Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Μαραθώνιος 2012

Ο τελευταίος Μαραθώνιος γίνεται μεθαύριο Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Ως γνωστόν στις 21 του επόμενου μήνα θα καταστραφεί ο κόσμος σύμφωνα με τις προβλέψεις μάγων, μοναχών και ιερέων οπότε...





Στα γραφεία της ΕΕΡ δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες σε όσους συναδέλφους θα πάρουν μέρος από την πλευρά των εθελοντών του Μαραθωνίου. Η συνάντηση έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Καλό κουράγιο σε όλους για την διεξαγωγή ενός ακόμα επιτυχημένου Μαραθωνίου! 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο (SV1RP) μαλλον δεν θα πατησε ψυχη στο σεμιναριο του XI.

Ανώνυμος είπε...

Φημες θέλουν τον Αρπέα με φωνη ΦουΜου στο Μαραθώνιο. Η ηχογράφηση θα ειναι συλλεκτικο κομμάτι. Αγαπητοι συνάδελφοι παραμείνατε ΣταμπάΙ.Απο ότι μπορω να γνωρίζω η ηχογράφιση θα κυκλοφορήσει σε δισκους κασσέτες και Σιντυ για τις εορτες των χριστουγέννων.

Γκιώνης

ΥΓ Στηρίζουμε Αρπέα στο νεα του βήματα ορθοφωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Ενα πουλάκι μου ειπε οτι πηγαν αρκετοί και παρακολούθησαν το σεμινάριο του Κλεάνθη. Ορισμένοι απο ενδιαφέρον και ορισμένοι για να ενημερώσουν τους ...... απόντες και να τον "θάψουν" ως ειθιστε. Γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει αγουρίδες. Ενα άλλο πουλάκι, το οποίο δεν φημίζεται και πολύ για την αξιοπιστία του (δηλαδή ειναι χαμουρίτσα), μου είπε οτι παντρευτηκε "παγκοσμίου φήμης" χειστής CW. Σίγουρα περιμένει να πω "και του χρόνου", αλλά έπαιξε και εχασε. Ο Αρπέας δεν βγάζει χολή και κακίες. Απλά ευχεται στο ζευγάρι "να ζήσουνε, να ειναι καλά και να ειναι αγαπημένοι".
Μην με ρωτάτε σε ποιό Ρ/Ε αναφέρομαι διότι εάν θέλει να χαρούν ολοι θα το ανακοινώσει απο μόνο του.
Επίσης πάλι ενα πουλάκι μου ειπε οτι κάποιος προσπαθούσε να μιμηθει την φωνή μου στα 2μ στον Μαραθώνιο. Φαντάζομαι να μάθουμε ποιός ήταν. Ας μας το πει εστω και ανώνυμα.
73, de SV1RP

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RcuY9CtYPKs

Το βρήκαμε ποιό είναι το πουλάκι!

2Μδης είπε...

Αρπέα ανοίγεται μπροστά σου μια λαμπρή σταδιοδρομία στα 2μέτρα FM! Καλά τα κατάφερες στο Μαραθώνιο. Έτσι κι αλλιώς στο χειριστήριο έχεις μείνει πίσω...

Τώρα για σεμινάρια, παντρολογήματα κλπ δεν ξέρω... Εγώ δεν άκουσα τίποτα.

The road less pedaled είπε...

Τέτοια έχουμε όταν κάποιος ενημερώνεται από αμφιβόλου κύρους "πουλάκια" [sic] και "χαμουρίτσες" [sic] και φροντίζει με την σειρά του να ενημερώνει με τον ίδιο τρόπο (και αξιοπιστία κατά συνέπεια) τους υπολοίπους.

Και όταν βγαίνει κάποιος, και με επιχειρήματα "αδειάζει" τα πουλάκια & τις χαμουρίτσες [sic], αυτό είναι "θάψιμο". Αλλά το να κατηγορείς ότι κάποιος κλέβει χρήματα, ή τα προωθεί εκεί που θέλει, με το κύρος της χαμουρίτσας [sic] πάντοτε, δεν είναι "θάψιμο".

Πόσω μάλλον όταν ένα μέλος ΔΣ της ΕΕΡ (σε παρελθόντα χρόνο), δηλαδή του φορέα που εκπροσωπεί ραδιοερασιτεχνικά την Ελλάδα στον κόσμο, στην IARU, επιλέγει "χαμουρίτσες" για την ενημερώσή του και όχι τα επίσημα έγγραφα της IARU. Τι να πεις.. και μη χειρότερα..

Γκιώνης είπε...

Στηριζουμε

Γκιώνης είπε...

Στηρίζουμε τους συναδέλφους που έμπρακτα μέσα απο τις δραστηριότητες τους διαφημίζουν το χόμπι και τη χώρα.
Να είστε όλοι καλα θα τα πουμε και απο πάνω.
Κύριε Γιώργο(κατα Jgw απο αβέρωφ) αναμφισβήτητα είστε ο μεγάλος νικητής του Μαραθωνίου 2012.Μακαρι και του χρονου να εχουμε υγεία και να ειμαστε και πάλι μαζί. Καποιος εχει μια φωτογραφία του SV1RP να κρατάει VHF. Καλο θα ήταν να τη δουμε και εμείς. Ελπίζω να πάρουμε και αντίγραφο με αφιέρωση.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη, Πολλά κυκλοφορούν και πολλά λεγονται εκατέρωθεν. Ο καθένας λέει και κάνει οτι θέλει. Από φέτος παράτησα το CW και ασχολούμαι πλέον με τον Μαραθώνιο. Πρώτα ο Θεός να ειμαστε καλά και του χρόνου θα ξανατρέξω και θα ξανατερματίσω στον Μαραθώνιο. Ετσι για να σκάσουν ορισμένοι .....
Τ'ακούς Μητσάκο(JGW)???????
de SV1RP

Ανώνυμος είπε...

Αρπέα οι επιδόσεις σου στον Μαραθώνιο είναι ανάλογες με αυτές στο χειριστήριο;

Γκιώνης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γκιώνης είπε...

Ηταν πολύ ωραία.Μας έκανε υπέροχο καιρό.Μακάρι να τερματίσουμε όλοι μαζι του χρόνου. Ελπίζω να μη σε ακούσαμε απο κανένα "κινέζο"? Παντως και του Καζαντζίδη τη φωνη προσπάθησαν να μιμηθούν αλλά δε το πέτυχαν. Οσο για τους Γάμους ειμαι σιγουρος οτι θα ειμαστε παρανυφάκια.Θα σας εχω και αλλες φωτογραφίες.

Γκιώνης