα προηγούμενα hamfest που ο χώρος παρέχοταν δωρεάν (Ασπρόπυργος)που πήγαινε το ενοίκιο των εκθετών...?
Μήπως πρέπει να αναζητήσουμε ΚΑΙ εκεί την αιτία απουσίας κάποιων καταστημάτων και περιοδικών...?
Γιάννης

2Μδης είπε...

Γιατί όχι;
Οι συνέλευση γιαυτό γίνεται, για να λύνονται τέτοιες απορίες...

Ανώνυμος είπε...

Στην επόμενη λοιπόν μπορείς αν θέλεις να θέσεις το θέμα...
Να δούμε τι θα σου απαντήσουν και να μας το γνωστοποιήσεις...
Γιάννης

2Μδης είπε...

Και γιατί να κάνω εγώ τον μεσάζοντα; Παπάς είμαι; Να έρθεις με τα στοιχεία που λένε ότι ήταν δωρεάν και να ρωτήσεις. Όλα τα μέλη έχουν αυτό το δικαίωμα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσωπικά δεν είμαι μέλος και γι αυτό σου ζήτησα να το κάνεις...
Όσο για τα στοιχεία που ανάφερες ο ίδιος ο δήμαρχος Ασπροπύργου είχε ανακοινώσει τότε ότι παρείχε δωρεάν τον χώρο και τον άκουσαν όλοι (συμπεριλαμβανομένου και εμού ως επισκέπτη)...
Γιάννης

2Μδης είπε...

Πότε ακριβώς έγινε η συγκεκριμένη ανακοίνωση; Εγώ πάντα πήγαινα και πρώτη φορά το ακούω. Κατ'ιδίαν έκανε την ανακοίνωση;;

takis perreas είπε...

Καλημέρα!
Δεν έχω ιδίαν γνώσην για τις αμοιβές ή μη στον Δήμο Ασπροπύργου και το αφήνω να περάσει!
Αυτό το οποίο μπορώ να σας βεβαιώσω είναι ότι στην Αγγλία πληρώνουν όλοι.
Οι εκθέτες και οι επισκέπτες!
Τα rallies όπως λένε εκεί τα ham-fests δεν τα διοργανώνει η RSGB αλλά διάφοροι συλλόγοι-clubs ή και ιδιώτες!
Στο Kempton Park rally, το οποίο γίνεται δύο φορές τον χρόνο (άνοιξη-φθινόπωρο),το κόστος ενός τραπεζιού-χώρου ανάλογου με τον Ελληνικό είναι 40 Αγγλικές λίρες και η είσοδος 4 Λίρες.
Στο συγκεκριμένο "παζάρι" εκδίδεται εισιτήριο ενώ σε άλλα σφραγίζουν τον καρπό με μελανοσφραγίδα έτσι ώστε να είναι απρόσκοπτη η επανείσοδος!
Αυτό το οποίο είναι αδιανόητο είναι το κάπνισμα μέσα στην αίθουσα!
Όπως επίσεις αδιανόητο είναι οι αγριοφωνάρες, τα σφυρίγματα,οι "βλαχομαγκιές" και οι πειρατές!!!
Υπομονή! θα εξελιχθούμε τελικά και θα βρούμε το τούνελ για να δούμε το φως στην άκρη του!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και να είστε πάντα καλά.

The one with no shadow είπε...

παντως αν ειναι να χρεωνεται και η εισοδος, να μου το πειτε απο τωρα, να μην προγαμματίζω.

Αρκετά ηδη ξοδευω μονο και μονο για να βρεθω στο hamf. αν ειναι να πρεπει να ριξω κι αλλα, τελικά ΤΙ θα μου μεινει για ψώνια?

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη κιολας. ολοι ξοδευουμε εκατονταδες (η και χιλιαδες) ευρω για το hobby σε μηχανηματα κεραιες κτλ και θα μας πειραξει ενα εισητηριο της ταξης των 2-5-10 ευρω? που στο κατω κατω ενδεχομενως μπορει να βοηθησει στη πτωση του κοστους για τους εκθετες και θα αυξησει τη ποικιλια...
sw1jgw

sv8gke είπε...

Γιάνη ,2μδη,παιδί μου δεν πιστεύω να εννοείς το σφράγισμα του αντιχρίστου(666)!!!!Εγώ θα προτιμήσω ένα δικέφαλο αετό στο κούτελο και ένα σταυρό στο μπράτσο......απα πα πα με αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις!!!


