Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αποτελέσματα...???

Φέτος, μετά από πολλά χρόνια -πάνω από δέκα- δεν έστειλα στην ΕΕΡ το log μου από το VHF contest του Σεπτέμβρη...

Από χρόνια τριγύρναγε στο μυαλό μου να σταματήσω να παίρνω μέρος σαν διαγωνιζόμενος. Είχα καταλάβει αρκετές φορές την πρώτη θέση και θεωρούσα ότι είναι καιρός να ενθαρρυνθούν να πρωτεύσουν και νεότεροι συνάδελφοι... Είχα σκεφτεί να στέλνω πλέον τις δέκα καλύτερες επαφές μου ή, μόνο για check ολόκληρο το log. Τελικά δεν έστειλα τίποτα. Αποκόμισα δυστυχώς την αίσθηση ότι οι ίδιοι οι διοργανωτές στην Ελλάδα, η ΕΕΡ, δεν ενδιαφέρονται να ανεβάσουν τον διαγωνισμό περισσότερο. Ίσως δεν είναι και στους στόχους γενικά της ένωσης αφού ελάχιστοι συνάδελφοι τρέχουν για όλα...

Τα αποτελέσματα του Fielday 2012 και VHF contest 2012 μέχρι σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί... Αποτέλεσμα θα είναι όσοι έχουν πάει στις τρεις πρώτες θέσεις, ΑΝ είναι από την επαρχία,να μην παραβρίσκονται στην κοπή της πίτας για να παραλάβουν το βραβείο τους.

Βέβαια μπορεί να επαναληφθεί η περσινή "αστοχία" που βεβαίως είχαν έρθει και μάλιστα από μακριά συνάδελφοι και τελικά δεν βραβεύτηκαν γιατί ο "υπεύθυνος" είχε ξεχάσει να φέρει τα διπλώματα!!! (Δεν θα αποκαλύψω ποιος ακριβώς Αρπέας ήταν ο υπεύθυνος...)

Υπάρχει και η περίπτωση πάλι, που ο πρώτος και με διαφορά σταθμός στην περσινή διοργάνωση ο SZ8L κατηγορήθηκε από τρεις τέσσερις πανίβλακες ότι έστηνε επαφές, δηλαδή έκλεψε, και η επίσημη διοργάνωση βεβαίως δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να αποκαταστήσει την αλήθεια και να αποδείξει έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται... Μπορώ να πω ότι αυτό κυρίως στάθηκε και η αφορμή για να αποφασίσω να μην συμμετέχω φέτος.

Πιστεύω ότι και ο σταθμός της Λευκάδας για παρόμοιους λόγους δεν έστειλε φέτος log να συμμετέχει...

Το σοβαρό check των Log θα ήταν επιθυμητό βεβαίως και ούτε αυτό γίνεται, δεν έχω δει ποτέ να ακυρώνονται επαφές-καραμπινάτες κλεψιές, με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δηλώσει ότι θέλει και επίσης ο καθένας να μπορεί να αμφισβητήσει ότι θέλει. Εδώ κάποιοι θα πουν ότι είμαι υπερβολικός "στην Ελλάδα ζούμε, το check σε μάρανε;" Εννοείται! Όλοι οι Βαλκάνιοι δίπλα μας που είναι αιώνες μπροστά τόσο σε σκορ όσο και σε συμμετοχές προφανώς δεν ακολούθησαν την δικιά μας συνταγή, εμείς όμως επιμένουμε...

Τέλος διαπιστώνω ότι παρά την έγκαιρη εξαγγελία ότι από φέτος τα Log των συμμετεχόντων θα αναρτώνται στην σελίδα της IARU, αυτό δεν έγινε! Για άγνωστους λόγους!!! Στην σελίδα της IARU από Ελλάδα υπάρχουν μόνο τα log του sz8l και το δικό μου. Και ενός Βούλγαρου που έκπεμπε από Χαλκιδική και ενός ΗΑ νομίζω. Και αυτά όχι γιατί τα ανέβασε η ΕΕΡ όπως είχε εξαγγείλει. Τα στείλαμε μόνοι μας ώστε να υπάρχουν στην ευρωπαϊκή κατάταξη χωρίς να συμμετέχουμε στα εδώ αποτελέσματα...

