Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Στόκος ένα καλεί στόκο δύο... όβερ!

Εν μέσω κυνηγετικής περιόδου, βλέπω σε διάφορα σχετικά ένθετα εφημερίδων, διαφημίσεις για φορητούς πομποδέκτες. Μάλιστα με κάποια κουπόνια από τέτοιο ένθετο για το κυνήγι, μπορείς να προμηθευτείς έναν φορητό ασύρματο για να βγεις στα VHF την ώρα που κυνηγάς!
Τα αποτελέσματα τα ακούμε αν ανοίξουμε έναν πομποδέκτη και είμαστε κάπου ψηλά, κατά κανόνα Σάββατο και Κυριακή πρωί. Πριν συνεχίσω, να δώσω άλλη μια φορά τον ορισμό του κυνηγού. Κυνηγός είναι ο «φυσιολάτρης» που με το όπλο του ρυθμίζει την πανίδα και το οικοσύστημα! Επειδή έχουμε υπερπληθυσμό δηλαδή άγριων ζώων, πτηνών, δασών κλπ προφανώς ο Δημιουργός δεν τα υπολόγισε καλά, στο τέλος δημιούργησε και τους κυνηγούς για να πάνε να τα… ρυθμίσουν. Αυτός τουλάχιστον είναι ο ορισμός που δίνουν οι κυνηγοί στον εαυτό τους. Ο υπόλοιπος κόσμος βέβαια τους θεωρεί απαράδεκτους να κυνηγάνε τα λιγοστά θηράματα που προσπαθούν να επιβιώσουν στα δάση που απέμειναν, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Υπάρχει λύση. Τη διάβασα σε κυνηγετικό περιοδικό, εκεί που βρήκα και διαφημίσεις για ασυρμάτους: "Θα πρέπει να πάμε λέει (εμείς οι κυνηγοί!) και να βρούμε τους διαφόρους υποψηφίους των δήμων, τώρα πριν τις εκλογές και να τους θέσουμε προ των ευθυνών τους. Τι θέση έχετε κύριοι για το κυνήγι; Είσαστε με μας (εμείς οι κυνηγοί!) ή με τους άλλους; " Και να πράξουμε τα δέοντα για το συμφέρον μας (εμείς οι κυνηγοί!).
Λοιπόν τους βρίσκω πολύ προχωρημένους. Το ξέρουν ότι η κοινωνία τους κοιτάει με μισό μάτι –το γράφουν και οι ίδιοι- αλλά ελπίζουν στο προεκλογικό ρουσφέτι.
Πληροφορήθηκα ότι εκτος από ασυρμάτους απαραίτητο αξεσουάρ στο παραδοσιακό κυνήγι είναι το GPS για σκύλους! Πάει ο σκύλος στο βουνό να βρει τη μπεκάτσα, και πήδα από δω - πήδα από κει χάνεται! Ψάχνει λοιπόν ο σκύλος στην τσέπη του –προφανώς τα ντύνουνε παραλλαγή- βγάζει το GPS και η τεχνολογία κάνει το θαύμα της! Ο Ραταπλάν τρισευτυχισμένος κατευθύνεται στο στίγμα του αφεντικού του!