Θα συμφωνήσω στο αντίτιμο εισόδου,μικρό βέβαια αλλά θα είναι ένα σημαντικό έσοδο για την ενωση....εδώ πληρώσαμε 2,5 ευρώ εκείνο το μαύρο ζουμί που το ονόμαζαν καφέ στο ΚΨΜ και δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας!
73 de sv3gke/στο κρεβάτι του πόνου!

2Μδης είπε...

Τι έπαθες τέκνον μου; Αι πρεσβίαι της Πλατυτέρας σε άφησαν απροστάτευτο;
Πρόσεχε γιατί σέρνεται γρίπη των χοίρων (ΜΗΝ τρως χοιρινό κλπ!!!) και περαστικά σου.
Πάρε κανα σιροπάκι, πήγαινε σε γιατρό, μην τα περιμένεις όλα από...

sv8gke είπε...

Οχι αδελφέ Ιωάννη,δεν είναι παθολογικό,μια περιποιηένη πτώση από μοτοσυκλέτα είχα.Το μόνο που έχει μείνει στο φυσικό του χρώμα είναι το πρόσωπο και αυτό γιατί φόραγα ΚΡΑΝΟΣ!Ολος ο υπόλοιπος είμαι λες και βγήκα από μηχανή του κιμά,με το δεξι γόνατο φέτες.Ευτυχώς δεν υπαρχουν κατάγματα.......μόλις έλαβα σμσ για σποραδικό......για τηρα το που λεμε και εμείς οι βλαχοι.

2Μδης είπε...

Περαστικά σου αδελφέ και ο Κύριος με τα σου!
(μηχανόβιο αγιογράφο πρώτη φορά ακούω!!!)

Ανώνυμος είπε...

Ηταν αλλος ενας που τον ελεγαν Σαββα. Μιχαλη περαστικα!
ο Κυριος με τα Σου μεχρι τωρα εφερνε Εκλαιρακια...Τωρα αλλαξε συνηθειες.
73 sw1jgw

sv8gke είπε...

Tnx για τα περαστικά,ναι ναι και φανατικός μοτοσυκλετιστης Γιάννη,αλλά τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά,εδώ ολόκληρο τοίχος του Βερολίνου έπεσε,εγώ θα έμενα όρθιος;
Δημήτρη το μόνο που μου φέρνει ο Κύριος είναι γάζες και μπεταντίν στν παρούσα φάση,βέβαια χτες ο sv8hed μου έφερε ένα κουτί ταρτάκια.......τα τίμησα δεόντως!!!
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ...............το χασαμε το σποραδικό πατριώτηηηηηηηηηη!!!!!!

The one with no shadow είπε...

sw1jgw, εγω στο φετινό μολις 70 ευρώ εδωσα, γιατί τόσα μου μείνανε. ΔΕΝ δινω "χιλιάδες"ευρω σε μηχανήματα, αντε όλος ο σταθμος μου (που δεν υπολείπεται και ιδιεταιρα σε δυνατότητες) να κάνει κανα 1500ρικο.(!)ειδα κι επαθα να τα βγάλω πέρα με 200 ευρώ σε όλο το ταξίδι, και τα κατάφερα τελικά, γιατι ΤΟΣΑ μπορουσα να διαθέσω.

Μιχάλη, Περαστικά και την επόμενη φορά προσεκτικά. Καλά που φορουσες το κράνος. Α, και το "Τήρώ" δεν το λένε οι "βλάχοι" οι "κρητικοι" και οι "Τζύμπριοι", αλλά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

The one with no shadow είπε...

...εμεις οι μοντέρνοι Νεοέλληνες ξερόλες πιστευουμε οτι οτι βλέπουμε το γνωρίζουμε κιόλας (εξ ου και ειδα >απορρέον απο Οίδα=γνωρίζω

O Σάββας που ανεφέρθη ειναι ο διάσημος βομβιστής?!?

sv8gke είπε...