Στην κατάταξη υπάρχουν μόνο 2 ελληνικοί σταθμοί στους 1242!!! Για την ιστορία ο SZ8L, 239η θέση στους 308 συμμετέχοντες στην κατηγορία και ο SV1BJY 497η θέση στους 923 στην δική του κατηγορία...
http://iaru.oevsv.at/v_part/prg_list.php?reset=1&start=1&master_v_part_cont_id=56&master_v_part_vw=v_upld

Πραγματικά ελπίζω το μέλλον να με διαψεύσει και να κάνω λάθος. Ή κάποια πράγματα να διορθωθούν... Εκτός αν οι ελάχιστες συμμετοχές τόσο στα ραδιοερασιτεχνικά δρώμενα όσο και γενικότερα, είναι ο πραγματικός στόχος...


31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε άνθρωπε, ρε Άνθρωπε !!! Όλα σου φταίνε σ'αυτή τη ζωή!

Τη μία σαρώνεις βραβεία, την άλλη δεν κατεβαίνεις να σαρώσεις και πάλι καταλήγεις πρώτος...

Αμάν!Οι "νέοι" σου φταίνε, οι 2ψηφιοι σου φταίνε!Αμάν!

Όλοι θα πληρώσουν, δε γλιτώνουν!

73 DE SV1OBY

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ: Τι κοινό έχει η Βουλή των 300σίων με την ΕΕΡ ?

SV8GKE είπε...

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος…

Καταρχήν η απαντήση στο παραπάνω κουίζ είναι..ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ!!...δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη!!

Πέρυσι τρείς πανίβλακες που λέει και ο Γιάννης αποφάσισαν να με διασύρουν , φέτος αποφασίσα να προστατέψω μόνος μου τον εαυτό μου απέχοντας από το vhf contest, μιας και η ΕΕΡ αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Έχω το δικαίωμα να μιλήσω εγωιστικά για τον εαυτό μου σε ότι αφορά το portable vhf operating, καθώς εγώ και ελάχιστοι άλλοι( 2-3) έχουμε ματώσει στα βουνά και έχουμε καταφέρει να κεντρίσουμε το vhf ενδιαφέρον των Ευρωπαίων….επιτέλους γυρνούν κεραίες προς Ελλάδα και καλούν SV σταθμούς σε όλα τα μεγάλα contest!

Θα χαρώ πολύ να επιστρέψω στον διαγωνισμό όταν η ΕΕΡ αποφασίσει να τον κάνει ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, έως τότε θα απέχω όπως κάνω τα τελευταία χρόνια και με το aegean. Πως θα γίνει σωστός διαγωνισμός, που δεν θα επιτρέπει στον κάθε τυχάρπαστο ρ/ε να ισοπεδώνει τα πάντα και τους πάντες ;;;; Εύκολο, πολύ εύκολο…
1. Εναρμόνιση των κανονισμών με τους διεθνείς(δλδ κατάργηση των multi και υπολογισμός σκορ μόνο στο συνολο χιλιομέτρων ανα επαφή)
2. Αλλαγή software που να επιτρέπει την εξαγωγή αρχείου .edi (ΝΑΙ όλη η Ευρώπη δουλεύει .edi αρχεία, μόνο εμείς πρωτοτυπούμε.)
3. Ανέβασμα των Logs απευθείας από τον διαγωνιζόμενο στην IARU


Το μόνο που μένει να κάνει ο contest manager είναι να μπει στα αποτελέσματα της IARU 2-3 μήνες το αργότερο από την λήξη του διαγωνισμού και να έχει έτοιμα αποτελέσματα, ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ.
Τόσο απλά !!