Το πιο ανατριχιαστικό που διάβασα όμως, είναι το εξής: Θα πρέπει λέει να πάνε στα σχολεία να μιλήσουν για το κυνήγι! Να πουν στα παιδάκια για το χρήσιμο αυτό χόμπι και να μεταλαμπαδεύσουν τα ένστικτά τους στη νέα γενιά! Δηλαδή; Θα πάνε σε ένα δημοτικό με πλήρη εξάρτηση, καραμπίνα, φυσεκλίκια, στολή παραλλαγής, τον «κινέζο» με το χαντς φρη στο αυτί, το μαχαίρι του Ράμπο, και θα εξηγήσουν στους μαθητές πως ακριβώς σκοτώνουν τη μπεκάτσα και το ελάφι… Θα ενθουσιαστούν τα παιδάκια!
Στο θέμα των ασυρμάτων ότι και να τους λέμε δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα. Μπορεί η νομοθεσία να απαγορεύει τέτοια βοηθήματα στο κυνήγι, παρόλα αυτά οι κυνηγοί τα προμηθεύονται χωρίς να έχουν στοιχειώδη γνώση χειρισμού και παρεμβάλλουν τα πάντα. Νομίζω ότι πρέπει να τους ωθήσουμε στα βραχέα για να αφήσουν τα 2μέτρα ήσυχα. Θα μιλάνε και σε μεγαλύτερες αποστάσεις! Με το που θα βλέπουν στη μια μεριά της Ελλάδας να περνάνε τα πουλιά θα ειδοποιούν την άλλη να περιμένουν και δε θα μένει φτερό! Ακόμα καλύτερα είναι να τους ενθαρρύνουμε τη χρήση στους 50ΜΗΖ! Όλα τα καινούρια φορητά είναι τρίμπαντα και οι 50 μένουν έτσι. Κρίμα είναι. Άλλωστε εκεί βγαίνει και ο στρατός και σε μια σύρραξη θα μπορούνε να μιλάνε με τους κυνηγούς: «…Έλα Μήτσου, πάρε τους γουρουνάδες από μπροστά θα περάσουνε τα Λέοπαρντ!...»
Νομίζω ότι αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός του να μην βγαίνουν οι ραδιοερασιτέχνες με FM στους 50ΜΗΖ: Να μην ενοχλούν τους κυνηγούς!
Υπάρχει και η άποψη ότι οι αρμόδιοι κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και παρατηρούν το μπάχαλο στις ραδιοσυχνότητες, ελπίζοντας να τονωθεί η αγορά από τις πωλήσεις ασυρμάτων. Δεν είναι άσχημη ιδέα, θα μπορούσαν να επιτρέψουν και μηχανοκίνητο κυνήγι με τεθωρακισμένα και οπλοβομβίδες! Αυτός είναι ακριβότερος εξοπλισμός εμπεριέχει περισσότερο ΦΠΑ και θα ικανοποιούσε και τον παραδοσιακό κυνηγό που μέχρι τώρα πήγαινε με το δίκανο: Άλλος αέρας να κυνηγάς με «αύρα» και 7,62 κατά ριπάς!!

Η πολιτεία θα μπορούσε να ανεβάσει επίσης τα έσοδα από το ψάρεμα επιτρέποντας τους δυναμίτες! Βέβαια θα υπήρχε πρόβλημα με την παρουσίαση του «σπορ» στους μαθητές των ορεινών χωριών της επικράτειας αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει επιλεκτικά. Οι κυνηγοί στα ορεινά σχολεία και οι ψαράδες με δυναμίτη στη νησιωτική Ελλάδα…
Όσο και να μας φαίνεται παρατραβηγμένο, όλα τα παραπάνω (χρήση ασυρμάτων, τουφέκια φυσεκλικια, ρίψη δυναμίτη) καλλιεργούν και το εθνικό φρόνημα. Έτσι και κάνουν ντου οι γείτονες θα μας βρουν ετοιμοπόλεμους με τα δίκανα στο χέρι και τον «κινέζο» στο αυτί. Άλλωστε οι κακές γλώσσες αυτό λένε: ότι όλοι αυτοί που εξοπλίζονται σαν αστακοί για να «ρυθμίσουν» το άτυχο θήραμα, κατά βάση είναι πολεμοχαρείς…

23 σχόλια:

2Μδης είπε...

Για τους κυνηγούς και την παράνομη χρήση ασυρμάτων έχω ξαναγράψει εδώ

http://2mdes.blogspot.com/2008/11/blog-post_21.html

Το πετυχημένο σκίτσο της ανάρτησης είναι από μια σελίδα που έχει συγκλίνουσες απόψεις με την δική μου, σχετικά με το κυνήγι:

http://magicasland.com/tag/kinigi/

SV8YM είπε...

Γιάννη καλημέρα,

Στην Ελλάδα που δημιουργήσαμε ζούμε, όπου κάθε βλαβερό, παράλογο και οπισθοδρομικό έχει αναχθεί σε φιλοσοφία ζωής για μερίδα των συμπολιτών μας.

