Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

CW Pileup Runner...

"....Ο Alex VE3NEA, ο δημιουργός των γνωστών ραδιοερασιτεχνικών προγραμμάτων DX Atlas, CW Skimmer και Morse Runner, κ.α, ανακοίνωσε σήμερα την δημιουργία ενός νέου προγράμματος εξάσκησης CW, το Pileup Runner.

Το Pileup Runner εξωμοιώνει πολύ ρεαλιστικά τις συνθήκες ενός DXpedition pileup, όπου ο χρήστης είναι στην πλευρά του DX ! Η βασική διαφορά από το κλασσικό πρόγραμμα Morse Runner (το οποίο σε δεκάλεπτο HST mode αποτελεί και μια από τις 4 δοκιμάσιες των επίσημων HST αγώνων) είναι η προσθήκη μιας επιπλέον "διάστασης" αυτή της συχνότητας. Ο χρήστης για να πετύχει το βέλτιστο rate, πρέπει πέρα από το σωστό και γρήγορο κοπιάρισμα, να βρει και τον βέλτιστο τρόπο αλλαγής συχνότητας.

Έχει διάφορες παραμέτρους, όπως τον αριθμό των callers (1-1000 !!), SNR και μπορεί κανείς να επιλέξει ποιά θα είναι η "δύσκολη" ήπειρος (EU, NA, AS). Η masterbase αποτελείται από callsign DXers από το Clublog.
Αυτή είναι η πρώτη έκδοση και ο Alex είναι ανοιχτός σε feedback.

Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα μιας και σου δινει την ευκαιρία να εξασκηθεί κανείς στο CW, όντας στην άλλη πλευρά του pile up !.,..."


http://www.dxatlas.com/PileupRunner/

Το παραπάνω αποτελει μέρος mail που έλαβα και δημοσιεύω κατόπιν συνεννόησης με τον αποστολέα. (Παίρνω τα μέτρα μου για να μην καταλήξω σαν το γέροντα Παστίτσιο!!!)



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=mLGalea0NnM

Ανώνυμος είπε...

πφφφφφφ απαξιώ

Ανώνυμος είπε...

Εχω ξεχασει κωδικούς, μου ζητανε τηλέφωνο, πιστωτική κάρτα και εξετάσεις σπέρματος. Εγω ομως σας αγαπάω ρε. Φιλια πολλα σε όλλους.

Γκιώνης