Και επειδή δεν μου πάει το κυριλέ πολύ όταν γράφω θα δείξω λίγο χαρακτήρα Γκέκα….
Καλά ρε Σταμάτη, οι άλλοι που σε παρέσυραν έχουν μηδενική ρ/ε παρουσία, μπορείς να πείς ότι δεν γνωρίζουν και γιαυτό λένε μαλακίες, αλλά ΕΣΥ;;; Μιλάς για στημένα QSO ΕΣΥ;;;
73 SV8GKEkas

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε της λεπτομέρειες ο κίνδυνος είναι υπαρκτός:
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=256712

2Μδης είπε...

Άηντε πάλι! Τους έγραψα σχόλιο, για να δούμε θα το βγάλουν;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως δεν εχει στείλει κανένας log από το fd? Και για αυτό δεν τα βλέπετε στη σελίδα της iaru? ....Λέω εγώ τώρα.....

The road less pedaled είπε...

(Δεν θα αποκαλύψω ποιος ακριβώς Αρπέας ήταν ο υπεύθυνος...)

Ο Αρπέας γενικώς έχει ένα πρόβλημα με το θυμητικό του.

Μάλιστα, δεν ήξερα ότι ξέχασε ΚΑΙ να φέρει βραβεία για την βράβευση στο FD.

Έχει ξεχάσει κι άλλα πράγματα κατά καιρούς:

Πχ όταν είχε έρθει για διακοσμητικούς λόγους στο HST της Πολωνίας, ξέχασε να φέρει τα μπλουζάκια της ομάδας (εκτός από το δικό του).

Όταν έστελνε μαιλ δεξιά κι αριστερά ότι πήγε σε HST διαγωνισμό είχε ξεχάσει να αναφέρει την πλήρη σύνθεση της ομάδας, σε εκείνη την περίπτωση είχε επιλεκτική μνήμη.

Όταν έστελνε μαιλ δεξιά κι αριστερά ότι τα αποτελέσματα του GTC Cup, είναι "μαγειρεμένα" και ήταν της άποψης "όλα στο φως" δηλαδή όλα τα logs σε δημόσια θέα (που συμφωνώ απόλυτα σ'αυτό παρεπιπτόντως) ξέχασε να αναφέρει ότι είχε ήδη στην κατοχή του όλα τα logs (τσεκαρισμένα μάλιστα από τον SV5DKL) για κανά τρίμηνο τότε, αλλά παρόλο που δεν βρήκε τίποτε το "σκοτεινό", συνέχισε το χαβά του, με την φτωχή του μνήμη (και αξιοπρέπεια. Μάλιστα όλα αυτά κοινοποιήθηκαν στην ΕΕΡ).

Κι εδώ ακόμα, όταν υπάρχει ένα σχόλιο/ανάρτηση που τον στριμώχνει, σχολιάζει, αλλά κι εδώ ξεχνάει να υπογράψει τα γραπτά του και περνάνε για ανώνυμα. Και καλά.

Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλά που έχει ξεχάσει ο Αρπέας.

Η απύθμενη ηλιθιότητα και υποκρισία έχει τον ίδιο παρονομαστή βεβαία με τους προαναφερθέντες ηλιθίους,
το 'χω πει εκατό φορές, θα το πω άλλη μία: όσοι κόπτονται και σκίζονται για νομιμότητα και είναι τα καμάρια της ηθικής, είναι πάντα οι χειρότεροι μουρντάρηδες.
Κι αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής, είτε είναι αυτοπροσδιοριζόμενοι, αυτοαποκαλούμενοι κοντέστερ, είτε είναι σύζυγοι, είτε είναι μπαμπάδες, είτε είναι πολιτικοί.