Η θλιβερή κατάσταση με το κυνήγι δεν συγκινεί και πολλούς σε μια κοινωνία που π.χ. παραμένει ασυγκίνητη επί δεκαετίες με την πληθώρα (νεαρής ηλικίας κυρίως) νεκρών και αναπήρων στους τρελλούς ελληνικούς δρόμους...

Εδώ που ζω, η ασυδοσία των κυνηγών είναι απίστευτη, αλλά κανείς δεν ελέγχεται ή τιμωρείται ποτέ. Και πώς να ελεγχθεί άλλωστε, όταν εκείνοι που υποτίθεται ότι θα διενεργούσαν τον έλεγχο, κυνηγούν παράνομα οι ίδιοι;

RF Dreams - sv1eix είπε...

Μια φορα στο παρελθον ημουν στην περιοχη της Ηπειρου και εκανα scan και ακουσα καποιους τετοιους να λενε << εχουμε φορτωσει 2 φορτηγακια με καροτα και το ξημερωμα θα παμε στο ταδε σημειο για λαγους>> και μονολογω εκεινη την ωρα στο λαιμο να σας κατσει ο λαγος η οι λαγοι.

Ανώνυμος είπε...

Πως να ονομάζονται "φυσιολάτρες" ενώ σκοτώνουν ζωντανά για χόμπι;
Τί μπορούν να πουν στα παιδάκια στα σχολεία;
Όσο για τους 50ΜHz μήπως κάνεις λάθος; Έχει ακούσει ποτέ εκεί κανείς υπηρεσιακές συνομιλίες; Βέβαια αν εκεί υπάρχουν συνεχείς συνομιλίες από στρ. υπηρεσίες πάω πάσο. Πάω όμως; Ποιός ξέρει...
6146

Ανώνυμος είπε...

Λέτε γιά τους κυνηγούς....
Εσείς οι φυσιλάτρες δεν τρώτε Ψάρια ξέρετε πώς τα πιάνουν και πως τα ξαγκιστρώνουν και πως σταρταράνε.....
λοιπόν άντε μην αρχίσω και λέω ..... γιά τα καμώματά σας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αττική δεν λέτε τίποτα........
Άντε παλιορατσιστές.....κατά των αθώων κυνηγών .-
μ.

Ανώνυμος είπε...

οτι του φανει του λολοστεφανη

2Μδης είπε...

Για τον 6146 η απάντηση, για το αν έχω ακούσει κάτι άλλο στους 50ΜΗΖ.
Ναι, το φάσμα που περιλαμβάνει και τους 50 καταλαμβάνεται από υπηρεσίες. Το αν γίνεται συχνά ή όχι, ή σε τακτά χρονικά διαστήματα για διενέργεια επαφών είναι άλλο θέμα. Πάντως από 32 έως 68 η μπάντα ανήκει αλλού...

Για τον Άγιο Παντελεήμονα δεν κατάλαβα που ακριβώς κυνηγάνε. Πέφτουνε μπεκάτσες στις μουριές;;;

keraiakias είπε...

Αχ λαγουδάκι, λαγουδάκι
ξύλο που θα το φας!
Από κυνηγό φυσιολάτρη
σου έμελε να πας!

Μη μου σουφρώνεις τη μυτούλα
μη μου κουνάς το αυτιά
κάτσε για να σου ρίξει
την πρώτη τουφεκιά!

Αχ λαγουδάκι λαγουδάκι
τα πόδια μην κουνάς
κάτσε να ξαναρίξει
τώρα που ξεψυχάς!

Δες πως τινάζει την γουνίτσα
κοίτα πως σπαρταρά
τώρα που του σκορπάει
στο χώμα τα μυαλά!

Αχ λαγουδάκι, λαγουδάκι
ξύλο που θα το φας!
Από κυνηγό φυσιολάτρη
σου έμελε να πας!