Γιαννη sv9ofo ευχαριστώ.σιγά σιγά θα δεις ότι τα λεφτά που θα χαλάς για το χόμπι θα είναι περισσότερα,βέβαια εσεις που γνωριζεται από ηλεκτρονικά έχετε τη δυνατότητα να γλυτώσεται αρκετά χρήματα απο εμάς που είμαστε άσχετοι

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη περαστικά και γρήγορα σιδερένιος.
Συμφωνώ και εγώ για το εισιτήριο, το οποίο μπορεί να ισχύει για όλο το Σ/Κ. Σε κάθε ζήτηση θα το δείχνουμε, όσο για σφραγίδες, τσιπ κλπ απεταξάμην.
6146

The one with no shadow είπε...

Σιγά βρε, μια σφραγιδα περιστροφική θα φτιαχναμε, σαν κι αυτες με τις ημερομηνίες, οπου θα επιλέγαμε το Callsign και θα σφραγίζαμε το εισιτήριο που θα κόβαμε στην είσοδο.

με την επίδειξη της αδειας (!... θα με σφαξουν στο γόνατο οι μεσαιατζήδες... μα τι λέω... ουτως ή άλλως οι πιό πολλοι εχουν, οχι SW αλλά.... SV!) και του εισητηρίου, μπαινεις - βγαινεις - ξαναμπαίνεις.

Οχι τίποτε άλλο, αλλά με τοση σαβουρα κάααπου θα θες να πλυθεις κι εσυ, αλλά θα φοβάσαι μήπως ξεβγάλεις το "πάσο"...

Μιχάλη, ειναι αλήθεια οτι ξεσαβουριαζω "βαριεστημένους" SV απο τις παλιατζουρες τους, τις επισκευάζω και με αυτές λειτουργω. Τα βασικά μου μηχανάκια, όμως,
ειναι αγορασμένα, και μάλιστα με μια εξοντωτική ερευνα αγοράς. μην πάτε μακριά, βοηθησα τον καλό μου φίλο SV9ABL (απο την επιλογη μεχρι το κουβάλημα) να αποκτήσει 2 μηχανήματα που καινουρια θα εκαναν 4500 ευρα, μόλις 1700. και δουλευουν φινα.

SV1HER Σωτήριος είπε...

Και στα στα προηγούμενα hamfest ο χώρος ΔΕΝ παρέχοταν δωρεάν ούτε στον Ασπρόπυργο.
Πάντα υπήρχε κόστος. Μικρότερο μεν στο Ασπρόπυργο αλλά υπήρχε κόστος.
Παραστατικά υπάρχουν και τα μελη της ΕΕΡ τα έχουν δει σε Γενικές συνελεύσεις καθώς επίσης επιδείχθηκαν και στους εμπόρους, όταν γνωστός ραδιοερασιτέχνης, πρόεδρος άλλου Συλλόγου, μοίραζε φυλλάδια το hamfest του Ασπροπύργου ότι και καλά ήταν τσάμπα ο χώρος. Αλλά όταν εμφανίστηκε σε όλους τους εμπόρους το διπλότυπο της πληρωμής της ΕΕΡ προς το Δήμο Ασπροπύργου τότε όλοι το αποδέχθησαν και εκεί τελειώσε για την ΕΕΡ αυτή η παλιά αλλά συνεχώς και κάθε χρόνο επαναλαμβανόμενη ιστορία.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι τα ΜΗ μέλη της ΕΕΡ ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα κόστη αυτά;
Βλέπω πως η προσπάθεια όλων επικεντρώνεται σε αυτό ... για το καλό του ραδιοερασιτεχνισμού ... όπως λένε!

The one with no shadow είπε...

Πρόσεξε οτι τελικά και ειδικά συμμετείχα στο Hamfest σαν εκθέτης, οπότε δύσκολα μου προσάπτεις προσωπικά φίλτατε Σωτήριε τα περί καβουροτσεπης προσέγγισης.

οπως σου εξήγησα και προσωπικά, σε τετοιες διοργανωσεις τα κοστη συμμετοχής θα πρέπει να φαινονται πολύ πριν ξεκινήσει ο άλλος απο την αλλη γωνιά της Ελλάδας για να εκθέσει 2 κιλά αλουμίνιο. Για εμένα που ζω μακρια και το να βρεθω στην Αθήνα ειναι 3 μερες ταξίδι, μονη πηγή ενημέρωσης ειναι το διαδίκτυο, αλλά τελικός συγκεντρωτικός τιμοκατάλογος (κόστος πάγκου μικροεκθέτη, κόστος θεσης εκθετη - χορηγου, κόστος εισόδου, κόστος λαχνου) ακόμα αναζητειται για το συγκεκριμένο συμβάν στην ιστοσελίδα της ΕΕΡ. Ας τα συζητήσουμε απο τώρα λοιπόν για το επόμενο, και θα το απολαυσουμε με προγραμματισμένο προυπολογισμό ακόμα περισσότερο την επόμενη φορά.