Βέβαια όταν γίνονται αποδεκτοί χωρίς καμιά τιμωρία, το είδος τους διαιωνίζεται και πολλαπλασιάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Έλα μικρή μπολσεβίκα, χαλάρωσε λίγο το κορμάκι σου (κορμάκι δε το λές...). Είναι γνωστές οι μαϊμνουνιές σου σε διάφορους διαγωνισμούς και field days..
Από 'δικούς' σου είναι οι διαρροές για τα 'κολπάκια' σας, οπότε μην κόπτεσαι και τόσο... Είσαι σεσημασμένη..

The road less pedaled είπε...

Γιώργο, σταμάτησα την ανάγνωση στην τρίτη λέξη. Δεν θέλω να ξεράσω το κουλούρι που έφαγα το πρωί, βλέπεις.

Όταν θα έχεις το θάρρος να υπογράφεις τις μαλακίες σου που ξερνάς δημοσίως, θα τα πούμε.
Όταν θα στέλνεις τις μαλακίες σου σαν κατινίτσα δεξιά κι αριστερά, όχι όμως ευθέως σε μένα, πάλι θα τα λέμε.

Διαβάζω πως διοχετεύτηκε αλογίσιο κρέας στην αγορά, αλλά συμπεριφέσαι σαν κότα.
Πάλι ξέχασες να γράψεις το όνομά σου ? Πάλι ?!!

Αφού έκανες ότι περνούσε από το χέρι σου στο GTC Cup και είδες ότι -για κακή σου τύχη,- ό,τι έλεγες για υποτιθέμενες κλεψιές που το έφαγες στην μάπα, καρπαζιά όμως, τώρα μιλάμε γενικά κι αόριστα για "κολπάκια" και "δικούς μας". 30k στο rufz ε ?
(και στην κορφή κανέλλα !)
:-)

Ανώνυμος είπε...

Μιλαει για σεσημασμενους αυτος που παντα τρεχει με ενισχυτες τσιτωμενους και δηλωνει μετα low power. Για φαντασου τι βαρος εχουν αυτα που λες "ανωνυμε"

The road less pedaled είπε...

Μα αυτό ακριβώς είπα.
Οι μουρνταραίοι πάντα ηθικολογούν και ό,τι δεν μπορούν να φτάσουν, το υποβαθμίζουν, με όποιον τρόπο μπορούν.

Για το "μπολσεβίκα":
- όταν θα έχεις την απειροελάχιστη αξιοπρέπεια να υπογράφεις όσα ξερνάς εδώ κι εκεί, ίσως θα απαλλαχτείς από το σύνδρομο της ανωνυμίας και της κουκούλας, που φορούσαν αυτοί που τόσο θαυμάζεις, οι προδότες επί κατοχής, κι επίσης αν σταματούσες το ποίημα για "κλεψιές", "μαϊμουνιές" και "μαγειρέματα" που λες εδώ και χρόνια για μένα κι όποιον δεν σου κάθεται καλά στο μάτι, θα πρόδιδες το είδωλό σου, τον Γιόζεφ Γκαίμπελς.

Είπαμε, 30k στο rufz. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο για την φιλαλήθεια και αξιοπίστία σου.

Γκιώνης είπε...

Ποιά Ελλάδα αλήθεια ονειρευόμαστε (ρευόμαστε).
Ποια τα τέκνου του λαού.
Ποιοι οι Μπολσεβίκοι.
Για πιο διαγωνισμό θα θελατε σχολιασμό.
Χεστηκα και αν πρωτος βγήκε ο Διμήδης που Αττική κατοικεί και δεν εχω τη δύναμη σα φίλος του απο κοντά να του πω το ΜΠΡΑΒΟ.
Εχέστηκα εαν ο φιλος μου ο Γκέκας ήρθε δεύτερος αφου δεν εχω τη δυναμη να τον εκαλέσω στο τηλέφωνο να τον εσυγχαρώ για τις επιτυχίες του.
Και αν ο Αρπέας ξέχασε δε με πειράζει, διοτι το βραβείο το χάρτινο εγω το έζησα με δυο υπέροχες δημιουργικές ημέρες στα βουνά.
Μη γίνουμε μια ελίτ σε ένα κόσμο που δε μας ακούει.
Ακούτε το κόσμο και τους συναδέλφους.
Τιμή σας που είσατε εκεί.
Υπάρχουμε και εμεις που δεν ημπορούμε για όποιο λόγω μας προσάψετε.

