Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αίσχος! Αλωνίζουν οι κατάσκοποι στην Ελλάδα!

Ντροπή! Οι υπηρεσίες μας κοιμούνται όρθιες, ενώ συνάδελφοι που το μυστικοπρακτοριλίκι το παίζουν στα δάχτυλα, πιάστηκαν στον ύπνο! Ιδού η αποκάλυψη -ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ- για το νέο κρούσμα κατασκοπικής δράσης εναντίον της πατρίδος μας.

Την στιγμή που οι αρχές ασφαλείας στην Κω εξέταζαν τα ελάσματα του ιαμβικού κλειδιού που κατάσχεσαν (είναι γνωστή πλέον η επιτυχία της αντικατασκοπείας μας!) σε ένα άλλο νησί της μεθορίου -στη Λευκάδα- οι κατάσκοποι αλώνιζαν ανενόχλητοι μέχρι και χθες βράδυ που συνελήφθησαν.



Σύμφωνα με βάσιμες και απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες η υπόθεση έχει ως εξής:

Οι προδότες πουλημένοι των υπηρεσιών ασφαλείας υποκύπτοντας στους θολοκουλτουριάρηδες που αντέδρασαν στην σύλληψη του Γερμανού κατασκόπου, σε όλους αυτούς τους πομφόλυγες οσφυοκάμπτες δηλαδή που τάχατες λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης έδωσαν Γή και ύδωρ και τον υποστήριξαν, μετέθεσαν με δυσμενή και συνοπτικές διαδικασίες στελέχη του κλιμακίου αντικατασκοπείας από την Κω στη Λευκάδα! Αντί δηλαδή να τους πουν μπράβο, που κατάφεραν να συλλάβουν έναν 78χρονο την ώρα που κοιμόταν πιωμένος, τους έδωσαν δυσμενή μετάθεση στη Λευκάδα!!!!!

Τα λαγωνικά της ΕΥΠ που σύμφωνα με διάφορα εθνικοπατριωτικά ιστολόγια ενεπλάκησαν στην σύλληψη του Γερμανού αρχικατασκόπου στην Κω (εκτός αν λένε μαλακίες) με το που πάτησαν το πόδι τους στη Λευκάδα δύο πράγματα είχαν στο μυαλό τους: Το πρώτο, ότι έπρεπε να αφιερωθούν στο καθήκον σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως είναι αυτός της αντικατασκοπείας. Και το δεύτερο, που στο καλό είναι η ταβέρνα του Καραμπούλια; που τους είπαν ότι οι τηγανητές πατάτες δεν είναι προτηγανισμένες;;;

Την ίδια στιγμή σε παραλία της Λευκάδας, μεσημέρι Σαββάτου στη Γύρα, στρατολογημένοι από ξένες υπηρεσίες κατάσκοποι έστηναν -διακριτικά- κεραίες, πομποδέκτες, τροφοδοτικά, γεννήτριες τραπεζάκια και αντίσκηνα για να θέσουν σε εφαρμογή τα δόλια σχέδια τους... Ο πυρήνας των δύο χειριστών μάλιστα υποστηριζόταν από τριμελή ομάδα κατασκόπων που είχαν αναλάβει τον ανεφοδιασμό τους ώστε να μην σηκωθούν από την καρέκλα και το πλήγμα στην χώρα μας να είναι μεγαλύτερο!

Το κλιμάκιο των αποσπασμένων από την Κω λαγωνικών της αντικατασκοπείας μας, συνεπικουρούμενο από ιστολόγους που τυχαία(;) βρέθηκαν για το τριήμερο στο νησί, αξιολογώντας σωστά πληροφορίες παραθεριστών, έδρασαν άμεσα και παρουσία εισαγγελέα, αστυνομικών και ενός αγροφύλακα αποσπασμένου στη δασική υπηρεσία, συνέλαβαν και οδήγησαν δεμένους και φιμωμένους στην ασφάλεια οχτώ άτομα!

Ο πρώτος κατηγορείται για κατασκοπεία, παραποίηση χαρακτηριστικών προσώπου (φορούσε γυαλιά και ήταν αξύριστος!) πράγμα που συνηθίζουν οι κατάσκοποι. Τη στιγμή της σύλληψης του προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας από ένα μπουκάλι που είχε συνεχώς δίπλα του και σίγουρα περιείχε δηλητήριο, υδροκυάνιο ή κάτι παρεμφερές. Εννοείται κατασχέθηκε το μπουκάλι για να εξεταστεί!


Ο δεύτερος -χαρακτηρίζεται ψυχρός και επικίνδυνος- κατηγορείται επίσης για κατασκοπία και κατά την στιγμή της σύλληψης του πρόλαβε και ήπιε δηλητήριο από μεγάλο μπουκάλι που είχε δίπλα του. Στην κατοχή του βρέθηκε-και κατασχέθηκε εννοείται- συσκευή αποστολής σημάτων μορς η οποία εκτιμάται από τους ειδικούς ότι θα αποτελέσει το κύριο αποδεικτικό στοιχείο για την καταδίκη τους στην δίκη που θα ακολουθήσει, αν δεν "σκοτωθούν" κατά την προσπάθεια τους να αποδράσουν...!

