Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Σας κρατάω ανήμερους!!

Με ενημέρωσαν για την δημιουργία μιας νέας "Λέσχης Ραδιοερασιτεχνών" στην συμπρωτεύουσα. Και βεβαίως σας ενημερώνω και εγώ με την σειρά μου για τον χώρο τους στο διαδίκτυο:
http://maradclub.blogspot.com/
Δεν ξέρω περισσότερα για τους λόγους που έκαναν αναγκαία την δημιουργία ενός ακόμα συλλόγου, γνώμη μου είναι "η ισχύς εν τη ενώσει", πιθανόν στο άμεσο μέλλον οι συνάδελφοι να μου αποδείξουν ότι κάνω λάθος. Μέχρι τότε καλή επιτυχία και πολλές ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα είμαστε όλοι πρόεδροι!

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε ανθρωπος (ή ομάδα ανθρώπων) νιώθει την ανάγκη να ξεχωρίζει με κάποιον τρόπο από τους άλλους...οποιονδήποτε....όμως,δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει, μια ομάδα ραδιοερασιτεχνών να διατηρεί μια ιστοσελιδα με τα εφημερεύοντα φαρμακεία, βιντεάκια με τον Στάθη Ψάλτη και κάθε λογής αδιάφορη πληροφορία, όταν (υποτίθεται) είναι η σελίδα μιάς όμάδας με κύριο ενδιαφέρον τον ραδιοερασιτεχνισμό. Τι (θα) προσφέρει μια επιπλέον ομάδα ? Σε τι αποσκοπεί?

Με τόσο τρέξιμο για να βρεθούν όλες αυτές οι σημ(π)αντικές ειδήσεις, θα βρουν άραγε χρόνο να έχουν (οποιαδήποτε) ραδιοερασιεχνική δραστηριότητα?Αμφιβάλλω...αλλά μπορεί να κάνω και λάθος!

Ανώνυμος είπε...

Και επιδη η δημιουργια νεων συλλόγων είναι μπανάλ, θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε ομοσπονδίες!