Πάντως, μετα απο αυτά που διάβασα την 1η απρίλη, χαρηκα πολύ που σε ειδα αγέρωχο. Θα σου ευχόμουν "Σιδερενιος" αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρεις (Hi-hi).
Γι αυτό σου ευχομαι πάντα γερός και δυνατός.

να προσέχουμε εκει πάνω που βγαίνουμε, μερικοι - μερικοι....

Ανώνυμος είπε...

2 ή 3 ευρώ εισητήριο είναι δυσβάσταχτο κόστος! Τζάμπα είναι καλύτερα, να πληρώνουν τα μέλη για να γκρινιάζουν τα μη μέλη.
Τι ωραία!

Ανώνυμος είπε...

Ένα μικρό εισιτήριο θα βοηθούσε στην όλη οργάνωση. Και... όποιος πληρώνει εισιτήριο θα εκτιμήσει περισσότερο την οργάνωση και δεν θα γκρινιάζει...
Θα πρότεινα οι εκθέτες να απαλλάσσονται εισιτηρίου.
Όποιος θέλει να βοηθήσει κάποιο ραδιοερασιτεχνικό σωματείο, ας γίνει πρώτα μέλος, έτσι θα ενημερώνεται εκ του σύνεγγυς και δεν θα κάνει ερωτήσεις άσκοπες.
Όπως ο κ. Γιάννης, που δεν είναι μέλος αλλά, θέλει να υποβάλει ερωτήσεις δι' αντιπροσώπου στην ΓΣ του σωματείου! O tempora o mores
6146

The one with no shadow είπε...

υπάρχουν λοιπόν τα εξής 2 θεματα.

το πρώτο θεμα ειναι το οτι σίγουρα μια μικρή είσοδος "ξεσκαρτάρει" τους επισκέπτες και σίγουρα θα απομακρύνει κάποιους "περίεργους" που ερχονται μονο για να δουν το "μπούγιο" ποιυ γίνεται. αυτο μπορει να ειναι και καλό και κακό.

το 2ο θέμα ειναι οτι καθως το "φεστιβαλ¨ διαρκει 2 μερες, ειναι κρίμα και αδικο αν ο άλλος ερχεται 2 ωρες πριν τελειωσει και εχουν όλα πουληθει, ακόμα και οι...πάγκοι, Hi-Hi
να πληρωνει το ίδιο εισητήριο με κάποιον που πρωτοερχεται π.χ. το πρωί του Σαββάτου, οταν όλα ειναι ακόμα απουλητα, και σίγουρα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες. Αν όμως κλιμακωθουν τα εισητήρια βάση του χρόνου εκθεσης, τοτε το Σαββατο οι εκθετες θα σκοτώνουν μυγες και την κυριακή θα γινεται ο χαμός... Τι να πω, πολλά διλήμματα και πολλά προβλήματα δημιουργουνται.

The one with no shadow είπε...

Και κάτι ακόμα - απ ότι κατάλαβα, καταλυτικός παράγοντας για να αδειασεις στα γρήγορα τον χωρο του hamfest ειναι απλά... να κάνεις την κλήρωση.
Με το που εγινε η κλήρωση, ακόμα και οι μυγες φυγανε απο τον χώρο.

Ολοι για τον λαχνό ειχανε μεινει τελικά? Ας κάνουμε την κληρωση προς το τέλος,μετα τις 3.
Ειχαμε πει οτι θα κρατουσε μεχρι τις 4, και στις 2.15 (η κληρωση αν θυμαμαι καλα εγινε στις 2) δεν ειχε μεινει κανεις μη εκθετης στην αιθουσα.

Ανώνυμος είπε...

Λογικό ακούγεται μετά από κάποια πρωινή ώρα π.χ. 11, 12 τις κυριακής να σταματά η έκδοση εισιτηρίων.
Τωρα κάποιος που ήρθε κυριακή ας μη γκρινιάζει, το εισιτήριο αντιπροσωπεύει τη βοήθεια προς την οργάνωση. Και ως γνωστόν είμαστε ερασιτέχνες και αυτά τα κατανοούμε καλλίτερα από άλλους
6146

Ανώνυμος είπε...