Κατασχέθηκε ένας ασύρματος, ένας φορητός υπολογιστής, ένα μηχάνημα που έγραφε τι είναι στα ξένα αλλά δεν ήξεραν να τα διαβάσουν (κλήθηκαν ειδικοί για μετάφραση) δυο κεραίες, καλώδια και τραπεζοκαθίσματα...

Δεύτερο κλιμάκιο που κατέφθασε από την Αθήνα, την ίδια ώρα -είναι θαυμαστός ο συντονισμός των πρακτόρων μας- συνέλαβε τρία άτομα που υποστήριζαν τους παραπάνω μεταφέροντας πληροφορίες προσποιούμενοι ότι τους πάνε φαγητό νερό και τσιγάρα....

Ενώ σε κοντινή απόσταση οι αρχές συνέλαβαν άλλα τρία άτομα γερμανικής υπηκοότητας με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο -μάλλον από εκει κατευθυνόταν η επιχείρηση. Το όχημα ήταν παρκαρισμένο και οι συλληφθέντες προσποιούνταν τους κολυμβητές (μασάμε;) ενώ έφερε πινακίδες κυκλοφορίας της αλλοδαπής οπότε και κλήθηκαν εκ νέου μεταφραστές!! Η εικόνα δίπλα παρατίθεται σε μεγάλη ανάλυση για να κάνετε ζουμ στην πινακίδα!

Οι συλληφθέντες ανακρίνονται ώστε να ομολογήσουν την πράξη τους -παραμένουν φιμωμένοι- κάτι που δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα." Είναι σκληρά καρύδια" δήλωσε έμπειρο στέλεχος των υπηρεσιών ασφαλείας!

Στο μεταξύ η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας εξέδωσε (σ.σ. αποπροσανατολιστική) ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι τα μέλη της ραδιοερασιτέχνες sv8bus, sv8gke, sv8hed, sv8mpi  και sv2hwr οι οποίοι νόμιμα (σ.σ.!!!!!!!!) έκαναν επικοινωνία με ασύρματο συμμετέχοντας στο 1ο CW Field Day που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών το περασμένο σαββατοκύριακο (σ.σ. καλά...καλά...)

Αξιωματούχοι τονίζουν (κρατώντας την ανωνυμία τους) ότι όντως υπάρχουν περιπτώσεις που οι αρχές έχουν επιληφθεί σε παρόμοιες υποθέσεις που τελικά είναι (ή νομίζουν ότι είναι)  ραδιοερασιτέχνες! Και ανέφερε για παράδειγμα περίπτωση ατόμων που μέσα σε στρατιωτική περιοχή στην Πεντέλη το περασμένο καλοκαίρι θεωρήθηκαν ύποπτοι. "...Όμως αυτοί ούτε επαφές έκαναν ούτε ραδιοερασιτέχνες ήταν, ούτε κατάσκοποι... Ηλίθιοι ήταν που χαζολόγαγαν!" δήλωσε...

Σε αναμονή εξελίξεων, για ότι πληροφορία διασταυρώσουμε θα σας ενημερώσουμε...

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κομπιούτερ είναι αυτό εκεί??

ΟΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά δεν!

Ανώνυμος είπε...

http://news.google.com/newspapers?nid=1309&dat=19830429&id=EwROAAAAIBAJ&sjid=1I0DAAAAIBAJ&pg=5878,5924612

Είχε το θολό παρελθόν του πάντως ο Γερμανός...

The road less pedaled είπε...

Σαφώς και στην ρ/ε κοινότητα δεν είναι όλοι "λουλούδια".
Και ο Baldur δεν είναι ο μοναδικός που εργαζόταν στο "υπουργείο εσωτερικών" της χώρας του :-))

Τι να πω.. καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, η ουσία όμως είναι εάν η σύλληψή του είναι άδικη ή όχι.

Γιατί εάν αποδειχτεί πως ήταν και το τραβήξει ο Baldur παραπέρα και καταδικαστεί η Ελλάδα γι'ακόμη μια φορά από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ο Baldur θα αποζημιωθεί από το ελληνικό δημόσιο, από τα χρήματα των Ελλήνων δηλαδή.

Anyway, βλέπω γκουντουρντίσατε στην Λευκάδα. Παραλία, ομπρελίτσες γκαλόρ.
Ο Γκέκας βλέπω φορούσε πουλόβερ, θα τον προτιμούσα με μαγιώ.

Δεν βλέπω κλειδί όμως, έστω και για μόστρα, κι αυτό κλωνίζει το δεινοσαυρικό σας γίγνεσθαι.
Συμφωνώ με τον αρχι-ιστολογο-μοντέρ.. Αίσχος !!

Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

To πιο επιζήμιο θολό παρελθον φίλε μου είναι αυτών που έχουν κάνει λογαριασμούς μαμούθ όταν εσύ και γω τους κουνάγαμε σημαίες. Και αγοράζανε τα ακίνητα πέντε-πέντε σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η φάση με το γερμανό ΓΚΑΦΑ ήταν και γίναμε διεθνώς ρεζίλι.
Απλά ΓΚΑΦΑ.-

2Μδης είπε...

Μια λεπτομέρεια: Βλέπω να πανηγυρίζουν ορισμένοι ότι ο Γερμανός ήταν πράκτορας λέει της μπιεφβι(!!!!) που προφανώς μέχρι χθες δεν γνώριζαν.
Η εν λόγω υπηρεσία υπάρχει σε όλα σχεδόν τα κράτη και στο δικό μας, στεγάζεται στη ΓΑΔΑ. Αντικείμενο τους είναι "η προστασία του πολιτεύματος" συνήθως περνούν την ώρα τους διαβάζοντας περιθωριακά έντυπα ή σελίδες στο δίκτυο με σκοπό να εντοπίσουν πιθανούς "πυρήνες" που πρόκειται να κινηθούν εναντίον του πολιτεύματος... Πιάστο αβγό και κούρευτο!

Το γράφω γιατί ορισμένοι το λένε λες και συνελήφθη ο τμηματάρχης της CIA στη Bαγδάτη.
Απλός υπάλληλος ήταν. Ήμαρτον!

Και μην ιχυρισθεί κανείς ότι οι αρχές έψαξαν και είδαν ποιος ήταν και γιαυτό προχώρησαν θεωρώντας την υπόθεση σοβαρή.
Ούτε γνώριζαν, ούτε δυστυχώς έμαθαν.


Αίσχος Βίκυ! Αίσχος!

SV1NJX είπε...

Α τους αλήτες! Δεν εχουν τον θεό τους. Απο τη μια μερια της Ελλαδας στην άλλη. Βλεπω χρησιμοποιουν και καλιγραμμες νεανίσκες για να καλύψουν τα ατοπήματά τους

takis perreas είπε...

Ρε συ Γιάννη, σκ@τά το κάνανε το θέμα οι δικοί μας ένθεν κακείθεν.
Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι οι Αστυνομικοί είχαν τα χίλια άδικα, δεν βλέπεις ότι το όλο θέμα δημιουργήθηκε
από μία κόντρα για το ποιός είναι πιό καλός "συνάδελφος" και υποστηρικτής των δικαιωμάτων των επισκεπτών ραδιοερασιτεχνών.
Καλή η πλάκα στα "στρουμφάκια" που λέγαμε απ' το CB, αλλά εδώ έφτασαν να μας λένε να τον αφήσουμε ελεύθερο ή να μην στεναχωρούμε την Γερμανία για να μας δώσουν λεφτά τέτοιοι χαραμοφάηδες που είμαστε.
Το δικαίωμα αυτό το έδωσαν "δικοί" μας συνάδελφοι οι οποίοι έφτασαν να κατηγορήσουν συλλήβδην όλους τους άνω των 50 για τα σημερινά κατάντια.
Έρχεται η ώρα σου και η ηλικία σου!!!

Βίκυ μου, παρ' όλη την πατάτα που έγινε από πλευράς Κράτους, τι ακριβώς θα ισχυριστεί ο Baldur?
Ελεύθερο δεν τον άφησαν το ίδιο πρωί?
Έτσι όπως ήταν μεθυσμένος και με αυτοκαταστροφική τάση και μανία θα μπορούσε να βλάψει ακόμα και την γυναίκα του την ίδια.
Επρεπε λοιπόν να τον "περιορίσουν".
(καταλαβαίνεις πως το λέω?!)
Ακόμα και οι πληγές στούς καρπούς του δείχνουν την λύσσα του και το μεθύσι του.
Γιατρός είσαι και θα έχεις δει τέτοια.
Όσο και σφιχτό να είναι ένα βραχιόλι σε λίγες ώρες δεν δημιουργεί τέτοια πληγή παρά μόνο αν το τρίβεις διαρκώς και με ένταση.
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Ήταν μια κακιά στιγμή και για τις δύο πλευρές αλλά κάποιοι είτε από άγνοια είτε ηθελημένα έκαναν την τρίχα, τριχιά.
Όσοι μας διαβάζουν, κρίνουν accordingly (αναλόγως!)!
Είναι της μοδός τα Αγγλικά lately!!!

Ανώνυμος είπε...

"να κατηγορήσουν συλλήβδην όλους τους άνω των 50 για τα σημερινά κατάντια"
Τόσα καταλαβαίνει ο κύριος; Για Αλεξ-όπουλο τον κόβω.

2Μδης είπε...

Τάκη διαφωνώ.

Το αν ήταν πιωμένος ή κοιμόταν ή χόρευε δεν με ενδιαφέρει ποσώς. Καλά έκανε, διακοπές ήταν ο άνθρωπος και έκανε ότι ένιωθε καλύτερα. Δεν ήταν μεθυσμένος στο δρόμο να σπάει μαγαζιά ή να ενοχλεί κανέναν.

