Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαγλαρώσανε κι άλλον στην Πάτρα...

Η είδηση είναι απο τη ZOUGLA

http://www.zougla.gr/greece/article/patra-mia-silipsi-gia-katoxi-asirmaton-ke-piromaxikon

Πάτρα: Μία σύλληψη για κατοχή ασυρμάτων και πυρομαχικών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012, 12:24
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας άνδρας ηλικίας 63 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή ασυρμάτων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 63χρονου στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν δύο φορητούς ασυρμάτους με ισάριθμους φορτιστές και τέσσερις κάλυκες από πολεμικό τυφέκιο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν στην μπαγκαζιέρα δικύκλου του 63χρονου, έναν ακόμη φορητό ασύρματο, με τοποθετημένη κεραία πάνω σε αυτή, τον οποίο ο δράστης είχε συνδέσει για τη φόρτισή του στην μπαταρία του οχήματος.

Υπογραμμίζεται ότι οι ασύρματοι είχαν αποθηκευμένες στη μνήμη τους τις συχνότητες τόσο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και άλλων δημόσιων υπηρεσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι ασύρματοι και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν.

*φωτογραφία αρχείου
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη


Για τους ασυρμάτους υπήρξε θέμα απότι γράφουν. Για το PPK και το 38άρι που φαίνονται στη φωτογραφία, όχι!!! Σε αυτή την περίπτωση ή είναι αντίγραφα (replica) οπότε ο συλληφθείς διώκεται μόνο για την κατοχή ασυρμάτου(;;;) ή είναι πραγματικά αλλά δεν κατηγορείται για οπλοκατοχή!! Τα φυσίγγια που φαίνονται στη φωτογραφία είναι κυνηγετικού οπότε ούτε για αυτά υπάρχει θέμα...

Τι να πεις;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και είναι η αρχή !

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι δολοφόνοι, κλέφτες, ληστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και σε συλαμβάνουν με το γουόκι τόκι και πας απόσπασμα.

Ερε να βγάλω το νεροπίστολο από την τσέπη θα τους ρίχνω μέχρι να σκουριάσουν.