...φανταστείτε να μιλάγαμε και για κανένα μεγάλο ποσό...

The one with no shadow είπε...

Αφου δεν ειναι μεγάλο το ποσό, τοτε Τι θα κερδισουμε να το επιβάλλουμε? ας μην το επιβάλλουμε καθόλου..... (hihi)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σωτήριε μπορείς να μας πεις ποιός ήταν ο Πρόεδρος που διέδιδε αυτή την φήμη περί Ασπροπύργου και σε ποιό Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών ήταν (ή είναι) Προεδρεύων?
Επίσης μπορείς αν έχεις την καλοσύνη να μας ενημερώσεις ποιό ήταν το κόστος ενοικίασης του χώρου στον Ασπρόπυργο και αν το ποσό των 3500 ευρώ που ακούστηκε για τον Ελληνικό Κόσμο είναι ακριβές?
Αγαπητέ 6146 παρακαλώ συγχώρεσέ με που σε κούρασα με την ερώτησή μου αλλά νομίζω ότι ο κάθένας που εκθέτει την πραμάτεια του στο hamfest και πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο (55 ευρώ για τα μέλη, 70 ευρώ για τα μη μέλη και δεν ξέρω πόσο για τους εκθέτες και για τους άλλους ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΎΣ Συλλόγους) δικαιούται να έχει μια σαφή απάντηση από επίσημα χείλη (όπως του ταμία Σωτήριου) είτε είναι μέλος της Ένωσης ,είτε όχι...
Ευχαριστώ
Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

!

Ανώνυμος είπε...

Δεν με κουράζει η συζήτηση αλλά, θέματα που έχουν συζητηθεί σε ΓΣ, δεν είναι κρυφά και τα μέλη του κάθε σωματείου μπορούν να ενημερωθούν.
Θα έλεγα όμως να μην ζητάμε κοστολογική ανάλυση από την ΕΕΡ ή άλλα σωματεία, εφόσον μας αρέσει το hamfest μπορούμε να συμμετέχουμε, αλλοιώς όχι.
Έτσι έπραξαν και κάποιες επιχειρήσεις που σταμάτησαν να συμμετέχουν. Δεν διανοήθηκαν όμως να ζητήσουν κοστολογικά στοιχεία.
Όπως π.χ. όταν αγοράζουμε μία τηλεόραση, δεν ρωτάμε για το κόστος κατασκευής της συσκευής.
Η ανακοίνωση του ονόματος που ρωτάς, δεν χρειάζεται να γίνει γιατί δεν μας αφορά, εδώ δεν κουτσομπολεύουμε, ενδεχομένως να διεπίστωσε και εκείνος ότι η πράξη του δεν προσέφερε στο χόμπι.
6146

sv8gke είπε...

Τι άλλο θα διαβάσουμε!!!! ο κάθε πικραμένος ανώνυμος να ζητάει οικονομικό απολογισμό από την Ένωση μέσω μπλογκ!!!....ΗΜΑΡΤΟΝ...που λέει και ο Γεωργίου!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 6146 νομίζω ότι όταν κατηγορείται κάποιος συνάδελφος από κάποιον άλλον συνάδελφο για ανάρμοστη συμπεριφορά, θα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και στοιχειοθέτηση της κατηγορίας, αλλιώς, ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποθέσει ότι μπορεί να υπάρχει από μέρους του καταγγέλλοντος, πρόθεση δυσφήμησης ή συκοφαντίας.
Καλό θα είναι λοιπόν για να μην δημιουργούνται υπόνοιες και λανθασμένες εντυπώσεις ένθεν και ένθεν, να δίνονται και οι απαραίτητες διευκρινήσεις...
Όσο για τον αγαπητό Μιχάλη που μάλλον ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις μου, τον πληροφορώ, ότι ουδεμία πρόθεση έχω να ανακατευτώ με τα οικονομικά της Ένωσης καθώς υπάρχουν εντεταλμένοι γι' αυτό τον σκοπό συνάδελφοι, νομίζω όμως ότι όταν ζητάμε από κάποιον ο οποίος συμμετείχε ή θέλει να συμμετάσχει στο hamfest, είτε σαν εκθέτης, είτε σαν επισκέπτης (αυτό όταν και αφού θεσμοθετηθεί αντίτιμο εισόδου) να καταβάλει το αντίστοιχο αντίτιμο, δεν θα πρέπει να του αρνηθούμε το δικαίωμα στην ενημέρωση που του αναλογεί (δηλαδή όσον αφορά την μίσθωση του χώρου και φυσικά όχι το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων της Ένωσης), είτε είναι μέλος, είτε όχι.
Νομίζω λοιπόν ότι δεν είναι και τόσο τρομερό αφού υπάρχει διαφάνεια και δημοκρατία, να υπάρχει και κάποια ενημέρωση σε αυτούς που - έχοντες έννομον συμφέρον (όπως θα έλεγαν και οι αρχαίοι υμών) - την ζητάνε.
Ελπίζω να ήμουν σαφής.
Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι ούτε πικραμένος είμαι, ούτε ανώνυμος.
Για όσους δεν το έχουν προσέξει, το όνομά μου βρίσκεται στο τέλος των δημοσιευσεών μου.
Γιάννης