Επίσης η ιδιότητα του όποια και αν ήταν στα νιάτα του είτε δημόσιος υπάλληλος είτε πράκτορας προπό επίσης δεν έχει καμία σχέση.

Εννοείται και θα τον στηρίξουν οι συνάδελφοι όπως θα ήθελα να με στηρίξουν και μένα αν ταξίδευα στο Μεξικό -λέμε τώρα- και με ξύπναγαν μέσα στη νύχτα για να με συλλάβουν.

Κατά την γνώμη μου η περίπτωση είναι μνημείο βλακείας των ελληνικών αρχών. Γκάφα με περικεφαλαία!

Εννοείται ότι οι συνάδελφοι από το εξωτερικό έχυσαν χολή εναντίον μας όπως παντού άλλωστε. Αλλά ΕΜΕΙΣ τους δώσαμε το δικαίωμα...

Έχουμε επαναπαυτεί για εκατονταετίες στους προγόνους μας "που ανακάλυψαν τη Δημοκρατία κλπ κλπ" και ανεχόμαστε ένα τριτοκοσμικό κράτος θεωρώντας προσβολή να μας θυμίζουν ότι η σημερινή Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν της.

Μεγάλη κουβέντα που δεν θέλω να την κάνω εδώ, αλλά επι του παρόντος δηλώνω ευθαρσώς ότι στηρίζω τον συνάδελφο χωρίς να με ενδιαφέρει αν είναι Γερμανός, Τούρκος ή Ινδιάνος, γιατί είχε δίκιο. Ενώ όσοι εισαγγελείς αστυνομικά όργανα κλπ έκαναν έφοδο στο σπίτι του μέσα στη νύχτα (το ξενοδοχείο θεωρείται σπίτι του νομικά) θεωρώ ότι μας εξέθεσαν διεθνώς και πρέπει να πάνε στο χωριό τους να φυτεύουν μουριές.

Τέλος.

The road less pedaled είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη.

Όσον αφορά την ιδιότητα του Baldur, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο επί τούτου (ακόμα και στο Spiegel) αλλά κι από ό,τι μου λένε φίλοι Γερμανοί, ο ίδιος του δεν το έκρυψε ποτέ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν περί φόρων, φοροφυγάδων, πολιτικών και τα ρέστα τα προσπερνώ ως είδος κονσουμέ.
Έχω μόνο να πω για την προπαγάνδα περί "τεμπέληδων Ελλήνων" που κάνουν πολλές κωλοφυλλάδες του εξωτερικού, μου είπε ένας ραδιοφίλος (γερμανός !) όσο ήμουν στο DTP πριν έναν μήνα "το πιο φτηνό πρωινό για έναν φουκαρά γερμανό που δεν θέλει να βασανίζει το μυαλό του ιδιαίτερα, είναι ένας καφές, ένα σάντουιτς και η Bild", αυτό νομίζω πως λέει πολλά.

Σαφώς το παρελθόν του Baldur δεν είναι και το πιο ξεκάθαρο, τόσο επαγγελματικά όσο και ραδιοερασιτεχνικά, αλλά το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι εάν η σύλληψή του ήταν παράνομη ή όχι. Και εφόσον αυτή στηρίζεται σε νομοθεσία του 1927, φαντάζομαι -χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση- πως πρόκειται για μια άδικη σύλληψη.

Τέλος για σχόλια κονσουμέ, από υποκείμενα κονσουμέ, εκατέρωθεν φυσικά, περαστικά τους. Μου θυμίζουν τους πιτσιρικάδες που ξεμαλλιάζονται στο facebook "100.000 η τούρκικη σελίδα ? 100.001 εμείς !", ή που αναλύουν το κυπριακό κάτω από τα βιντεάκια της eurovision. Μιλάμε για συζήτηση με προδιαγραφές, όχι αηδίες.

Και μην κολλάς μόνο στα αρνητικά σχόλια, πχ ο DJ5MN εκφράστηκε με έναν πολύ θετικό τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Φορεσα γυαλιά για να διαβασω τις πινακίδες. Αξιοι οι συνάδελφοι χειριστές στο νησί. Με τοσες παρεμβολές καταφεραν και εκαναν επαφές.

Γκιώνης

takis perreas είπε...

Γιάννη το "τέλος" είναι τέλος ή να το συνεχίσω?!