Αφιερωμένο στους κυνηγούς να το τραγουδάνε στα παιδάκια τους. Ενδεχομένως και στα σχολεία που θα πάνε να "διδάξουν"

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ας ρίξουμε μία ματιά στον ΕΚΚΖΣ, στην απόφαση Αριθμ. Οικ. 17225/655 (ΦΕΚ 399 3/4/06). Αυτά που μας ενδιαφέρουν εδώ, δεν αναθεωρήθηκαν με την επόμενη αναθεώρηση Αριθμός 38960/1619 (ΦΕΚ 1979 24/9/08).
Εκεί λοιπό αναφέρει ότι η υποζώνη 47-68MH χρησιμοποιείται από της ενοπλές δυνάμεις. Διευκρινίζεται με την σημείωση E16 ότι με απόφαση του ΥΜΕ μετά από τη σύμφωνη γνώμη του ΓΕΕΘΑ, η υποζώνη 50−52 MHz και η υποζώνη 70,20
– 70,25 MHz είναι δυνατόν να χρησιμοποιoύνται από ραδιοερασιτεχνικούς και πειραματικούς σταθμούς για πειραματικές δραστηριότητες.
Μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει στην υποζώνη των 50−52 MHz κάποια στρατιωτική υπηρεσία αλλά δεν ακούω εκεί συχνά. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι επαυτού ας μας διαφωτίσει.
Ευχής έργον θα ήταν οι τεχνικές επιτροπές των σωματείων, αφού παρακολουθήσουν επί μακρόν την μπάντα και αφού διαπιστώσουν την απουσία στρατιωτικών εκπομπών, να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο υπουργείο ώστε να αποδοθεί για ραδιοερασιτεχνική χρήση.
Όσο για τη σύμφωνη γνώμη του ΓΕΕΘΑ που ζητά η νομοθεσία, καλό θα είναι να ζητηθούν τα έγγραφα με τα λεπτομερή στοιχεία που αποστέλλει το ΓΕΕΘΑ στο υπουργείο ειδικά και μόνο για την υποζώνη 50−52 MHz. Κάποιο πουλάκι μου λέει ότι μπορεί να μην υπάρχει παρόμοια αναφορά. Πράγμα πολύ πιθανό επειδή, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες θα υπήρχε παρεμβολή από την ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα των γειτονικών χωρών.
Για να ζηλέψουμε, παραθέτω της αντίστοιχες συχνότητες που είναι για ραδιοερασιτεχνική κυρίως πρωτεύουσα χρήση (50-51MHz) στην Αγγλία. Ανάλογους πίνακες θα βρείτε και σε όλες της χώρες της Ε.Ε.!


50 MHz (6m) Necessary UK Usage
Bandwidth
50.000-50.100 MHz Telegraphy
50.000-50.080 MHz Propagation Beacons only
500 Hz 50.090 MHz Telegraphy - Centre of Activity
50.100-50.500 2.7 kHz All Narrow Band Modes.
50.100-50.130 MHz Intercontinental telegraphy & SSB (Note 1)
50.110 MHz DX calling (Note 2).
50.150 MHz SSB Centre of Activity
50.185 MHz Crossband Centre of Activity
50.200 MHz MS Centre of Activity
50-210-50.250 MHz JT6M
50.230 MHz JT6M calling frequency
50.250 MHz PSK31 Centre of Activity
50.400 MHz WSPR beacons
50.500-52.000 12.5 kHz All Modes.
50.510 MHz SSTV (AFSK)
50.520 MHz Internet voice gateway (10 kHz channels), (IARU common channel)
50.530 MHz Internet voice gateway (10 kHz channels), (IARU common channel)
50.540 MHz Internet voice gateway (10 kHz channels), (IARU common channel)
50.550 MHz Fax working frequency
50.600 MHz RTTY (FSK)
50.620-50.750 MHz Digital communications
50.630MHz Digital Voice (DV) calling
50.710-50.910 MHz FM/DV repeater outputs (10 kHz channel spacing)
51.210 MHz. Can be used by RAYNET
51.210-51.410 MHz FM/DV repeater inputs (10 KHz channel spacing) (Note 4)
51.430-51.590 MHz FM/DV Simplex (Note 3) (Note4)
51.510 MHz FM calling frequency
51.530 MHz GB2RS new broadcast and slow morse
51.910-51.950 MHz Internet voice gateways (10 kHz channels)
51.950-51.990 MHz. Can be used by RAYNET