sv8gke είπε...

Φίλε Γιάννη και πικραμένος είσαι,αφού εκφράζεις παράπονο και ανώνυμος είσαι αφού το Γιάννης θα μπορούσε να είναι και Γιωργος και Βαγγέλης κλπ.
Καταρχήν δεν είμαι υπερασπιστής της ένωσης,ίσα ίσα που έχω αντιπαρατεθεί(ΕΠΩΝΥΜΑ) από τον παρόντα χώρο με την ένωση για τα θέματα ISS-PIO & D-STAR.Είμαι μέλος εξαναγκαστικά για τους 2 λόγους που είναι σχεδόν όλοι από την επαρχία,το bureau και το SV NEA,αν και μετά την αποχωρηση του 2μδη από το περιοδικό δεν βρίσκω το λόγο να το ανοίξω από την ζελατίνα!
Παρόλα αυτά δεν βρίσκω το λόγο να ζητήσω τέτοια στοιχεία από την ένωση,όταν σαν μέλος της δεν έχω πατήσει ούτε 1 φορά σε Γ.Σ,πόσο μάλλον αν δεν ήμουν μέλος.
Ο λόγος που αντέδρασα είναι ο εξής:
Ασχετα αν από την εκδήλωση έμειναν κάποια χρήματα στο ταμείο της ένωσης ή μπήκε μέσα,όλη αυτή η προσπάθεια βασίζεται σε εθελοντές που σπατάλησαν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους,την οικογενεία τους και το qrl και είναι άδικο να τους κατηγορούμε.
Εκτιμώ ότι θα μπορούσε η ένωση μέσω της του site της να δώσει τέτοια στοιχεία,πράγμα το οποίο θα επιθυμούσα και εγώ και όχι απαντώντας μέσω μπλόκγ σε ανώνυμες καταγγελίες.
Επίσης οι αρχαίοι δεν είναι υμών,είναι όλων μας ασχέτως αν νιώθουμε υπερήφανοι ή όχι από τον βίο και τα έργα τους.
73 Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι το Γιάννη, που γράφει πιο πάνω.
Γιάννη στην ΕΕΡ από αυτά που γράφεις δηλώνεις ότι δεν είσαι μέλος. Σε κάποιον άλλο σύλλογο έστω της περιοχής σου είσαι μέλος; ή μας βρωμάνε όλα και παραπονιόμαστε για τα πάντα χωρίς να βάζουμε το χέρι μας στην τσέπη να καλύψουμε έστω τα έξοδα κάποιου συλλόγου που μας εκπροσωπεί;
Λέω εγώ τώρα...

The road less pedaled είπε...

"..Αγαπητέ 6146 νομίζω ότι όταν κατηγορείται κάποιος συνάδελφος από κάποιον άλλον συνάδελφο για ανάρμοστη συμπεριφορά, θα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και στοιχειοθέτηση της κατηγορίας, αλλιώς, ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποθέσει ότι μπορεί να υπάρχει από μέρους του καταγγέλλοντος, πρόθεση δυσφήμησης ή συκοφαντίας..."

Συμφωνώ και επαυξάνω !!