Το ίδιο πράγμα λέμε απλά ο καθένας μας το "εμπλουτίζει" με τον δικό του τρόπο.
Μακακία έκαναν, αν θες, τα στρουμφάκια και καλά έκαναν οι εκεί συνάδελφοι και υποστήριξαν τον Γερμανό συνάδελφο.
Κομπάζοντας όμως γι αυτό και μεγαλοποιώντας το γεγονός, φτάσαμε στο σημείο να μας λοιδορούν οι ξεπλένηδες.
Ανώνυμα τις περισσότερες φορές.
Εκεί εστιάζω την προσοχή μου λοιπόν κι εκεί είναι η διαφωνία μου με το ύφος και το ήθος ορισμένων.
Ζητά για παράδειγμα, ο πρόεδρος της ΕΕΡ την κεφαλή του Εισαγγελέα επί πίνακι την στιγμή που η διαδικτυακή σελίδα της ΕΕΡ είχε λινκ σε ραδιοπειρατικό τόπο και να αναρωτιέται αν ο Δούναβης είναι ικανός να ξεπλύνει την εθνική ντροπή όταν θα αντικρίσουν τους Γερμανούς στο Φριντρισχάφεν.
Να γιατί είμαστε τριτοκοσμικοί όπως λες και γιατί είμαστε υποτελείς συμπληρώνω!

Ξεφύγαμε από το "πνεύμα" της ανάρτησης όμως.
Μιχάλη πως τα πήγατε?
Το ημερολόγιο θα δοθεί στην δημοσιότητα ή λόγω "κατασκοπευτικής" δράσης(την οποία μας την κάρφωσε ο... εδώ φίλος σου), θα είναι απόρρητο?
Δεν μου λες πάλι.
Η Βίκυ είναι φίλη σου?
Η πρώτη της κουβέντα ήταν "...δεν βλέπω κλειδί όμως..."
Κάτι τέτοιοι φίλοι και φίλες καταστρέψανε την Ιουράσιο Περίοδο κι έφεραν την Παλαιογενή Περίοδο εξαφανίζοντας τους δεινοσαύρους!!!

sv8gke είπε...

Ρεσιτάλ 2μδη για άλλη μια φορά!!

Μια χαρά περάσαμε, ο εξοπλισμός δούλεψε άψογα και το pileup από moscuitoes & brazilian υψηλό!!

1393 qso στην διάθεση του κάθε "ειδικού" προς εξακρίβωση "φιλιών"

Αντε και του χρόνου περισσότεροι στον αέρα!!

takis perreas είπε...

Για να μην αναφερθώ επίσης στο ήξης αφίξης του φίλου σου, στην διαμάχη QRP-QRO.
Κράτα το μπιτόνι γεμάτο βενζίνα για καλό και για κακό.
Όλο και κάποια κιλοβατική γεννήτρια θα βρεθεί να την κάψει!!!

2Μδης είπε...

Το "τέλος" σημαίνει ότι αυτή είναι η θέση μου χωρίς να υποκρύπτεται σε χιούμορ ή πλάκα. Είμαι υπέρ της τήρησης των διεθνών συμφωνηθέντων και βεβαίως υπέρ της συναδελφικής αλληλεγγύης όπου χρειαστεί.

sv8gke είπε...

Τάκη πατηθήκαμε....

Ναι το log είναι στην διάθεση του κάθε "ειδικού" (είδες τι ευγενικός είμαι και δεν λέω του κάθε μ@λ@κ@?)

Η αδερφή εν Βούδα Βικτωρία είναι φίλη μου και έχει δίκιο να λέει για το κλειδί γιατί όντως δεν φαίνεται στις φωτό. Σε φωτό που φαίνεται είναι μαζί με ένα φίλτρο βραχέων κυμάτων ανατολικής προελέυσεως οπότε θεώρησα ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Θα έπρεπε όμως η Βίκυ να γνωρίζει ότι ο Παντελής χωρις το KENT δεν πάει πουθενά!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Τακη σου επισυνάπτω δειγμα απο το ημερολόγιο του Γκέκα στη Λευκάδα

http://www.aera.gr/models/12934-calender-pirelli-2012.html

Καλοκαίρι σε παραλία και να μη εχεις ημερολόγιο? ΑπΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠα.

Οι καλες επαφές συνοδεύονται με Μοχίτο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φιλια πολλα σε όλουςες(μια λέξη)

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να συλλάβουν 3-4 περίεργους τύπους. Να αρχίσουν απο το QRP Net.

Εκ της ΑοράτΟΥ ΑρχΗς
QRO Club

Ανώνυμος είπε...

Μίλησαν τελικά οι φιμωμένοι; Βαράτε τους.!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Περρέα τελικά είσαι πολύ στόκος...
Για να στοιχειοθετηθεί αδίκημα, πρέπει να έχει καταπατηθεί κάποιος νόμος...
Πες μας ποιο νόμο καταπάτησε η ΕΕΡ λινκάροντας μία σελίδα που περιείχε σχέδια (επαναλαμβάνω σχέδια = γραμμικά διαγράμματα) πομπών μεσαίων, βραχέων και υπερβραχέων κυμμάτων, την στιγμή που το διαδίκτυο βρίθει τέτοιων σχεδίων...

Μου φαίνεται ότι η μακρά παραμονή σου στη Αγγλετέρα, έχει κλουβιάνει το μυαλό σου...
Κι εγώ δεν γουστάρω την ΕΕΡ, αλλά δεν έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω παντού φαντάσματα...
Έλεος δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

τελικα αυτή η πινακίδα πρέπει να μελετήθηκε πολύ. Μου την έχουν στειλει απο χθες πολλοί συνάδελφοι με προοθηση. Μήπως υπάρχει και άλλο υλικό για μελετη; Δεν μπορεί να είναι τα μόνα στοιχεία των αρχών.