Note 1. Only to be used between station in different continents.
Note 2. No QSOs on this frequency. Always QSY when working intercontinental DX.
Note 3. 20 kHz channel spacing. Channel centre frequencies start at 51.430 MHz.
Note 4: Embedded data traffic is allowed with digital voice (DV)
LICENCE NOTES: Amateur Service 50.0-51.0 MHz - Primary User.
Amateur Service 51.0-52.0 MHz - Secondary User: Available on the basis on non-interference to other services (inside or outside the UK).

Η διεκδίκηση των 50MHz πιστεύω χρειάζεται να μπει στις πρώτες προτεραιότητες των σωματείων στο άμεσο μέλλον. Κυρίως δε εκείνων των σωματείων που έλαβαν μέρος στην τελευταία διαβούλευση. Αλλά και όσα δεν έλαβαν μέρος, μήπως είναι καιρός να αναλάβουν μία πρωτοβουλία;
6146

2Μδης είπε...

6146 συμφωνώ στο να έχουμε διεκδικήσεις. Τώρα ως προς το ερώτημα σου σχετικά με την χρήση από τον στρατό της συγκεκριμένης υποζώνης, δεν νομίζω ότι θα απαντήσει κάποιος. Είναι τέτοιο το θέμα...
Πολύς κόσμος πιστεύει ότι οι επικοινωνίες γίνονται απο κινητά τηλέφωνα και πιθανόν αυτό να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άρματα ή οι μονάδες έχουν κινητά στη θέση των ασυρμάτων. Υπάρχουν ασύρματοι που εκπέμπουν και στη συγκεκριμένη υποζώνη. Επίσης το να διαπιστώσει κάποιος την χρήση της με συνεχή ακρόαση είναι δύσκολο. Ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι επαφές -και είναι γνωστός σε όσους έχουν περάσει από διαβιβάσεις- δεν τις προδίδει τόσο εύκολα...

Κεραιάκια, δεν μας έγραψες αν το μακάβριο ποίημα είναι δικό σου (ή clopy-paste)...

The one with no shadow είπε...

6146, μπορει να εχεις παρατσουκλι λάμπας αλλά η σκέψη σου ειναι σε επίπεδα FPGA και βάλε!

Συγχαρητήρια.

Ακριβώς η νοοτροπία που χρειαζόμαστε και εχουμε ανάγκη. Να ειμαστε ενωμένοι και να εχουμε πραγματικές και ουσιώδεις διεκδικήσεις.