Τιμή και δόξα.

Γκιώνης

Γκιώνης είπε...

Τα ορθογραφικά μου λάθη μπορώ μετα και τα εντοπίζω μόνος μου.

Παμε με τους κανόνες?
Παμε με τις αρχές?
Παμε με το τυπικό?

Αντίσταση ειναι η συμμετοχή.
Υποδούλωση ειναι η διαστρεύλωση της αλήθειας υπέρ υμών.

Η αλήθεια λάμπει ρε χαραλάμπη απλά θέλει κόπο και υπομονή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όσους αληθινά προσπαθούν να διαδωσουν τις αρχές του χόμπι και τη συναδελφοσύνη.

Δειξτε μας οτι η Ελλάδα είναι ψηλά.

Δεν ειναι καιρός για αψιμαχίες.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Γκιώνης

2Μδης είπε...

http://www.raag.org/news.asp?ITMID=559&LANG=GR

Σύμφωνα με την παραπάνω σημερινή ανακοίνωση της ΕΕΡ τα βραβεία ΔΕΝ θα δοθούν όπως κάθε χρόνο στην κοπή της πίτας. Αλλά σε πέντε μήνες...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον κάποιος ξέχασε πάλι να ετοιμάσει τα βραβεία... hihi

The road less pedaled είπε...

Συγχαρητήρια, ειλικρινά σε όλους τους συμμετέχοντες.
Το Field Day είναι ένα πολύ ιδιαίτερο contest και ακριβώς γι'αυτό, πολύ αγαπητό.

Για να αποφεύγονται φαινόμενα σαν τα προαναφερθέν με την ομάδα του SZ8L αλλά κι εν συνεχεία όταν σχολίασε στην παρούσα ανάρτηση γνωστός μεγάλος έλληνας μπαρουτοκαπνισμένος χειρισταράς και κοντεστμαν (αλλά ξέχασε να υπογράψει) - έτσι ώστε για να μην βγαίνει ο κάθε βαρεμένος και λέει ο,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι γιατί έτσι του κάπνισε, ή γιατί τόσο του κόφτει, η λύση για το HF το FD είναι εδώ:

http://www.darc.de/referate/dx/contest/fd/

Ο Manfred DK2OY μαζεύει τα logs από τους συμμετέχοντες στο FD IARU R1 τόσο σε ssb όσο και σε cw, και βγάζει πλήρη UBN reports.

Εκεί δεν έχει ούτε "μαγειρέματα", ούτε Παολίτος όπως έλεγαν οι GSU, CDY κλπ (αναρωτιέμαι γιατί δεν γράφεις τα callsign τους, λες και είναι κρυφό) ούτε κολπάκια όπως πολύ αρέζεται να λέει ο Αρπέας, ίσως ο πιο αποδοτικός και δημιουργικός "επίτροπος ΔΙΒ" της ΕΕΡ.

Ελπίζω ο επόμενος στην θέση αυτή, δηλαδή της επιτροπής ΔΙΒ να κάνει κάτι πιο χρήσιμο από το να διαδίδει ότι οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς για τους οποίους είναι υπεύθυνος κλέβουν (οπότε είτε είναι ψεύτης είτε ανίκανος να βρει και να καταγγείλει τις κλεψιές στα log που έχει μπροστά του), σαν κατίνα τέταρτης διαλογής, πχ με το να συνεργάζεται με τον IARU R1 logchecker.

Αλλά ο καθένας, κάνει αυτό που μπορεί, μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητες του και η αξιοπρέπειά του.

2Μδης είπε...