Ανώνυμος είπε...

H BfV δεν έχει καμία σχέση με το "Τμήμα Προστασίας Πολιτεύματος της ΓΑΔΑ" όπως φαντάζεσαι. Είναι η υπηρεσία πληροφοριών εσωτερικού της Γερμανίας και ειδικεύεται στην πάσης φύσεως αντικατασκοπεία και την παρακολούθηση εξτρεμιστικών (νεοναζιστικών, ισλαμιστικών, ακραίων θρησκευτικών) ομάδων.

Ανώνυμος είπε...

6 Ιουνίου 2012 12:33 μ.μ.

Πως καταλαβαίνεις τους Γκεϊ συναδέλφους?

Οταν τους βάζεις να διαβάσουν τη πινακιδα δηλώνουν αναλφάβητοι.

Γκιώνης

Τρεις μερες και σήμερα. Ε ρε γλέντια.

Προταση. Εφετος και λόγο του Γερμανου με τις μπύρες αντι για Hamfest να κάνουμε Beerfest.

Φερτε όλοι απο μια εξάδα παγωμένη μύθος και ζηστε και εσεις το μυθο σας.

Στην έξοδο θα υπάρχει επιτροπη του υπουργείου οικονομικών. Για αγορές ανω των πεντε(5) ευρώ υπάρχει τεκμήριο.

Βρε σας λέω με μεγάλη χαρα θα σας δω ούλους.

Ξανα Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Εκτακτη Ενημέρωση.

Μετα τις εκλογές και με δεδομένο οτι ο Αλεξης θα ειναι Αρχηγός οι ραδιοερασιτεχνες δεν θα αποκαλούνται συνάδελφοι. Θα είμαστε όλοι σύντροφοι. Τα logbook θα ελέγχονται απο το κομμα και οι επαφές με χώρες αριστερού προσανατολισμού θα επιδοτούνται με επιστροφη ΦΠΑ για καθε συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για την επιτυχή επαφή.
Παράλληλα με ειδικό διακριτικο SY1KMDR θα μπορουμε να διοργανώσουμε διαγωνισμούς απο το κτίριο του κόμματος στη Πλατεια Κουμουνδούρου.
Η ΕΕΡ δε χρειαζεται να επενδύσει σε ακίνητο αφού θα αποροφηθεί απο το κομμα με αποφαση του πολιτικού συμβουλίου.
Στο κτιριο θα τοποθετηθει κατευθυνόμενη κεραία 12 στοιχείων αφιερωμένη στις δωδεκα συνιστωσες του κόμματος.
Το QRO club θα συνγχωνευτεί με το QRP club σε πανελλαδικό επίπεδο και θα προεδρεύει ο Ατέρμονος.

Εγγραφές απο 18 Ιουνίου 2012.

Με καθε επιφύλαξη.
Περιμένοντας επισημη ενημέρωση απο την ΑΥΓΗ.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Έπεσαν οι πρώτες φάπες.

Ανώνυμος είπε...

Εμ που θα πάει... Με τις χαζομάρες που λέει η χοντρόκολη η δικιά μας όπου σταθεί και όπου βρεθεί δε θα μου φανεί παράξενο αν τις μαζέψει κ αυτή καμιά μέρα απο κανενα αγανακτισμένο συνάδελφο σαν την Καννέλη....

2Μδης είπε...

Nαι απλώς -οπως και αυτοί που θαυμάζεις- θα βρεις απέναντι σου πολλούς!

Για αυτό μείνετε στα τσίπουρα σας να σαχλαμαρίζετε και αφήστε τα νταηλίκια...

Ανώνυμος είπε...

Από τις Ανακοινώσεις / Ε.Ε.Ρ. /

Ο επίλογος με την δίκη του Baldur DJ6SI
Ανακοινώσεις
7/6/2012
Ο επίλογος με την δίκη του Baldur DJ6SI
Αθώος για την κατηγορία της “σύστασης παράνομου τηλεγραφείου” κρίθηκε σήμερα από την Ελληνική δικαιοσύνη ο Γερμανός ραδιοερασιτέχνης Baldur Drobnica DJ6SI. Κρίθηκε όμως ένοχος για την κατηγορία “απόπειρας καταστροφής στοιχείων κατάσχεσης” και καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλακή με αναστολή, Η ποινή είναι εφέσιμος και ο δικηγόρος του σκοπεύει να την εφεσιβάλλει σύντομα.

Χαρακτηριστικά της δίκης ήταν ότι η διαδικασία επανελήφθη εξ’ αρχής (από τις ελάχιστες περιπτώσεις που γίνεται αυτό) ενώ σχεδόν είχε περαιωθεί από την πρώτη φορά. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό ήταν ότι και ο νέος εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του Γερμανού ραδιοερασιτέχνη σύμφωνα με τον νόμο του 1929!!!