73.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ένας κυνηγός νυκτώθηκε στην ερημιά και όχι μόνο αυτό τον έπιασε και μια φοβερή καταιγίδα. Μέσα στην ερημιά αυτή και στην φοβερή καταιγίδα αναζητούσε με αγωνία ένα μέρος να ξαποστάσει. Ύστερα από πολλές ώρες βλέπει κάπου μακριά ένα αμυδρό φως. Με πολλή ελπίδα πλησιάζει και βλέπει ότι το φως ήταν ένα καντήλι μέσα σε ένα πολύ μικρό καμαράκι- προσκυνητάρι. Με πολλή προφύλαξη πλησίασε και κοίταξε μέσα ,όπου είδε ότι ήταν ξαπλωμένες τσίμα- τσίμα τρεις καλόγριες. Κτυπά λοιπόν το τζάμι της μικρής πόρτας και σε λίγο του ανοίγει μια καλόγρια.
- Τι θέλετε ,ρωτάει.
- Τι ερώτηση είναι αυτή. δεν με βλέπεις Χριστιανή μου. Μούσκεμα είμαι και θέλω να μ΄πω να ξαποστάσω.
- Εδώ δεν μπορείς να μπεις γιατί είναι ένας μικρός οίκος του Θεού μόνο για μοναχές και εξ άλλου δεν έχουμε χώρο.
- Τι είναι αυτά που λες.....Έτσι είπε Ο Χριστός , να αφήνουμε αυτούς που έχουν ανάγκη στην μοίρα τους.
Τα τελευταία του λόγια ανάγκασαν τις μοναχές να το ξανασυζητήσουν και τελικά αποφάσισαν να του επιτρέψουν να μπει μέσα στο καμαράκι.
Αυτός σε λίγο ζήτησε την άδεια να του επιτρέψουν να βγάλει τα βρεγμένα του ρούχα ,πράγμα που έγινε.
Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του και έμεινε μόνο με το εσώρουχο. Aρχισε όμως να τουρτουρίζει από το φοβερό κρύο. Οι μοναχές βλέποντάς τον να υποφέρει ,στριμώχτηκαν λίγο και έκαναν χώρο να ξαπλώσει δίπλα στην πρώτη μοναχή και σκεπαστεί.
Αυτός μόλις σκεπάστηκε και ζεστάθηκε λίγη άρχισε να πασπατεύει την πρώτη καλόγρια.
Οι μοναχές άρχισαν να προσποιούνται ότι ροχαλίζουν.
Οπότε η πρώτη που δεχόταν ήδη τα χάδια του κυνηγού ακούστηκε :
- Γκρρρ ...Γκρρρ... Γκρρρ... Αχ τι ωραία που είναι.
Οπότε αυτή που ήταν προς τον τοίχο ακούστηκε :
-Γκρρρ...Γκρρρ....Γκρρρ.... Έλα και από εδώ....
Οπότε η μεσαία ακούστηκε:
-Γκρρρ.....Γκρρρ..... Γκρρρρ..... Μη χαλάς την σειρά....

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια χιλια συγνωμη αλλα μου εβγαζε error και προσπαθουσα ξανα και ξανα. 2μδη αν θες σβησε κανενα απο τα ιδια ανεκδοτα. καλη συνεχεια

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Κυνηγός που κυνηγούσε ‘
Εις το δάσος μια φορά – μια φορά ‘
Έτυχε να συναντήσει ‘
Μια έρη – μια ερημοεκκλησιά ‘
Λα λα λα λα λα λα λα λα ‘
Προχωρεί και μπαίνει μέσα ‘
Με λυπητερή καρδιά – μια καρδιά ‘
Βλέπει εκεί που προσκυνούσε ‘
Μια μικρή μια μικρή καλογριά ‘
Λα λα λα λα λα λα λα λα ‘
Καλογραία μου της λέει ‘
Τ’ όνομά σου σε ζητώ – σε ζητώ ‘
Τ’ όνομά σου κι ας πεθάνω ‘
Στο ερή – στο ερημοκλήσι αυτό ‘
Λα λα λα λα λα λα λα λα ‘
Τ’ όνομά μου δε στο λέω ‘
Γιατί θα με λυπηθείς – λυπηθείς ‘
Γιατί εσύ ήσουνα η αιτία ‘
Καλογραί – καλογραία να με δεις ‘
Λα λα λα λα λα λα λα λα ‘
Έλα πάτησε τον όρκο ‘
Και παντρέψου μια φορά – μια φορά ‘
Πάρε με τον κυνηγάρη ‘
Που σ’ αγά που σ’ αγάπησε πιστά ‘
Λα λα λα λα λα λα λα λα ‘
Πως τον όρκο να πατήσω ‘
Το θεό ν’ απαρνηθώ – απαρνηθώ ‘
Έχω τώρα πέντε έτη ‘
Που ‘μαι δω – που ‘μαι δω και ασκητώ ‘
Λα λα λα λα λα λα λα λα ‘
Το ψωμί μου είναι χόρτο ‘
Το κρεβάτι μου είν’ αυτό – είν’ αυτό ‘
Και για μαξιλάρι έχω ‘
Μια πετρί – μια πετρίτσ’ απ’ το βουνό ‘
Λα λα λα λα λα λα λα λα ‘
Όπου δεις δυο κυπαρίσια ‘
Και στη μέση μια ελιά – μια ελιά ‘
Εκεί μέσα είναι θαμμένη ‘
μια μικρή – μια μικρή καλογριά ‘


6146 μπραβο

Γκιώνης

2Μδης είπε...