"...προς αποφυγή ταλαιπωρίας των παρευρισκομένων
δεν θα γίνουν την Κυριακή οι απονομές των βραβείων του Field Day..."

Ε αν ταλαιπωρούνται κάποιοι από βραβεύσεις ραδιοερασιτεχνικών εκδηλώσεων, να τις καταργήσουμε. Να φωνάξουμε πολιτικούς να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να μοιράσουμε και τα τυροπιτάκια και τέλος...

Άκου fielday και αηδίες! Ραδιοερασιτέχνες είμαστε;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, βραβεία δεν θα έχει...Πίτα θα έχει; Γιατί εκεί είναι τα λεφτά!

Θα είμαι και νηστικός από το Σάββατο!
2Μδη, μην έρθεις, να φάω το κομμάτι σου!

SV1OBY

Ανώνυμος είπε...

"Ελπίζω ο επόμενος στην θέση αυτή, δηλαδή της επιτροπής ΔΙΒ να κάνει κάτι πιο χρήσιμο από το να διαδίδει ότι οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς για τους οποίους είναι υπεύθυνος κλέβουν"

κάτι άλλο εξίσου χρήσιμο θα ήταν ο SV1RP να φέρνει κανά βραβείο όταν χρειάζεται αντί να τα αφήνει σπίτι του.

SV8GKE είπε...

Βιάστηκες να χαρείς...
και να εκδηλώσεις την χαρά σου....

Επειδή δεν σου φτάνει η μασημένη τροφή θα την κάνουμε σκέτο χυλό μπας και το εμπεδώσεις!

Παγκόσμια εκτός από Ελλάδα ο υπολογισμός πόντων γίνεται ΜΟΝΟ με το σύνολο των χιλιομέτρων ανά επαφή. π.χ...εχεις μια επαφη σε αποσταση 100κμ και αλλη μια στα 200κμ??? το σύνολο των πόντων σου είναι 300 πόντοι. Εάν το υπολογίσεις βάση του Ελληνικού κανονισμού κόντεστ τότε έχεις 300 πόντους επί τα μουλτιπλάιερ, δλδ 2 διαφορετικά λοκειτορ συν 2 διαφορετικα dxcc ενδεχομενως, τότε το σκόρ σου είναι 300χ4=1200 πόντοι κοκ.

Δεύτερο παράδειγμα...
SV1BJY φέτος, έκανε 15192km που σημαίνει 15192 πόντοι κατά τo IARU R1 VHF Contest.
Εαν το υπολογίσουμε βάση των Ελληνικών κανονισμών τότε έχουμε 15192km x 24 multi(18 loc+6 dxcc)=364608 πόντοι....
που σημαινει 320000 πόντους περισσότερους από τον φετινό νικητή...
που σημαίνει τριπλάσιο σκορ από περσυνή ομάδα που ασχολούνταν με την Ελληνο-Ιταλική φιλία και η μεγαλύτερη της επαφή καλύπτονταν άνετα από δρομολόγιο τρόλευ.

SV8GKE είπε...

Ξέχασα τον παραλήπτη στο σχόλιο, Κώστα για σένα είναι.

2Μδης είπε...

Εμένα πάντως δεν με πειράζει που είναι πανηλίθιος. Κι ας μας το τρίβει συνέχεια στη μούρη...

Γκιώνης είπε...

Α ρε του Βαλεντίνου σε λίγο.
Τι γινεται ρε σεις.
Θα παρω τόξο(στις μερες μας υποπτο βέβαια) και θα πετάω βέλη αγάπης.
Γκεκα θα παραβρεθεις μετα του λεοφωρείου στη κοπή της πιτός?
Φιλε μου καλέ αύριο θα ειμαι λίγο κοντιτερα σου.
Ερχομαι να γιορτάσω στα πατρια εδάφη. Γιορτή καλή. Κονιακ και καφεδάκι σκέτο. Τα βουτηματα μετά.
Αφου δεν εχει βραβείο φέτος.
Του χρονου πρωτα ο Θεός.
Οπως πανε τα πραγματα ολους στα Fields μας βλέπω. Για το ντέι μας χαλάει. Field day every day.
Ο ίδιος ο Πάπας παραιτηθηκε.