Ο Baldur που συνελήφθη πριν από μερικές μέρες σε ξενοδοχείο της Κω στις 1 το πρωί αρχικά οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες για ίδρυση παράνομου τηλεγραφείου και απόπειρα καταστροφής στοιχείων κατάσχεσης, παρά το γεγονός ότι αυτή η απόπειρα έγινε κατά την διάρκεια της έρευνας όπως αναφέρει η εισηγητική έκθεση και ενδεχομένως πριν την κατάσχεση του πομποδέκτη και του laptop.
Μετά το αυτόφωρο Baldur έφυγε για την Γερμανία εκπροσωπούμενος πλέον από τον δικηγόρο του κον Κώστογλου Μιχαήλ. Τα όσα γράφηκαν ότι ο Baldur μεταξύ των άλλων κατηγορήθηκε και για κατασκοπεία ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας.

Η Ε.Ε.Ρ. αμέσως μόλις ενημερώθηκε από ραδιοερασιτέχνες της Ρόδου. μίλησε αρχικά μέσω του προέδρου της και μετά μέσω του δικηγόρου της με τον δικηγόρο του Baldur κο Κώστογλου Μιχαήλ και υπέδειξε όλη την κείμενη νομοθεσία περί ραδιοερασιτεχνισμού.
Άμεση ήταν και η κινητοποίηση των ραδιοερασιτεχνών της περιοχής οι οποίοι προσέφεραν βοήθεια στον Baldur με σκοπό την λύση του προβλήματος.
Κατόπιν επαφής μας με τον δικηγόρο του απόψε έχουμε και σας μεταφέρουμε τα αποτελέσματα της δίκης.

Μακριά από μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Δύο απορίες:
1. Γιατί οι αρμόδιες αρχές δεν αναγνώρισαν την άδεια του συναδέλφου η οποία είναι τυπωμένοι σε δύο γλώσσες της Ε.Ε.; Κάτι αντίστοιχο με της δικές μας αστυνομικές ταυτότητες.
2. Ενώ κατατέθηκε άδεια ραδιοερασιτέχνη συνεπώς παραπέμπει στην νομοθεσία σχετικά με τους ραδιοερασιτέχνες. Γιατί πάλι εμφανίσθηκε η κατηγορία του... τηλεγραφικού σταθμού βάσει νόμου του 1929;
Φαίνεται ότι όσο απομακρυνόμαστε από την Αθήνα, υπάρχει αδυναμία ενημέρωσης των αρχών.
6146

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη μου λύπη λαμβάνω μηνύματα απο αγαπημένους συναδέλφους ειδικά απο την επαρχεία οι οποίοι αδύνατουν να παραβρεθούν στη διοργάνωση του Hamfest την κυριακή λόγω αδυναμίας οικονομικής(χαράτσια,δηλώσεις,ασφάλειες,βενζίνες,διόδιο κλπκλπ.)
Οσοι απο εμάς παραβρεθούμε στη διοργάνωση καλό ειναι να μνημονεύσουμε και όλους αυτούς που φέτος δεν θα βρισκονται κοντά μας και να πουμε και μια καλή κουβέντα εκπροσωπόντας τους στα φορουμ των συζητήσεων που θα γίνουν.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ SDR.

Γκιώνης

ΥΓ Ειναι γεγονός οτι κάνεις σχόλια του κώλου. Ξερεις εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Γκιώνη σ' ευχαριστούμε για την αναγνώριση των οικονομικών μας προβλημάτων. Το "μνημόσυνο" που θα μας κάνεις/κάνετε, σίγουρα θα τιμήσει κάθε επαρχιώτη ή τοπικό ραδιοερασιτέχνη που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί φέτος στο Hamfest ή να πάει σε dxpendition.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε φέτος να υποβάλουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής προς την Ένωση και τους Συλλόγους της Αθήνας, αν και το newsletter της Ένωσης μας το ζητάει, γεμίζοντάς μας με ενοχές... (ακολουθεί ολόκληρο το newsletter στο τέλος του σχολίου)

"Θεωρούμε ότι από την δική σας μεριά η προσέλευση στην εκδήλωση έστω και μια φορά μέσα στο Σαββατοκύριακο αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης..."

Και όλα αυτά, γιατί μέχρι τώρα έχουμε υποστεί ανελέητη κρατική φοροεπιδρομή και αφαίμαξη με μειώσεις μισθών και απολύσεις, αλλά δοξάζουμε τον μεγαλοδύναμο που μπορούμε και επιβιώνουμε ακόμα.

Οπότε η Ένωση και οι Σύλλογοι ας σεβαστούν το γεγονός ότι δεν μας περισσεύει ούτε σεντς για χρήση πέρα από την οικογενειακή μας επιβίωση!!!

Ανώνυμα για όλους τους άφραγκους συναδέλφους και συμπολίτες που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στην οικονομική και κρατική αβεβαιότητα τον καιρών!

ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!!!