Επισης, αγαπητέ "Γιάννη", να μου επιτρέψεις να συμπληρώσω ότι η Γκεμπελίστικη μέθοδος του "ρίξε όση πιο πολλή λάσπη μπορείς, κάτι θα μείνει" ακυρώνει κάθε έννοια διαλόγου και αξιοπιστίας.
Είναι κλασική στρατηγική μέθοδος που χρησιμοποιούν κάτι θλιβερά ανθρωπάκια-γορίλες που υπάρχουν ανάμεσά μας.

Επιπλέον, πολύ ωραία όλα αυτά της περί δήθεν "δημοκρατίας" και "διαφάνειας" αλλά όλα αυτά τα στομφώδη, ουδεμία σχέση έχουν με την ηλεκτρονική κουκούλα του κάθε τυχαίου.

Γιατί εάν εσύ "Γιάννη" ισχυρίζεσαι πως είσαι επώνυμος, εγώ μπορώ να ποστάρω σε λιγάκι εδώ, υπογραφοντας ως "Μήτσος", γιατί παίζει και να είμαι πολυσχιδής και σχιζοφρενής προσωπικότητα, οπότε ο "Μήτσος" ή ο "Βαγγέλης" που έχω μέσα μου έχει διαφορετική άποψη από μένα και θέλει να την εκφράσει. Επώνυμα πάντα(!!!). Δεν είναι κακό, ανθρώπινα είναι αυτά.

Παρεπιπτόντως, δεν πάει πάνω από ένας μήνας που ολοκληρώθηκε το Dayton Hamvention. General admission ticket 20$ USD ( http://www.hamvention.org/tickets.php )
Επίσης πολλοί ραδιοφίλοι μου ραδιοερασιτέχνες φεύγουν τέλος αυτού του μήνα στο Friedrichshafen. To ONE DAY ticket είναι 15 EUR ( http://www.hamradio-friedrichshafen.de/html/en/index.php )
Άραγε που πάνε αυτά τα λεφτά ???
Σου προτείνω ανεπιφύλακτα "Γιάννη" εφόσον είσαι μαχητικός ραδιοερασιτέχνης να το ψάξεις και να μας πεις τι γίνεται. Ως ραδιοερασιτέχνες έχουμε κάθε έννομο συμφέρον να γνωριζουμε.

Πριν κλείσω όμως, να σου πω "Γιάννη" κι εγώ τον πόνο μου. Εσένα σε πονάνε τα 2 ευρώ κι ο σύλλογός σου, εμένα με πονάνε άλλα σε αυτό το χόμπυ.

Υιοθετώντας τον Δημοσθένη Κούρτοβικ, "αυτούς, τους έχω βαρεθεί".

Έχω βαρεθεί όλους αυτούς τους δήθεν ραδιοερασιτέχνες που το μόνο που τους καίει και το μόνο θέμα για το οποίο μπορούν να ανοίξουν το στόμα τους και να αρθρωσουν κατι, είναι για τα διασυλλογιακά-ενδοσυλλογιακά τερτίπια, για -υποθετικά- κλεμμένα λεφτά ή για τους Τουρκους και την "Πόλη".
Γιατί άραγε διεθνή έγκριτα περιοδικά (QST, CQ, Dubus, RadCom, CQ DL) δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα? Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε?

Αλλά τι να λέμε τώρα.. για τεχνικά θέματα, για DX, για κατασκευές, για κεραίες, για πειραματισμό και αηδίες...
Δεν μας αφορούν εμάς αυτά !

Αυτούς του έχω βαρεθεί "Γιάννη". Όχι μόνο εγώ, αλλά κι όλοι οι ραδιοερασιτέχνες της γενιάς μου που γνωρίζω.

73

The one with no shadow είπε...

Ελα βρε παιδι που θες και τεχνικά αρθρα! αφου όλοι black box αγοράζουμε, ολοι με cushcraft και ετοιμους πυργους εκπεμπουμε, και βαζουμε και επαγγελματιες να μας τα στήσουν!

Δεν βλέπεις τι γινεται εδω?
hihi

Ανώνυμος είπε...