Γκιώνης


Γκιώνης είπε...

Ευχαριστώ τη πίστη μου για κάποιους ανθρώπους που τους θεωρρώ φίλους μου.

http://www.youtube.com/watch?v=DJODxvgkfE0

Έρχονται ημέρες νηστείας.

Χορτάστε με της πίτες.

Πίπες Μετά.

Υπάρχουν ακόμα πολλοί οι οποίοι εχουν εμονές.

Κουραγια.

Ρε το Πάπα? Μαγκας τελικά η αλεπού.

Οι Ιταλοί οι φιλοι μας.

Γκιώνης

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Καλημέρα σε όλους!
Να διευκρινίσω απλά ότι Έφορος της Επιτροπής ΔΙΒ της ΕΕΡ είναι ο SV2FWV από τον Μάιο του 2012.
(http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=26&LANG=GR).

Σχετικά με το GTC CW Cup, του οποίου είμαι ο manager, να υπενθυμίσω ότι μετά τα "θέματα" που προέκυψαν μετά το 1ο CW Cup, οι κανόνες του 2ου (και πέρα, φυσικά) έγιναν πολύ αυστηρότεροι και φυσικά όλα τα logs των συμμετεχόντων, πλέον, αναρτώνται καθ'ολοκληρία στην επίσημη ιστοσελίδα του GTC, κατόπιν έγκρισης της Επιτροπής ΔΙΒ της ΕΕΡ, με τη νέα της σύνθεση. (http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=514&LANG=GR).

Τελικά, στο 1o Balkan HST που γίνεται στη γείτονα LZ-land σε λίγους μήνες, θα έρθει κανένας άλλος πλην εμού και της KBS ??

73s

SV5DKL

2Μδης είπε...

O Αρπέας! Το είχε πει δημοσίως ότι θα πάει και επειδή τον ξέρω καλά, αποκλείεται να βρει δικαιολογία και να κάνει πίσω!
Γιαυτό Στάθη κάντε προπόνηση, ο Αρπέας απότι λέει έχει κάνει τρελά σκορ!!!

The road less pedaled είπε...

Ναι σίγουρα. Ο Αρπέας θα πάει να συμμετέχει σε HST αγώνες, στις 32 του μηνός.

Τελικά Στάθη το μόνο που έκανε ο Αρπέας από την θέση της επιτροπής ΔΙΒ ήταν να δημιουργεί "θέματα" όπως είπες, λόγω της ανικανότητάς του να διεξέλθει 30 ήδη τσεκαρισμένα log. Ο οποιοσδήποτε στην θέση του θα μπορούσε να κάνει κάτι, ο,τιδήποτε καλύτερο και πιο δημιουργικό.

Κατά τ'άλλα, το μπαρουτοκάπνισμα και τα παγκόσμια ρεκόρ ψήνοντας καφέδες και μαγειρεύοντας φασολάδες μας μάραναν.

Πολύ καλά κάνατε και έχετε τα log δημόσια, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Ελπίζω να κάποια στιγμή να δω log όλων αυτών που αυτοπροσδιορίζονται ως χειριστές CW: SV1RP, SV1GSU (ευχόταν στον εαυτό του καλή επιτυχία και φυσικά δεν έστειλε ούτε ένα ντιτ).

Όχι μόνο checklog με 3 επαφές, ανώνυμα (και καλά..!) σχόλια και αναρτήσεις στον blogger με εικόνες από το google και επεξεργασμένες στην ζωγραφική.

Αλλά ξαναλέω: ο καθένας κάνει μέχρι εκεί που μπορεί, μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητες του.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

2Μδάκο! Γιατί μου σβήνεις τα σχόλια; Δεν βρίζω.