------------

RAAG Newsletter, 4 Jun 2012

raag-hq(at)raag.org Mon, Jun 4, 2012 at 7:47 PM
To: xxxxxxxx@xxxxxxxxxx.xxxxx



Συνάδελφε SVXXXX



Όπως έχουμε ανακοινώσει, το επόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου η Ε.Ε.Ρ. διοργανώνει το 20ο Πανελλήνιο Ham Fest. Για το στήσιμο και ξεστήσιμο του περιπτέρου της Ένωσης θα χρειαστούμε βοήθεια από τα μέλη και συγκεκριμένα την Παρασκευή το μεσημέρι και το απόγευμα και το μεσημέρι της Κυριακής. Όσοι μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σωτήριο SV1HER στο τηλέφωνο 6943-xxxxxx και με τον Μάνο SV1IW στο 6974-xxxxxx ή με e-mail στα sv1her(at)raag.org, sv1iw(at)raag.org, raag-hq(at)raag.org. Ακόμα, μπορείτε να έρθετε προς συνεννόηση την Τετάρτη μετά τις 6μμ στα εντευκτήρια του Συλλόγου στην οδό Αχιλλέως 60 στον 3ο όροφο.



Παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώνουμε σήμερα, η Ε.Ε.Ρ. κατέβαλλε κι εφέτος κάθε δυνατή προσπάθεια για να διοργανώσει το 20ό Ham Fest, αντάξιο των 19 προηγουμένων διοργανώσεων. Θεωρούμε ότι από την δική σας μεριά η προσέλευση στην εκδήλωση έστω και μια φορά μέσα στο Σαββατοκύριακο αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλλαμε και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε για την ανάπτυξη του Ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα.



Ελπίζουμε ότι θα σας δούμε όλους εκεί…















Πολλά 73!

RAAG WEB TEAM

Γκιώνης είπε...

Αγαπητε αγανα-κτισμένε συνάδελφε.
Σου υπόσχομαι οτι θα γραψω το όνομα σου σε χαρτί Λευκό και με συνοδεία άρτου θα το δωσω στην ενορία μου για να κανουν δεηση υπέρ υγείας.
Θελω να δηλώσω συγνώμη σε όλους τους συναδέλφους που εξελαβαν το σχόλιο μου ως μνημοσυνονιακό.
Οριακά έχω βενζίνη για να φτασω ως το χαμ και φεστ. Ειμαι καποιες μερες που επικοινωνώ με συναδέλφους εντος Αττικής οι οποίοι αδυνατούν να προσέλθουν για τους ίδιους λόγους.
Κύριοι πραγματικά είναι δύσκολα τα πραγματα. Δυστυχώς έχουμε οικογένειες και παιδιά που πρέπει α σκεφτούμε. Μεσα σε όλα αυτά όμως έχουμε και το χόμπι και πρέπει να το τιμήσουμε.
Δεν εχω να κανω καποιο σχολιο ουτε για την ΕΕΡ ουτε για το γεγονός καθ αυτού. Θα χαρώ πολύ να δω φιλους αγαπημένους και εχθρούς μισητούς.
Και παλι χιλια συγνώμη αλλα προσωπικά εχω μια ιδιαίτερη στενοχώρια για την οικονομική κατασταση που επικρατεί και ειδικά για ανθρώπους που ως εχθές μπορούσαν και ζούσαν με αξιοπρέπεια.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ SDR.

ΓΚΙΩΝΗΣ

Γκιώνης είπε...

Την αγάπη μου προς τους συναδέλφους δεν δεχομαι να την κριτικάρει κανένας και επιθυμώ να τη θεωρρούν δεδομένη.
Παρολα αυτά ζηταω για μια ακόμα φορα συγνώμη αν καποιος εθίγει.
Οταν σε περίοδο κρίσης πεινάς δε το φωνάζεις. Το διασκευάζεις. Δεδομένου οτι έχω δυα ανήλικα παιδιά σε διαβεβαιώ οτι στο σπίτι μου πάντα μπαίνω με το χαμόγελο και δε δίνω κανένα δικαίωμα. Εγω τα όνειρα των παιδιών μου προσπαθώ να τα αφήσω ανέπαφα. Λιγοι φίλοι μείνανε που μας δίνουν κουράγιο και γλιτώνουμε τα έξοδα του ψυχολόγου.

Με καθε σεβασμό και εκτίμηση.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνεις και μπαίνεις με το χαμόγελο σπίτι σου. Είναι κάτι που το κάνουν επιτυχώς αρκετοί συμπολίτες μας χωρίς να διαμαρτύρονται στα ραδιοερασιτεχνικά μπλογκ.
Αξίζει να συμπαρασταθούμε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι ιθύνοντες της ΕΕΡ προκειμένου να γίνει και να επιτύχει η φετινή ραδιοερασιτεχνική συνάντηση. Μπορεί το e-mail τους να περιείχε ίσως κάποιες ανησυχίες τους. Δεν πιστεύω ότι ήθελαν να δημιουργήσουν ενοχές.
6146