σωστά δεν δημοσιοποίησαν το όνομα επειδή μάλλον δεν διαβάζει εδώ. Οπότε πως θα απαντούσε; Αλλωστε ξέρεις πόσοι πρόεδροι ραδιοερασιτεχνικών σωματείων (εν ενεργεία ή προηγούμενοι) υπάρχουν;
6146

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα γράφετε αραδες και αραδες για ενα υποθετικο εισητηριο της ταξης των 5 ευρω που στο κατω κατω ακομα δεν εχει επιβληθει? μα και 20 να ηταν τι ειναι σημερα 20 ευρω. ενας καφες ειναι.. η ωρα που φαγατε να τα γραψετε ολα αυτα αν τη δουλευατε πιο πολλα θα βγαζατε.
μη χανουμε το δασος κοιτωντας το δεντρο.
sw1jgw

Ανώνυμος είπε...

qsl έχεις δίκιο οπότε qrt
6146

Ανώνυμος είπε...

Ωχ τη βλέπω τη δουλειά. Έτσι όπως το πάνε μερικοί εδώ μέσα, θα θέλουμε μπλόκ επιταγών για είσοδο με consommation την Ένωση να μοιράζει μάρκες σαν εκείνες που μοιράζουν “ξέρετε” σε κάτι περίεργα μαγαζιά. Γιατί δε βάζετε και Double Dot αλλά παλιά να το ευχαριστιόμαστε κιόλας..

Bubis

Ανώνυμος είπε...

bubis σε αυτες τις δυσκολες εποχες σε πληροφορω οτι για να επιβιωσω εργαζομαι και σε απογευματινη δουλεια. αλλα ενα εισητηριο τυπου 2 5 10 ευρω δε θα το συζητουσα ειδικα αν εκανε την εκδηλωση καλυτερη η αν βοηθουσε στο να αναβαθμιστει η ΕΕΡ της οποιας ειμαι μελος. Πολυ ευστοχα παρατηρησε καποιος παραπανω οτι αυτοι που διαμαρτυρονται ειναι τα μη μελη. που ουτε εχουν πληρωσει συνδρομη ουτε εργαστηκαν για την εκδηλωση. Μην ειμαστε υπερβολικοι. Επειτα δε καταλαβαινω γιατι να μην πληρωσουν τα καταστηματα τη στιγμη που εχουν τη δυνατοτηα πωλησεων σε ενα μεγαλο κοινο.. Για τους ιδιωτες να το συζητησουμε.. αλλα και παλι εντος διαδικασιων που προβλεπει το καταστατικο της ΕΕΡ. Οποιαδηποτε αλλη συζητηση εχει μονο φιλολογικο χαρακτηρα.
sw1jgw

Ανώνυμος είπε...

jgw, δυστυχως το φορουμ ΔΕΝ εχει δυνατότητα υποβολής εικόνας, για να σου ποστάρω φατσα - καρτα μια καρτα που θα σου πει κάτι για τα 5 ευρω που λες αμελητέα....

Ανώνυμος είπε...

στηλε στο mc90606@hotmail.com

sv8gke είπε...

Αφού θα κάνεις τον κόπο στείλε και εδώ...sv3gke@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μη μου στείλεις δεν έχει νόημα...
6146

Ανώνυμος είπε...

Να σας στειλω την κάρτα ανεργίας μου?!?

Ανώνυμος είπε...

sw1jgw, Άλλο πράμα το μικρό αντίτιμο κι άλλο το μεγάλο. Και φυσικά δεν υπάρχει αντίρρηση για το μικρό όταν αυτό χρειαστεί και δε γίνεται αλλιώς.

Για τον άνεργο φίλο: Αν δεν έχεις την υγειά σου είναι κατανοητόν. Αν όμως είσαι υγιείς (πνευματικά – σωματικά) ειναι Απαράδεκτο να ζητιανεύεις απ’ το ταμείο ανεργίας, κ’ αυτό στην κοινωνία μας λέγεται τεμπελιά κ’ υποκρισία.

Bubis

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σήμερα είναι πολύ δύσκολα τα θέματα εργασίας. Ελπίζω να τακτοποιηθείς όσο γίνεται καλλίτερα
6146

Ανώνυμος είπε...

bubis
"Αν όμως είσαι υγιείς (πνευματικά – σωματικά) ειναι Απαράδεκτο να ζητιανεύεις απ’ το ταμείο ανεργίας, κ’ αυτό στην κοινωνία μας λέγεται τεμπελιά κ’ υποκρισία."

ενω το να προπαιτεις απαιτεί απλά...ηλιθιότητα.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
απλά ανεργος ειμαι....

Ευχαριστώ 6146.