Έσβησα τα διπλά τρίδιπλα που είχαν μπει απο λάθος, πάνω στη φόρα έσβησα και το σχόλιο ενός "παραπονούμενου" για άλλο ιστολόγιο...
Αν το έχεις συνάδελφε ξαναστείλτο το έσβησα κατα λάθος...

Ανώνυμος είπε...

Μιας και αναφέρεσαι σε στόκους σου γράφω κάτι σχετικό.Εχω βάλει πολλές φορές σχόλια σε συγκεκριμένο μπλόγκ και δεν τα δημοσιεύει,σε κάποιο από αυτά μάλιστα απάντησε χωρίς να το δημοσιεύσει γιατί είναι ανώνυμο ενώ των "δικών" του τα δημοσιεύει και ας είναι σε γλώσσα πεζοδρομίου.
Σου παραθέτω αυτούσιο το σχόλιο που ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ και εαν εσύ κρίνεις ότι πρέπει να διαγραφεί...διέγραψε το.



(((((Θέλοντας να μας αποδείξεις ότι το μπλογκ σου είναι πολυσυμμετοχικό(τρεις και ο κούκος δηλαδή) έφτασες στο σημείο να γράφεις ανώνυμα και μάλιστα να απαντάς κιόλας στο ανώνυμο σχόλιο επώνυμα!!!!!!
Αυτό μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις!!Αναφέρομαι στο σχόλιο 19/10/10 12:52μμ.
ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ(μόνο εσύ τα γράφεις και τα δύο με όμικρον) Γεώργιε καρφώθηκες για άλλη μια φορά.Κατά τα άλλα οι αγάνωτοι σου φταίνε!
Και για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε τα μεσαία είναι MW και όχι ΑΜ που είναι διαμόρφωση πλάτους,εκτός από ανορθόγραφος είσαι και αστοιχείωτος,ήθελα να ήξερα πως την πήρες την ρ/ε άδεια.
Καλό θα ήταν να μην φορτώσεις και αυτό το σχόλιο στην πλάτη του 2μδη όπως το προηγούμενο δικό μου,έγω είμαι αυτός που με είδες με ΙΕ την πρώτη φορά,μετά με FIREFOX (το σχόλιο που ήθελες να μπει στην σωστή ανάρτηση)και τώρα με GOOGLE CHROME,μην τρελαίνεσαι και βγάζεις συμπεράσματα που σε βολεύουν.


ΥΓ.Διόρθωσε ρε παιδί μου εκείνό το καλός ήρθατε στο blog μου,με ωμέγα είναι το σωστό(καλώς-κακώς)...βγάζει μάτια!!!)))))

73 Κούκος

Ανώνυμος είπε...

Βγαινει ο κουκος που την ανοιξη την εχει μακρυά. Σχολιάζει ο γκιώνης μες τα μαυρα μεσανυχτα. ποιος λειπει? Φυσικά ο γκέκας 8 που μπορει να ειναι για κηνυγι. Ε ρε γλεντια?

Γκιώνης

sv8gke είπε...

Έλα ρε γκιώνη,τι έπαθες και φωνάζεις;
Για ψάρεμα ήμουν...
Δεν μου λες τώρα που σε βρήκα..έχεις και άδεια ραδιοερασιτέχνου ή ακόμα το πειρατικό εξασκείς;
http://www.gionis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=53

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια αυτό το παιδί ειναι πραγματικός γκεκας εεεε. Βεβαια δεν ειμαι ο ραδιοφωνικός κύριος αλλα οφειλω να σε παραδεχτώ. Παραλληλα αρχιζω να σε φοβαμαι γιατι εσυ μυριζεις γκιώνη από χιλιόμετρα. απο /8 να μυρισεις κοζανη??
Καλά να περνας. Για καλαμι ψαρέματος εχω μια diamont 510 με ssb σαζζζζμαν

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

απο το τσιμπερι που φοραει ..που να αεριστη ο εγκεφαλος του και να σκεφτη σωστα ..ακου ο γκιωνης απο κοζανη .....